| 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 | |
|
+58papagym Black Eagle AggelosK8 [alex] kostaskr6 nktr kentaurosk8 T.R.E demk6 busa respect Aristosk8 vd spyroszx maikstain err ENDURASX amorfotos Sotoner gsxrakias $alla$ BillyGsxR nikolhs1 babis k8 tzortzinos karagio diodio gostrider ripper fatsas k5 platonas tsasbi fotis_rizla GIXXERAKIAS potis swtos mx5 Kydo nasos-v andRewR ghost k8 600 kk christ-r boutser panikas magfaria brwmogazos giannisp mistiriodis_tsantakias gabri cpantelo Vortex teo46 kouzinas No Fear ripseventh Painterz rsv4aprc Miou 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 00:06 | |
| ]αγαπουλες για να αρχιζετε να μιλατε με τις δουλειες σας και τις γυναικες σας και να παρετε αδεια για το td ... να κανονιζομαστε σιγα σιγα ... να δουμε ποιοι θα ερθουν σιγουρα και ποιοι δεν θα ερθουν ωστε να παρουν την θεση τους οι αναπληρωματικοι.....
οσοι το εχετε σιγουρο με την δουλεια να αρχιζουμε να κανονιζουμε τα λεφτα ... οι αλλοι να το κανονισετε σχετικα συντομα ....
κοστος συμετοχης 45ε τραπεζα πειραιως 5029-023983-407 παπαευθυμιου αλεξανδρος
1 Miou ............................................... σιγουρος / γρηγορο
2 nasos-v ......................................... σιγουρος / γρηγορο
3 teo46 ........................................... σιγουρος / γρηγορο
4 karditsara ........................................... σιγουρος /αργο
5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο
6 painterz ......................................... σιγουρος / γρηγορο
7 rsv4aprc (κουφαλες στα κρεβατια σας) .............. σιγουρος/αργο
8 Ripseventh ............................................ σιγουρος/γρηγορο
9 kouzinas ............................................... γρηγορο/θα ερθεις σιγουρα?????
10 Vartholomaios .............................................σιγουρος/αργο
11 Panikas ..................λ.................................σιγουρος/αργο
12 Cpantelo .................................. σιγουρος / γρηγορο
13 gabri ....................................... σιγουρος / γρηγορο 14 φιλος karagio ..........................................................αργο/θα ερθει τελικα????
15 giannisp ................................... σιγουρος/αργο
16 karagio ...............................................................σιγουρος/αργο
17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο
18 Kydo .................................. σιγουρος / γρηγορο
19 billy gsxr .........................................................αργο/θα ερθεις τελικα???????
20 Swtos ...........................................σιγουρος/γρηγορο
21 Potis ..............................................σιγουρος/αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο
23 γιωργος ΨRT ................................ σιγουρος / γρηγορο
24 ΨRT ........................................... σιγουρος / γρηγορο
25 ΨRT (ψυχογιος racing team) ................. σιγουρος / γρηγορο
26 platonas ( θα ξερω σιγουρα αρχες του μηνα) ................αργο/θα ερθεις τελικα???
27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................σιγουρη/αργο
28 tzorginos ....................................................αργο/θα ερθεις τελικα????????
