Greek GSX-R forum
Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_l10Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_c10Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_l10Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_c10Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2

Πήγαινε κάτω 
+27
spyroszx
FLASKAS
rsv4aprc
tsasbi
kostaskr6
KoSToM
k8 600 kk
Leroy
[alex]
achilles_r
ripper
donkey
totoulis
zed660
Miou
maikstain
Vortex
duderide
Koyfo
Black Eagle
skizotix
T.R.E
giannhs k9
Zuki
vatraxos
gsxr power k8
amstaff
31 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

Άντρας Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship
Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 01:50

Αμα παίξουν αυτοκόλλητα και μπλουζάκια είμαι μέσα Very Happy (με το αζημιωτο πάντα)
Να φέρω και τη γρια.
Καντε κανα reminder ομως γιατι ειναι μακρια και θα ξεχαστεί!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 10:13

T.R.E έγραψε:
Miou έγραψε:
φτουυυυ toixos

Πρέπει να βρούμε κανένα λευκό V-Strom με βαλίτσα+ πλάτη,φορτιστή για κινητό,θερμαινόμενη σέλα κτλ Very Happy
εδω σας εχω,σε μαυρο με βαλιτσα-καγκελα και συναγερμο drunken
θα μπορεσω να βαλω και στην βαλιτσα τις μπερες!!!!!!! lol!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 10:29

skizotix έγραψε:
Αμα παίξουν αυτοκόλλητα και μπλουζάκια είμαι μέσα Very Happy (με το αζημιωτο πάντα)
..............
.

Αμα θες μπλουζακι και αυτοκολλητα δες εδω https://gixxer.forumgreek.com/t5740p300-topic?highlight=%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1 . Παρε το παλικαρι να σου φτιαξει.
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 10:35

παιδες καλημερα........εχω ενα χαρλει μια βεσπα και ενα σολεχ.ολα ειναι σε υπεραριστη κατασταση.γουσταρετε να φερω καποιο απο τα τρια?

*με τις κλοπες και ολες αυτες τις μαλακιες που ακουμε δεν με βλεπω να φερνω το 1000 εκει..................
http://www.kord.gr
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 15:34

λοιπον.....
με πηρε τηλ ο Θεμιστοκλης (διοργανωτης του bikes & tatoos μαζι με το Θηριο, εχει αναλαβει το μοιρασμα του χωρου) και επειδη οι θεσεις θα ειναι τετραγωνα 3Χ3 καλο θα ηταν να βρουμε ποσες και ποιες μηχανες θα βαλουμε για να κανονισουμε το χωρο απο τωρα να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη

3Χ6 δηλαδη για 5-6 μηχανακια (2 θεσεις)
ή 3Χ9 για καμια δεκαρια ? (3 θεσεις )

και για ποια μηχανακια οεο ? (ομοματα και μηχανακια)

υποψιν οτι τα μηχανακια θα ειναι εκει μαζι με εμας φυσικα να στησουμε απο τις 4 ενω η ιστορια αρχιζει καλες 10

εγω θα ειμαι απο νωρις και αν καποιος θελει μπορω να παρω το μηχανακι του να το στησω αν δεν μπορει να ερθει νωριτερα αυτος, μηχανακι εγω δεν ακομα ειναι σε τευχη
συμμετοχες να βλεπω με ονοματα και μηχανακια λοιπον....
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 15:58

περυσι ειχαμε 3χ4-5 στο περιπου.
οποτε για φετος λεω 3χ6 ή εαν μαζευτουν μηχανακια (που ακομα κανεις δεν εχει πει οτι θα φερει ΣΙΓΟΥΡΑ) 3Χ9

παντως ειναι mal@kies να υπαρχουν τοσα ομορφα μηχανακια στο φορουμ και να πρεπει να κατεβασω εγω το δικο μου με τα σπασμενα και αβαφα πολυεστερικα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 16:02

Miou έγραψε:
οποτε για φετος λεω 3χ6 ή εαν μαζευτουν μηχανακια (που ακομα κανεις δεν εχει πει οτι θα φερει ΣΙΓΟΥΡΑ) 3Χ9

παντως ειναι mal@kies να υπαρχουν τοσα ομορφα μηχανακια στο φορουμ και να πρεπει να κατεβασω εγω το δικο μου με τα σπασμενα και αβαφα πολυεστερικα

για τα δικα μου λες????
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 16:23

Miou έγραψε:

η μαλακια ειναι οτι ειναι σαββατο και πολλοι δουλευουν,χωρις να ξερουμε τι ωρα πως και γιατι πως θα σου πει ο αλλος ναι θα το φερω.
(το δικο μου αν το θελετε το φερνει ο κκ )ο κρυφο kawasakias lol!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 16:31

ωρα κατα τις 4 υπολογιστε...
1 maikstain L0 (αν δε μπορεις εσυ το φερνω εγω)
2
3
4
5
6
7
8
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 16:42

