Greek GSX-R forum
λαμπες για ξενων Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
λαμπες για ξενων Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

λαμπες για ξενων Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    λαμπες για ξενων Poll_l10λαμπες για ξενων Poll_c10λαμπες για ξενων Poll_r10 
    JIMK7
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

λαμπες για ξενων

Πήγαινε κάτω 
    +2
    thanosk6
    thanasis gixxer
    6 απαντήσεις
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    thanasis gixxer
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 239
    Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
    Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 03:54

γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος οι λαμπες στα φωταστο κ8 1000 ειναι η7??? και η μικρη και ημεγαλη.. για χενον ρωταω :betvt: :dsrfg:
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    thanosk6
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
    Τόπος : Ξάνθη
    Αριθμός μηνυμάτων : 446
    Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 10:53

Αν μιλάς για τα φώτα των ξένων δεν ξέρω να σου πω...(πλακα κάνω)!!!! Το Κ8 ρε συ έχει παραβολικό προβολάκι και παίρνει φώτα xenon σίγουρα, αλλα δεν ξέρω τί παίζει με τις σκάλες. Στο δικό μου παραβολικό είναι μόνο η μεγάλη σκάλα και δεν βολεύει στο σινιάλο. Αν στο Κ8 ειναι και οι δύο σκάλες θα λέει τρελά. Κ8 με bi-xenon!!!
    alex k8
    Normal gixxer
    Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
    Τόπος : Λουτσα
    Αριθμός μηνυμάτων : 86
    Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 15:23

thanasis gixxer έγραψε:
    γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος οι λαμπες στα φωταστο κ8 1000 ειναι η7??? και η μικρη και ημεγαλη.. για χενον ρωταω :betvt: :dsrfg:

η7 πορειας η9 μεγαλη,στη μεγαλη αν βαλεις θα καθηστερει το συνιαλο σου(αν εννοεις συστημα xenon)αν βαλεις τυπου xenon δεν θα καθηστερει..............εγω προτεινω συστημα xenon μονο στη πορειας τη μεγαλη μη τη πειραξεις καθολου
    thanosk6
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
    Τόπος : Ξάνθη
    Αριθμός μηνυμάτων : 446
    Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 15:42

alex k8 έγραψε:
    thanasis gixxer έγραψε:

η7 πορειας η9 μεγαλη,στη μεγαλη αν βαλεις θα καθηστερει το συνιαλο σου(αν εννοεις συστημα xenon)αν βαλεις τυπου xenon δεν θα καθηστερει..............εγω προτεινω συστημα xenon μονο στη πορειας τη μεγαλη μη τη πειραξεις καθολου

+1000
    thanasis gixxer
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 239
    Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
    Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΣαβ 29 Αυγ 2009, 00:10

αυτο θα κανω.. :egrg:
    makak0s
    Jr.gixxer
    makak0s

Άντρας Όνομα: : makak0s
    Τόπος : athens city
    Αριθμός μηνυμάτων : 15
    Αγωνιζόμενος : -z- team !!
    Hμερομηνία εγγραφής : 16/08/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΣαβ 03 Οκτ 2009, 05:02

auto ekana ki egw...

αυτο εκανα και εγω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 04 Οκτ 2009, 18:51, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH..!!)
    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
    Τόπος : ΧΑΝΙΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 261
    Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!!
    Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΚυρ 04 Οκτ 2009, 18:54

gixxer Παιδια οτι και να κανετε να προσεξετε τα watt και τι προτεινεται απο τον εκαστοτε κατασκευαστη , διοτι καποιοι γνωστοι μας εφεραν και τοποθετησαν λαμπες τυπου xenon με ισχυροτερα watt σε phaser καθως και σε ενα GS 1200 Tο αποτελεσμα ηταν , ευτυχως πρωτα στο GS που ητεαν ενα, να καει ο καθρεπτης και το φις απο τις υπερβολικες θερμοκρασιες. Στα yamaha προλαβαν και αρπαξαν λιγο οι καθρεπτες , εγιναν λιγο καφε. :betvt:
    magiaklaniakeksatmisi
    Full gixxer
    Full gixxer
    magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 1228
    Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
    Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

λαμπες για ξενων Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαμπες για ξενων   λαμπες για ξενων EmptyΠεμ 08 Οκτ 2009, 15:47

καλο το xenon (εβαλα στη μικρη σκαλα) αλλα αν αφησεις τη μεγαλη κανονικη οταν θα ειναι αναμενες κ οι δυο θα βλεπεις λευκο φως,κενο και μετα κιτρινο απο την μεγαλη.ε οχι και οτι καλυτερο.

λαμπες για ξενων
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Λάμπες Philips

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com