| τσεκαρισμα τιμης συνεργειου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 15:58 | |
| Καλησπέρα στην παρέα! Εχω την γριά στο συνεργείο φιλου για φτιάξιμο , και ήθελα να μου πείτε μια γνώμη για τις τιμές.
Αυτά που είναι να κάνουμε είναι : λαδια , φιλτρα , μπουζί , ρύθμισμα βαλβίδες , δισκάκια συμπλέκτη , αλλαγή παραφλού και θερμοστάτη και , αλλαγή λαστιχένιας φλάντζας Η στο ψευτοκάπακο , κάποιες λαστιχο -πλαστικοροδέλες στα μπουζί και κάτω απο το σώμα του ψεκασμού , ποτηράκια ρουλεμαν λαιμού , καθαρισμός ψεκασμού.
Επίσης σώμα κομπλέ injection 250€ πέρα απο την τιμή ανταλλακτικών (αν το αποφασίσω)
Η εικόνα τιμής για ανταλλακτικά που μου έδωσε είναι 620€ (Suzuki , μάλλον παραγγελία) και εργατικά 300€. Μου φάνηκαν πολλά αλλά επειδή είμαι άσχετος είπα να ρωτήσω και εσάς που εχετε μια καλύτερη άποψη.
Πιστεύετε οτι κάποια απο αυτά θα μπορούσα να τα βρώ άφτερ μάρκετ να ρίξω το κόστος?
Πείτε μια γνώμη ρε εσείς...
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 20:02 | |
| η εργασια ειναι normal αν σκεφτεις οτι 180παιρνουν για καπελοτα μονο σε ενα εξουσιοδοτημενο
τωρα τα 620 των ανταλλακτικων μπορεις να τα αναλυσεις λιγο να δω πως τα εβγαλε ? ή απλα σου ειπε 620 ? φοβαμαι πως στα ανταλλακτικα θα βγαλει αλλο ενα 150 ευκολαααααα | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 20:19 | |
| [quote="skizotix"
Αυτά που είναι να κάνουμε είναι : λαδια , φιλτρα , μπουζί , ρύθμισμα βαλβίδες , δισκάκια συμπλέκτη , αλλαγή παραφλού και θερμοστάτη και , αλλαγή λαστιχένιας φλάντζας Η στο ψευτοκάπακο , κάποιες λαστιχο -πλαστικοροδέλες στα μπουζί και κάτω απο το σώμα του ψεκασμού , ποτηράκια ρουλεμαν λαιμού , καθαρισμός ψεκασμού.
[/quote]
Λάδια 40-45€ Φίλτρο λαδιού 9€ Μπουζί CR9EK 30-35€ (CR9EIA9 ιριδίου 45-50€) Καθαρισμός μπέκ 40-50€ Τσέκ βαλβίδες 120€ (εάν θέλουν ρύθμιση 180-200€) Δίσκοι μεταλλικοί και φιμπερένιοι 170-190€ Παραφλού 5€ Θερμοστάτης 40€ Λάστιχο Η 25€ Ρουλεμάν λαιμού (πάνω & κάτω) 75€ Βάλε και εργασία και κάποια ανταλλακτικά όπως πχ καπελότα βαλβίδων που δέν μπορούν να υπολογιστούν
Πιστεύω ότι είναι καλή τιμή άν γίνουν όλα αυτά. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 20:59 | |
| - KoSToM έγραψε:
- [quote="skizotix"
Λάδια 40-45€ Φίλτρο λαδιού 9€ Μπουζί CR9EK 30-35€ (CR9EIA9 ιριδίου 45-50€) Καθαρισμός μπέκ 40-50€ Τσέκ βαλβίδες 120€ (εάν θέλουν ρύθμιση 180-200€) Δίσκοι μεταλλικοί και φιμπερένιοι 170-190€ Παραφλού 5€ Θερμοστάτης 40€ Λάστιχο Η 25€ Ρουλεμάν λαιμού (πάνω & κάτω) 75€ Βάλε και εργασία και κάποια ανταλλακτικά όπως πχ καπελότα βαλβίδων που δέν μπορούν να υπολογιστούν Πιστεύω ότι είναι καλή τιμή άν γίνουν όλα αυτά.[/quote] 900+ ευρώπουλα λοιπόν ακατέβατα ε? ... Οι δίσκοι είναι κάπως ακριβοί , αλλά φαντάζομαι οτι δεν παίζουν καλοί (& πιο οικονομικοί) αφτερ μαρκετ. Πφφφφ..... πολλά είναι ρε π@στη μου.... | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 21:03 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- η εργασια ειναι normal αν σκεφτεις οτι 180παιρνουν για καπελοτα μονο σε ενα εξουσιοδοτημενο
