| Βολτα Σαββατο 10/1/2015 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Παρ 09 Ιαν 2015, 23:04 | |
| Καλησπερα, Αυριο 15:00 συναντηση κηφισο εξοδο μεταμορφωση οπως ανεβαινουμε προς Κηφισια στο βενζιναδικο Bp. Οποιος θελει ακολουθει. Ειμαστε 3 μεχρι στιγμη 1) Εγω 2) Ενα K4 Αργο 3) Ενα busa 14' που λεει οτι ειναι πολυ γρηγορο Λεμε για Καφε Σειριο.. Ευκαιρια να συναντηθουμε και απο κοντα. Π | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 05:02 | |
| Παληκαρια σημερα πηγα να πληρωσω τη Γουιντ και βγαινοντς βλεπω το μηχανακι κατω.Τωρα τι πιος και γιατι δε εμαθα ποτε.Κατι πιτσιρικια γθμνασιο φαση παιζαν κυνηγητο σε μια φαση.Αποτελεσμα σμασμενη μανετα συμπλεκτη και 4 πανεμορφες γρατζουιες στο κωλο .Αμα προλαβω να αγορασω μια ημιτασιον παιζει να μου τη βαλει καπιος(τη μανετα μη παρεξηγηθουμε).Εχω γκαραζ κλειστω καφεδια μουσικουλα.Γιατι εχω κοψει ολενιο νευρο και 4 τενοντες στο δεξι και δε μπορω με το πολυ κρυο να κανω δουλεια .δε κλεινουν 3 δαχττυλα.και ναι οδηγαω ο σκυλος ο μαυρος.Θα γουσταρα πολυ να βολταρω μαζι ρε παιδια.Ευχαριστω καλο ξημερωμα | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 09:36 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 09:40 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Παληκαρια σημερα πηγα να πληρωσω τη Γουιντ και βγαινοντς βλεπω το μηχανακι κατω.Τωρα τι πιος και γιατι δε εμαθα ποτε.Κατι πιτσιρικια γθμνασιο φαση παιζαν κυνηγητο σε μια φαση.Αποτελεσμα σμασμενη μανετα συμπλεκτη και 4 πανεμορφες γρατζουιες στο κωλο .Αμα προλαβω να αγορασω μια ημιτασιον παιζει να μου τη βαλει καπιος(τη μανετα μη παρεξηγηθουμε).Εχω γκαραζ κλειστω καφεδια μουσικουλα.Γιατι εχω κοψει ολενιο νευρο και 4 τενοντες στο δεξι και δε μπορω με το πολυ κρυο να κανω δουλεια .δε κλεινουν 3 δαχττυλα.και ναι οδηγαω ο σκυλος ο μαυρος.Θα γουσταρα πολυ να βολταρω μαζι ρε παιδια.Ευχαριστω καλο ξημερωμα
κριμα . η μανετα εσπασε στην βαση ? αν εσπασε στην μεση ή στην ακρη (κοντα στην μπιλια) πας σημερα την βολτα και την φτιαχνουμε αυριο . σημερα δεν μπορω | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 09:44 | |
| Kαλημερα μαινδρε.Τι να κανω ο βλαμενος κατεβασα μια τζαμαρια απο τα νευρα μου και το πληρωσα φιλε.Το γα*****σα το χερι μου.Απο γκαντεμια ασε φιλε μπαινω στο προποτζιδικο και γελανε τα δελτια....Θα με χαρακτηριζα ακερσεκωμη συνταλκα μουσιγενετη τοξοβολο αππωλονιο φοιβο.....Κοινως δε πειραζω ουτε μερμηγκα.Να γελαω θελω μονο.Αλλα χτες μολις ειδα το μηχανακι εκει χαμου μου ρθε να κατεβασω ολη τη Γουιντ | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 09:51 | |
| - Miou έγραψε:
- terrorzone έγραψε:
- Παληκαρια σημερα πηγα να πληρωσω τη Γουιντ και βγαινοντς βλεπω το μηχανακι κατω.Τωρα τι πιος και γιατι δε εμαθα ποτε.Κατι πιτσιρικια γθμνασιο φαση παιζαν κυνηγητο σε μια φαση.Αποτελεσμα σμασμενη μανετα συμπλεκτη και 4 πανεμορφες γρατζουιες στο κωλο .Αμα προλαβω να αγορασω μια ημιτασιον παιζει να μου τη βαλει καπιος(τη μανετα μη παρεξηγηθουμε).Εχω γκαραζ κλειστω καφεδια μουσικουλα.Γιατι εχω κοψει ολενιο νευρο και 4 τενοντες στο δεξι και δε μπορω με το πολυ κρυο να κανω δουλεια .δε κλεινουν 3 δαχττυλα.και ναι οδηγαω ο σκυλος ο μαυρος.Θα γουσταρα πολυ να βολταρω μαζι ρε παιδια.Ευχαριστω καλο ξημερωμα
κριμα . η μανετα εσπασε στην βαση ? αν εσπασε στην μεση ή στην ακρη (κοντα στην μπιλια) πας σημερα την βολτα και την φτιαχνουμε αυριο . σημερα δεν μπορω Μιου μονο που ενδιαφερθηκες φτανει.Φαινετε τι ατομο εισαι.σε ευχαριστω φιλε και ας μη σε ξερω.μαλακιες λεω κι γω σαββατιατικα.Παω να παρω μανετες.Εχεις να προτεινεις κατι εκτος απο MG,TITAX,BERINGER γιατι θα φοβαμε μη μου φανε τις μανετες και οχι το μηχανακι. | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 10:05 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 10:42 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Miou έγραψε:
- terrorzone έγραψε:
κριμα . η μανετα εσπασε στην βαση ? αν εσπασε στην μεση ή στην ακρη (κοντα στην μπιλια) πας σημερα την βολτα και την φτιαχνουμε αυριο . σημερα δεν μπορω Μιου μονο που ενδιαφερθηκες φτανει.Φαινετε τι ατομο εισαι.σε ευχαριστω φιλε και ας μη σε ξερω.μαλακιες λεω κι γω σαββατιατικα.Παω να παρω μανετες.Εχεις να προτεινεις κατι εκτος απο MG,TITAX,BERINGER γιατι θα φοβαμε μη μου φανε τις μανετες και οχι το μηχανακι. αν ειχες χρονο θα σου ελεγα να αγορασεις τις φθηνοτερες κινεζικες . τωρα ψαξε μπας και εχει κανενας φιλος σου να βαλεις πανω να κανεις την δουλεια σου . | |
|
| |
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 13:54 | |
| Απο οτι βλεπω δεν ψηνεται κανενας απο το φοουμ..Κριμα εχει και καλο καιρο..
βλεπω να πηγαινουμε οι 3 μας | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 15:32 | |
| καλα να περασετε . γαμω το κερατο μου δουλευω μεχρι τις 4
βολτα αυριο για εμενα ... | |
|
| |
proco Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βολτα Σαββατο 10/1/2015 Σαβ 10 Ιαν 2015, 18:55 | |
| ωραια η βολτα μονο π προς αυλωνα ειχε χιονια διπλα στο δρομο..βεβαια οι 300αρες δεν ελειψαν πιο πριν π φαινοταν να ειναι ο δρομος πιο καλος..
Ελπιζω την επομενη φορα να βρεθουμε πρισσοτεροι.. | |
|
| |
| Βολτα Σαββατο 10/1/2015 | |
|