| Επιστροφή φόρου | |
|
+3Oikopedofagos terrorzone bonepeeler 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Επιστροφή φόρου Σαβ 07 Φεβ 2015, 23:06 | |
| Ρε παίδες, είχε κανείς επιστροφή φόρου; Πήρατε τα χρήματα; Πλησιάζει η ώρα να κάνουμε νέες δηλώσεις και ακόμη δεν έχουν μπει τα χρήματα από την επιστροφή που είχα φέτος. Πέρυσι αν δεν πλήρωνα, θα με κηνυγούσαν. Τώρα που είναι να πάρω, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τί πρέπει να κάνω για να τα πάρω; | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Σαβ 07 Φεβ 2015, 23:58 | |
| | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Κυρ 08 Φεβ 2015, 02:53 | |
| Είχα επιστροφή και εγώ περίμενα μέχρι το Νοέμβρη να μπουν δεν μπήκαν στον λογαριασμό, δεν μπήκαν, πήγα στην εφορία όπου με ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνω μια αίτηση ότι θέλω να πάρω την επιστροφή που μου έχει εκκαθαριστεί έκανα συμψηφισμό με κάτι άλλα χρωστούμενα που είχα και το υπόλοιπο κατατέθηκε μετά από καμιά βδομάδα στον λογαριασμό μου.
Ρεζουμε, χωρίς αίτηση ότι θέλεις να πάρεις την επιστροφή επιστροφή δεν έχει. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Κυρ 08 Φεβ 2015, 16:07 | |
| Εγω έκανα στη εφορία αίτηση ξανά, κάπου τον Δεκέμβρη και προχθές που πήγα τράπεζα,ακόμη να μπουν τα χρήματα. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Δευ 09 Φεβ 2015, 01:03 | |
| σας ειχε ερθει το εκκαθαριστικο? γιατι και εμενα δεν εχουν μπει τα λεφτα αλλα ουτε και το εκκαθαριστικο | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Δευ 09 Φεβ 2015, 01:16 | |
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω και εγώ την Τετάρτη να κάνω αίτηση και να δούμε. louk 6 φαντάζομαι πως πρέπει να ξανακάνεις αίτηση γιατί τον Δεκέμβρη κόψανε τις επιστροφές. Τουλάχιστον έτσι διάβασα.
@poulitzer: Το εκκαθαριστικό μου έχει έρθει εδώ και καιρό (αν και δεν ξέρω πού είναι τώρα).
Πρέπει να έχουμε το εκκαθαριστικό για την αίτηση ή πάμε με την ταυτότητα και το ΑΦΜ; | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Δευ 09 Φεβ 2015, 01:19 | |
| Δεν χρειάζεται εκκαθαριστικό. Απλά να έχεις μαζί σου τον αριθμό λογαριασμού που θες να μπουν τα λεφτά. | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Δευ 09 Φεβ 2015, 08:06 | |
| Επιστροφη απο παρακρατησεις οχι...Σου λενε ομως να πας να βαλεις το ΦΠΑ για να εισαι φορολογικα ενημερος...Ελλαδαρα...Ας ελπισουμε να αλλαξει αυτο καποτε | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Επιστροφή φόρου Τετ 11 Φεβ 2015, 18:11 | |
| ουτε και σε μενα εχουν μπει λεφτα. παω στην εφορια και τους λεω πως θελω να κανω αιτηση για επιστροφη φορου? χρειαζομαι αλλα χαρτια? ρωτησα και το λογιστη και μου λεει "ποια αιτηση, εγω δεν ξερω τιποτα". κατι μου λεει πως θα πρεπει να κανω οπως ο ψαλτης: https://www.youtube.com/watch?v=D0EGF6Hjabk | |
|
| |
| Επιστροφή φόρου | |
|