τωρα τα 620 των ανταλλακτικων μπορεις να τα αναλυσεις λιγο να δω πως τα εβγαλε ? ή απλα σου ειπε 620 ? φοβαμαι πως στα ανταλλακτικα θα βγαλει αλλο ενα 150 ευκολαααααα Μου το σπασε αλλά δεν το θυμάμαι... αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα λάδια 60€ (δεν είπαμε μάρκα-τυπο) και το παραφλού 20€ (βάζει μόνο της Honda γιατί είναι το μόνο της προκοπής απο ότι μου είπε) | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 21:36 | |
| - KoSToM έγραψε:
- skizotix έγραψε:
Λάδια 40-45€ Φίλτρο λαδιού 9€ Μπουζί CR9EK 30-35€ (CR9EIA9 ιριδίου 45-50€) Καθαρισμός μπέκ 40-50€ Τσέκ βαλβίδες 120€ (εάν θέλουν ρύθμιση 180-200€) Δίσκοι μεταλλικοί και φιμπερένιοι 170-190€ Παραφλού 5€ Θερμοστάτης 40€ Λάστιχο Η 25€ Ρουλεμάν λαιμού (πάνω & κάτω) 75€ Βάλε και εργασία και κάποια ανταλλακτικά όπως πχ καπελότα βαλβίδων που δέν μπορούν να υπολογιστούν
Πιστεύω ότι είναι καλή τιμή άν γίνουν όλα αυτά. στα καπελωτα 180 ειναι ανταλλακτικα και εργασια σε εξουσιοδοτημενο σουζουκι οχι μονο ανταλλακτικα οποτε αφαιρεσαι ενα 150αρι απο την τιμη των ανταλλακτικων και θα δεις οτι οντως ειναι λιγο τσιμπημενη, εξαλλου στα καπελωτα αλλαζουν απο το ενα στο αλλο τα συνεργεια και οτι εχουν στο συρταρι οι περισσοτεροι και οχι με καινουρια και ρουλεμαν σε koyo k skf θα βρει σιγουρα πιο φθηνα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 21:41 | |
| - skizotix έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- η εργασια ειναι normal αν σκεφτεις οτι 180παιρνουν για καπελοτα μονο σε ενα εξουσιοδοτημενο
τωρα τα 620 των ανταλλακτικων μπορεις να τα αναλυσεις λιγο να δω πως τα εβγαλε ? ή απλα σου ειπε 620 ? φοβαμαι πως στα ανταλλακτικα θα βγαλει αλλο ενα 150 ευκολαααααα Μου το σπασε αλλά δεν το θυμάμαι... αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα λάδια 60€ (δεν είπαμε μάρκα-τυπο) και το παραφλού 20€ (βάζει μόνο της Honda γιατί είναι το μόνο της προκοπής απο ότι μου είπε) λαδια παρε μονος σου ! αλλα υπολογισε 12-13ε χ4λιτρα=50-55ε μη σου πω και μπουζι απο e-bay ! τωρα αυτο το honda παραφλου δεν το ξερω ! γενικα ενα 100-150ρικο μπορεις να το κοψεις αλλα οχι 300 κατω σε καμια περιπτωση ! και ξεκινα να λερωνεις τα χερακια σου και να το φτιαχνεις ΜΟΝΟΣ σου οπως ολα τα καλα παιδια ! συνεργειο ΜΟΝΟ για καπελωτα καθε 24.000 ! τα υπολοιπα σπιτι σου ! | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τρι 24 Φεβ 2015, 21:50 | |
| - Παράθεση :
-
- Παράθεση :
- λαδια παρε μονος σου ! αλλα υπολογισε 12-13ε χ4λιτρα=50-55ε μη σου πω και μπουζι απο e-bay !
τωρα αυτο το honda παραφλου δεν το ξερω !
γενικα ενα 100-150ρικο μπορεις να το κοψεις αλλα οχι 300 κατω σε καμια περιπτωση !