29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................σιγουρος/αργο
30 $alla$ rsv 1000r......φιλος rsv4aprc ..................................σιγουρος/γρηγορο
31 φιλος χρυσας Μιχαλης αναπληρωματικος
32 filos giannisp αναπληρωματικος
33 φιλος andrewR αναπληρωματικος
αργο/γρηγορο οπως καταλαβενετε ειναι το γκρουπ ... οι κατω απο 1.08 πανε στο γρηγορο.... εαν καποιο παιδι ειναι για αλλο γκρουπ και οχι για αυτο που το εβαλα να μου το πει να το αλλαξω
______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 12:06 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 12:42 | |
| ολα καλα θα πανε !! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 12:55 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 15:01 | |
| κατι τετοιες παπαριες για τον καιρο μου λεγατε και για την πανελληνια και οταν σας ελεγα οτι θα πανε ολα μια χαρα μερικοι μουρμουραγατε.... και οσοι θυμουντε και στο πρωτο tday ειχαμε τον καλυτερο καιρο που ειχε κανει ολο το καλοκαιρι... οπως και τοτε ετσι και τωρα εχω κανει "συμφωνια" με ολους τους θεους .... θα εχει μια χαρα καιρο γιατι αλλοιως θα γινει της π@υτανας..... τοσο καιρο περιμενουμε .... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
$alla$ Jr.gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Αγωνιζόμενος : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/09/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 15:04 | |
| μολις μιλησα με τον Θεο......ο καιρος θα ειναι τουμπανο.... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 11 Οκτ 2012, 15:13 | |
| Μιου εχω κανονισει την αδεια,αλλα ξερεις πως ειναι η δουλεια μου... βαλε με σιγουρο,θα καταθεσω τα χρηματα και ο θεος βοηθος..... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 12 Οκτ 2012, 10:46 | |
| φιλος του karagio , tzortzinos , billy gsxr ...ακομα περιμενω να μου πειτε εαν θα ερθετε ή οχι .... εαν δεν εχω απαντηση μεχρι το βραδυ θα ενημερωσω τους επομενους αναπληρωματικους για τις θεσεις σας.....
υποτιθετε οτι θα μου λεγατε εχθες......
______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 14:54 | |
| ελα μιου ξεχαστηκα... εγω θα ερθω σιγουρα, ο φιλος με ακυρωσε...
για tzortzino και billy gsxr δεν ξερω, θα τους ενημερωσω σημερα!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 15:05 | |
| - karagio έγραψε:
- ελα μιου ξεχαστηκα... εγω θα ερθω σιγουρα, ο φιλος με ακυρωσε...
για tzortzino και billy gsxr δεν ξερω, θα τους ενημερωσω σημερα!!! αστους αυτους .... φαγανε ακυρο ... εχουν ενημερωθει εδω και 3 μερες αλλα δεν εχουν δειξει κανενα ενδιαφερων .... δεν μπορουν οι αλλοι να περιμενουν ποτε θα θυμηθουν οι 2 τους να μας ενημερωσουν .... δλδ τι θα γινει ? θα πω σε καποιον την τριτη αντε να βαλεις λαστιχα να ερθεις την τεταρτη στο track day??? το βρησκεις λογικο αυτο??? ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Σαβ 13 Οκτ 2012, 15:20, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 15:18 | |
| 1 Miou ............................................... σιγουρος / γρηγορο
2 nasos-v ......................................... σιγουρος / γρηγορο
3 teo46 ........................................... σιγουρος / γρηγορο
4 karditsara ........................................... σιγουρος /αργο
5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο
6 painterz ......................................... σιγουρος / γρηγορο
7 rsv4aprc (κουφαλες στα κρεβατια σας) .............. σιγουρος/αργο
8 Ripseventh ............................................ σιγουρος/γρηγορο
9 kouzinas ............................................... σιγουρος/γρηγορο
10 Vartholomaios .............................................σιγουρος/αργο
11 Panikas ..................λ.................................σιγουρος/αργο
12 Cpantelo .................................. σιγουρος / γρηγορο
13 gabri ....................................... σιγουρος / γρηγορο 14 filos giannisp ................................................σιγουρος/αργο
15 giannisp ................................... σιγουρος/αργο
16 karagio ...............................................................σιγουρος/αργο
17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο
18 Kydo .................................. σιγουρος / γρηγορο
19 ισως ο Nktr με κατι φιλους του ....................
