| dialbo supercorsa sp γνωμες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
InSaNeRiDeR Normal gixxer
Όνομα: : Giannhs Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 112 Αγωνιζόμενος : Sto Dromo... Panta Kai Pantou!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
| Θέμα: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 16:33 | |
| εχω εδω και λιγο καιρο το dialbo supercorsa και συχνα στα φρενα χανω τον κολο το εχω με 32 πιεση αερα πριν ειχα dragon supercorsa pro και μαρεσανε πολυ.. τι γνωμες εχετε εσυς και που λετε να οφηλιετε αφτο το χασημο του πισω τροχου? ( δεν παταω υπερβολικα το πισω φρενο και μερικες φορες και καθολου ) | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 17:00 | |
| Τα sp δουλευουν με πιο ψηλές πιέσεις για δρόμο , αλλά νομίζω ότι το προβλημα σου βρίσκεται στο σετ απ της μηχανης (γεωμετρία /αναρτήσεις) και όχι στο λάστιχο ... (το οποίο είναι εξαιρετικό) | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 17:01 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 17:59 | |
| τα dragon supercorsa sp kai bsb ηταν πολυ φολες λαστιχα . τα ιδια ηταν απλα το bsb ειχε βγει και καλα για το bsb πρωταθλημα .
τωρα το diablo δεν το ξερω αλλα σαν πιο καινουργιο λαστιχο πιστευω οτι πρεπει να ειναι καλυτερο απο το παλιο dragon .
τωρα αυτο που γραφεις :χανω τον κωλο δεν μπορω να σουπω απο τι ειναι . λαθος πιεση ? μαλακο μπροστινο που βουταει παρα πολυ στα φρενα και σηκωνει το πισω τροχο ? φρεναρεις αποτομα και δυνατα και κατεβαζεις και μια ταχυτητα και αμολας αποτομα τον συμπλεκτη και παρολοπου ειναι μονοδρομος σε ψιλομπλοκαρει τον τροχο ?
ξεκινα να πατας λιγο το πισω φρενο ΠΡΙΝ πατησεις το μπροστινο και θα διορθωθει λιγο . | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 18:11 | |
| ότι σου λένε τα παιδιά είναι είναι πολύ γρήγορη (μαλακή όπως το καταλαβαίνεις) η συμπίεσή σου στο μπροστινό σύστημα. Στατικά συμπίεσε με τα χέρια με πατημένο φρένο και δώσε με το κατσαβίδι +2 κλικ το κάτω βιδάκι και ξανακάνε τη διαδικασία και συμπίεση και δες εάν έγινε πιο αργή (λίγο πιο στιβαρή όπως το καταλαβαίνεις) η συμπίεση. Όταν η συμπίεση είναι γρήγορη στα φρένα χάνουμε τον πίσω τροχό γιατί βυθίζεται απότομα χάνοντας την ισορροπία η μοτοσυκλέτα μας. Ξέχασα, τι μοτό έχεις και μοντέλο, K5-K6 με στοκ μπροστινό? Εάν είναι αυτό από τέρμα σφικτό (τερματισμένο το βιδάκι στα κλίκ) ξεκίνα και μέτρα -5 κλικ και δες το. Νομίζω ότι εκεί θα είσαι μια χαρά. Στο -3 δουλεύει πίστα και αναλόγως χλμ που έχει να γίνει service στο μπροστινό | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 18:22 | |
| ναι νικο 5-6 1000ρι εχει το παιδι . | |
|
| |
Όνομα: : Giannhs Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 112 Αγωνιζόμενος : Sto Dromo... Panta Kai Pantou!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 18:51 | |
| εφχαριστω για τα φωτα σας... νομιζω οτι εχω θεμα αναρτησης φοραω το καινουργιο diablo supercorsa sp και dragon supercorsa pro μπροστα οπως και παλια φορουσα μπρος πισω τα ντραγον.. πρεπει να κοιταξω τιν μπροστα αναρτηση.. απο θεμα χαμιλοματος το ειχα 0,8 απο το νορμαλ και ειχα κανει τις νορμαλ ρυθμισεις αλλα αφτο ηταν περσυ και δεν εχω κανει σερβις απο τοτε | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Πεμ 19 Μαρ 2015, 19:35 | |
| Καλο ειναι να έχεις ίδια λάστιχα μπρος πισω αν και αυτο δεν ειναι το σημαντικότερο στην περίπτωση σου, κανε οτι σου είπε ο νικ για μπροστα , αλλα νομίζω 8 χιλ κάτω (μπροστα αν κατάλαβα καλα) ειναι πολυ (προς άποψη) επίσης ίσως και πισω να έχεις προβλημα , έχεις sag πισω;; Πόσο;; Μια καλη τιμη για πισω ειναι 10-20 στατικο και 25-40 δυναμικο , φτιάξε το sag , ρύθμισε τις αποσβεσεις και δοκίμασε ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Παρ 20 Μαρ 2015, 02:01 | |
| το diablo δεν ειναι καλυτερο απο το dragon δυστυχως, και τρωγεται και πολυ πιο ευκολα, δοκιμασε το σεταριμα των αναρτησεων που σου ειπαν οι απαπανω και βλεπεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: dialbo supercorsa sp γνωμες Κυρ 22 Μαρ 2015, 00:19 | |
| ναι βασικα το χαμιλοσα μπροστα και με ιμαντες για ενα πατημα και η δεξια μπουκαλα εχει δακριση πολυ οποτε πας για μια επισκευη και μετα σεταρισμα... παντος μαρεσανε πιο πολυ τα dragon... | |
|
| |
| dialbo supercorsa sp γνωμες | |
|