και ξεκινα να λερωνεις τα χερακια σου και να το φτιαχνεις ΜΟΝΟΣ σου οπως ολα τα καλα παιδια ! συνεργειο ΜΟΝΟ για καπελωτα καθε 24.000 ! τα υπολοιπα σπιτι σου ! Επειδή ήθελα να ξέρω οτι όλα είναι καλά για να μπώ πίστα , το πήγα συνεργείο (αλλά δεν περίμενα τέτοια νούμερα...) Απο εδώ και πέρα φτιάχνω εργαλειοθήκη και ξεκινάω , μην ανησυχείς... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| |
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 00:35 | |
| +1000 μπράβο και από μένα. πρόσεχε μην τον ακούς πολύ πολύ αυτόν γιατί θα βρεθείς με κανένα καβα χα χα χα χα | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 01:14 | |
| Είχα παλιά ΖΧ4 , πιάνει? Κανένας απο τους μάστορες καμια γνώμη? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 01:21 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 09:37 | |
| - skizotix έγραψε:
- και το παραφλού 20€ (βάζει μόνο της Honda γιατί είναι το μόνο της προκοπής απο ότι μου είπε)
μεγα .... υπαρχουν παραφλου που κοστιζουν απο 5ε το λιτρο μεχρι πολλα . δεν ειναι αναγκη να πας εκει πανω αυτο εδω ειναι απο τα καλυτερα που παιζουν . το δουλευαμε στο βουνο στο φουλ και εκει τα μηχανακια τρωνε μεγαλο ζορι και ανεβαζουν θερμοκρασιες | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 11:23 | |
| Να ξέρεις πάντως ότι σε πρώτη φάση μέχρι να οργανωθείς,θα δώσεις τα διπλάσια χρήματα για αγορά εργαλείων απ'ότι σου ζήτησε εργατικά ο μάστορας) θα σου βγει πιο ακριβό το σέρβις απ'το να το κάνει ο μάστορας,και αναγκαστικά κάποιες εργασίες θα στις κάνει αυτός ( καθαρισμός μπεκ κτλ).
Η τιμή που σου έδωσε πιστεύω είναι ΟΚ. Τώρα για τα παραφλού δεν κόλλησε η δουλειά στα 10€,20 σου είπε θα βάλεις εσύ δικά σου με 10 δεν σώθηκες απ'αυτό. Λάδια ημισυνθετικά ( πχ Torco T4,bel-ray ktl) μπορείς να βρεις και με 9-10 € το λίτρο αλλά και πάλι λέει τίποτα.
Αν το μηχανάκι δεν σου πατινάρει,δεν σου αποσυμπλέκει απότομα στην εκκίνηση ή δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα μην αλλάξεις τους δίσκους του συμπλέκτη προληπτικά. ( -200 €)
| |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 12:35 | |
| Ευχαριστώ Άλεξ , θα του το προτείνω ! Τρε θα τον ρωτήσω για τα δισκάκια αλλά αφού μου λέτε οτι είναι νορμάλ τουλάχιστον δεν νιώθω κώτσος. Αν το πήγαινα δηλαδή σε εξουσιοδοτημένο , τι θα μου ζητάγανε? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 14:49 | |
| - skizotix έγραψε:
- Είχα παλιά ΖΧ4 , πιάνει?
Κανένας απο τους μάστορες καμια γνώμη? Aν σου κανει όλα αυτά που λες η τιμη είναι σουπερ Το να παρεις εργαλεία και να το φτιαχνεις μονος σου δεν στο συνιστω μου εχουν φερει μηχανάκια με απίστευτες μαλακιες που τους εχουν κανει ( διαφοροι μαστροχαλαστες ) που δηθεν ηξεραν και εκει που πας να γλυτώσεις μερικα λεφτα, στο τελος θα τα δωσεις διπλα από τη ζημια που θα του κανεις Τωρα οσο αφορα τα παραφλου ... υπαρχουν φυσικα και με 8 ευρω το 4λιτρο αλλα και με 9 ευρω το λιτρο και εδω λεμε ότι πληρωσεις παιρνεις τι εννοω ? Μπορει στις θερμοκρασίες να μην καταλάβεις τη διαφορα -1 η -2 βαθμούς, αλλα ένα καλο αντιψυχτικο δεν είναι ο ρολος του μονο αυτος και ο λογος που συνηστω να βαζετε ένα καλο υγρο είναι γιατι ... 1) δουλευει σαν λιμπαντικο για τη ντρομπα νερου 2) και σαν αντισκουριακο στα καρτερ κυλινδρο/κεφαλι και ψυγειο Υ.Γ. Ένα καλο παραφλου κραταει στο χρονο ακομα και μετα από 2 η και 3 χρονια είναι σαν καινουργια, κατι που δεν κανουν τα αλλα που όταν τα βγαζω μετα από χρονο εχουν χασει ακομα και το χρωμα τους | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τσεκαρισμα τιμης συνεργειου Τετ 25 Φεβ 2015, 16:17 | |
| Ευχαριστώ φίλε Jim! Λάδια φίλτρα θα τα παλέψω , τα υπόλοιπα είναι όπως τα λες νομίζω. Αν δεν ξέρω , δεν βάζω χέρι. | |
|
| |
| τσεκαρισμα τιμης συνεργειου | |
|