20 Swtos ...........................................σιγουρος/γρηγορο
21 Potis ..............................................σιγουρος/αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο
23 γιωργος ΨRT ................................ σιγουρος / γρηγορο
24 ΨRT ........................................... σιγουρος / γρηγορο
25 ΨRT (ψυχογιος racing team) ................. σιγουρος / γρηγορο
26 platonas .................................σχεδον σιγουρος/αργο
27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................σιγουρη/αργο
28 φιλος χρυσας Μιχαλης ...................................................αργο
29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................σιγουρος/αργο
30 $alla$ rsv 1000r......φιλος rsv4aprc ..................................σιγουρος/γρηγορο
οσα παιδια θελουν κοιταγμα στις αναρτησεις και κανα γρηγορο σεμιναριο για θεση σωματος και καμια θεωρια γραμμες και δεν ξερω και εγω τι αλλο να ερθουν πιο νωρις. περιπου 1130 θα ειμαι εκει ... μην μου ερθει κανενας στις 13 και μου αρχισει κοιτα αναρτησεις ,κοιτα λαστιχα ,δειξε θεση , πες θεωρια, πες γραμμες κτλ
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 17:23 | |
| - Miou έγραψε:
-
οσα παιδια θελουν κοιταγμα στις αναρτησεις και κανα γρηγορο σεμιναριο για θεση σωματος και καμια θεωρια γραμμες και δεν ξερω και εγω τι αλλο να ερθουν πιο νωρις. περιπου 1130 θα ειμαι εκει ... μην μου ερθει κανενας στις 13 και μου αρχισει κοιτα αναρτησεις ,κοιτα λαστιχα ,δειξε θεση , πες θεωρια, πες γραμμες κτλ
θα προσπαθησω και εγω να ερθω νωρις αλλα πριν τις 12 λογω δουλειας δε το βλεπω ! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 19:25 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 13 Οκτ 2012, 22:05 | |
| θα ερθω 13.25 και θα σου πω ι κοιτα αναρτησεις ,κοιτα λαστιχα ,δειξε θεση , πες θεωρια, πες γραμμες κτλ πιασε και μια παγωμενη και εισαι αρχοντας !!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 11:53 | |
| Ρε παιδες τι ωρα θα αρχισουμε να σκαμε μυτη στην πιστα; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 13:34 | |
| - Vartholomaios έγραψε:
- Ρε παιδες τι ωρα θα αρχισουμε να σκαμε μυτη στην πιστα;
eσυ ελα μετα τις 1400 ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 13:37 | |
| Καλά Μιου θα δεις τι έχει να γίνει την Τετάρτη!!!!!!δεν θα κατεβαίνω από το μηχανάκι !!!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:23 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:09 | |
| μεχρι τι ωρα θα εισαστε εκει μπας και ερθω να ριξω κανα βλεφαρω μετα την δουλεια? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:23 | |
| - Miou έγραψε:
- Vartholomaios έγραψε:
eσυ ελα μετα τις 1400 ... Ωραια να προλαβω να φαω και το παστιτσιο της μαμας μου | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 21:16 | |
| - Vartholomaios έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Vartholomaios έγραψε:
eσυ ελα μετα τις 1400 ... Ωραια να προλαβω να φαω και το παστιτσιο της μαμας μου .....φετούλα????? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Κυρ 14 Οκτ 2012, 21:33 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Δευ 15 Οκτ 2012, 08:44 | |
| θα παμε παρεα με κανεναν; εγω λεω κατα τις 11:00 να φυγω απο το αιγαλεω, ειναι πολυ νωρις; | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Δευ 15 Οκτ 2012, 09:42 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Δευ 15 Οκτ 2012, 10:03 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- μεχρι τι ωρα θα εισαστε εκει μπας και ερθω να ριξω κανα βλεφαρω μετα την δουλεια?
περιπου μεχι 630 θα ειμαστε εκει .... - Vartholomaios έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Vartholomaios έγραψε:
eσυ ελα μετα τις 1400 ... Ωραια να προλαβω να φαω και το παστιτσιο της μαμας μου φερε ενα καλο κομματι σε ταπερακι γιατι αλλοιως δεν σε βλεπω να μπαινεις μεσα... - boutser έγραψε:
- θα παμε παρεα με κανεναν; εγω λεω κατα τις 11:00 να φυγω απο το αιγαλεω, ειναι πολυ νωρις;
μια χαρα ειναι θα εισαι πιστα στις 1130 αλλα και 12 να ερθεις παλι μια χαρα εισαι .... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
| 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 | |
|