σε εμενα υπολογισε 2 μηχανακια,θα φερω και ενα vstrom μηπως βγαλουμε κανενα γκομενακι. fafoutis
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μάης 2015, 19:12

ωρα κατα τις 4 υπολογιστε...
2 zed660 750 k8
3
4
5
6
7
8
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 00:18

το αδερφι σου δε θα ερθει εχει περιοδο ? ropalo
KoSToM
Normal gixxer
Normal gixxer
KoSToM

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 300
Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε
Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 10:21

2 zed660 750 k8
3 KoSToM 750 k9 (άν χωράω κάπου)
4
5
6
7
8
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 10:23

μαικ δεν ειναι υποχρεωτικο να ερθεις 4 . εαν δουλευεις και δεν μπορεις να ερθεις τοσο νωρις ερχεσαι λιγο πιο αργα οταν σχολασεις.
απλα δεν μπορεις να ερθεις στις 9 το βραδυ και να θελεις να σου εχουν φυλαξει μια θεση για να βαλεις το μηχανακι

@κωστα εννοειτε οτι χωρας. εξαλου αυτο κανονιζουμε τωρα εδω
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 11:29

Θα έρθω για βόλτα αλλά το Κ7 που δεν έχει φώτα ( και πινακίδα και ασφάλεια κτλ) θα πρέπει να το φέρω με τρέιλερ μάλλον οπότε θα δούμε.

Θα φέρω όμως το ΖΧ με αυτοκόλλητο gixxer
achilles_r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
achilles_r

Άντρας Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 663
Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 11:41

2 zed660 750 k8
4 achilles_R busa(εκτος αν θελετε να μη μπω εγω για να μπουν 2 μηχανες fafoutis )
5
6
7
8
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 12:50

Δουλευω γαμωτο. Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω να σας δω κιολας.fotia fotia
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 12:55

Miou έγραψε:
μαικ δεν ειναι υποχρεωτικο να ερθεις 4 . εαν δουλευεις και δεν μπορεις να ερθεις τοσο νωρις ερχεσαι λιγο πιο αργα οταν σχολασεις.
απλα δεν μπορεις να ερθεις στις 9 το βραδυ και να θελεις να σου εχουν φυλαξει μια θεση για να βαλεις το μηχανακι

@κωστα εννοειτε οτι χωρας. εξαλου αυτο κανονιζουμε τωρα εδω
οχι εγω θελω να ερθω 9:30 και να μου εχετε θεση μπροστα κιολας. xaxa xaxa xaxa
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 21:40

k8 600 kk έγραψε:

xaxa xaxa xaxa xaxa  έλιωσαα
Αϊτέ, τι σου λένε ρεεεε;;
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Μάης 2015, 21:46

T.R.E έγραψε:
Θα έρθω για βόλτα αλλά το Κ7 που δεν έχει φώτα ( και πινακίδα και ασφάλεια κτλ) θα πρέπει να το φέρω με τρέιλερ μάλλον οπότε θα δούμε.

Θα φέρω όμως το ΖΧ με αυτοκόλλητο gixxer

Αν τυχόν έχεις τρέιλερ και χρειάζεσαι αμάξι με κοτσαδόρο (λέω εγώ τώρα), έχω εγώ. Smile

YΓ: η πρόταση ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το Κ7 lol!
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Μάης 2015, 20:21

zed660 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

xaxa xaxa xaxa xaxa  έλιωσαα
Αϊτέ, τι σου λένε ρεεεε;;

Κώστα απλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να αλλάζω τα ταμπόν με τη δουλειά! lol!
Θα ξέρω τέλος Μαΐου το πρόγραμμα για τον Ιούνιο, για αυτό δε γράφω κάτι Wink Αν δε δουλεύω απόγευμα εκέινη τη μέρα δεν το χάνω εννοείται! Θα παίξει και dslr! file
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Μάης 2015, 20:54

2 zed660 750 k8
4 achilles_R busa(εκτος αν θελετε να μη μπω εγω για να μπουν 2 μηχανες fafoutis )
5 tsasbi k9 (πρώτη μούρη στο Καβούρι όμως)
6
7
8
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Μάης 2015, 16:13

2 zed660 750 k8
5 tsasbi k9 (πρώτη μούρη στο Καβούρι όμως)
6 Leroy
7
8
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Μάης 2015, 10:25

δεν ξερω ποσοι απο εσας εχουν προσεξει την αφισα και τι γραφει ... ssss

για να παρετε μια ιδεα και να ξερετε τι θα γινει σε οσους ερθουν με την γυναικα τους
να πω οτι αυτη εδω με τα βυζα εξω θα παιξει μουσικη

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 11216465_808561042555823_2001842205_n
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2   Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Μάης 2015, 11:05

Είσαι μεγάλος αλήτης το ξέρεις; ropalo
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400

Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ!
» Το κ9 ειναι γεγονος!!
» KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ GIXXER-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com