| ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS | |
|
+13panikas k8 600 kk JIMK7 GIXXERAKIAS terrorzone varypiniths Zuki diam Opeth kentaurosk8 magfaria giannis_suzuki totoulis 17 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 13:30 | |
| | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 13:34 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 13:47 | |
| καλα κανουμε πλακα τωρα ? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 13:54 | |
| | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 14:34 | |
| και γω παιδια θελω να τρεξω TT για την ελλαδα ρε γαμωτο να σας δωσω IBAN? | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| |
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 15:26 | |
| Καλός χρυσός ο ψυχογιος αλλά όταν τον ρωταγα για d212 μου τα έδινε 30ευρώ παραπάνω από άλλους... | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 15:27 | |
| Πεστε τα ρε παιδια γιατι αναρωτιομουνα αμα ειμαι εγω καπως,ειναι δυνατον να ζητας λεφτα;και γω θελω ενα s1000rr ζελατινα να δωσω ΙΒΑΝ.ελεος... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 16:55 | |
| - Zuki έγραψε:
- Καλός χρυσός ο ψυχογιος αλλά όταν τον ρωταγα για d212 μου τα έδινε 30ευρώ παραπάνω από άλλους...
Παλι καλα.Γιατι ΟΚ σαπακι καβαλαμε αλλα μη μας γραφεις και στα κακαρελια σου στο μαγαζι ΣΟΥ χωρις να εχεις και δουλεια εκεινη την ωρα. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 17:06 | |
| Εκτιμώ λάθος το ότι ζητάει,ότι ζητάει αλλά πέφτω από τα σύννεφα για τέτοια αντιμετώπιση από τον Ανδρέα,μιλάμε για τον πιο ευκολομίλητο άνθρωπο που θα τρέξει να σε βοηθήσει μόλις δεί ότι έχεις πρόβλημα και χωρίς να σε ξέρει (μερικά χρόνια πρίν για εμένα).
| |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 17:21 | |
| Aντρεας Αντρικος εγω εσκασα τα γκαφρα στο TYRE SHOP τοτε και ηπια και φρεντετο εσπρεσσετο.Ας προσεχε.Και ετσι απο τρελα μου αντι για DUNLOP QUALIFIER που ρωταγα εβαλα ROSSO II στο ερειπιο. Ενας καραφλος κυριος δεν ειναι? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 22:39 | |
| δεν εχω προσωπικο οφελος αλλα οσοι λετε κατι στραβο για τον Αντρεα (πλην του γεγονοτος IBAN, αυτο ειναι θεμα κρισης δεν το σχολιαζω) σκεφτειτε λιγο οτι ειναι -ο ΜΟΝΟΣ που σου βαζει ενα μεταχειρο ισως και εντελως τσαμπα οταν εχεις μεινει με λινα, -ο μονος που ηρθε ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΟ GIXXER TRACK DAY ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΚΑΙ -Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, πραγμα που εκανε για οσους πηγαμε -να συμπληρωσω οτι ειναι ο μονος που ακομα και για ατομα που δε ξερει τα βοηθαει στο θεμα πιστας απο το να του δειξουν τις φωτο και να πει σχολια μεχρι το να γινει πλοηγος δωρεαν -Ο ΜΟΝΟΣ σωστος επαγγελματιας για εμενα, και το λεω ανοιχτα χεστηκα για τα 10-20-30 ευρο παραπανω, δε νομιζω οτι πεθαινει κανεις για 20ε και εχει 1000αρι, αν αρχισω να λεω για λαστιχαδες γενικα δε θα ξερουν απο που να φυγουν οι περισσοτεροι ενδεικτικα.... καποιοι περιμενουν να δηλωσετε διευθυνση και μετα δεν θα εχετε μηχανακι.... καποιοι ΕΙΧΑΝ καλες τιμες και μολις τους εσκασε η εφορια μετα εβαζαν παραεισαγωγη με παραποιημενα DOT καποιοι αλλοι εξυπνοι πηραν σε εμενα 40ε ναι ναι 40 για τοποθετηση ΜΟΝΟ πισω ελαστικο και μετα να το γυρισουν τουμπα γιατι γλυστραγε δεξια
θα παρακαλεσω λοιπον ολο το forum να μεινει στο ατυχημα και αν θελει να σχολιασει το IBAN και να ΜΗΝ κρινει τον Αντρεα σαν επαγγελματια γιατι πολυ απλα εκανε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αρκετους απο εμας ΜΑΓΚΕΣ χωρις να εχει τιποτα να κερδισει σε διαφορες φασεις
Συγνωμη αν εθιξα καποιον δεν το προσωποποιω σε καμια περιπτωση !
| |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 22:55 | |
| Το iban σχολιασαμε ρε κωστα.πολυ χολη βγαζεις με τον τυπο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο.ειναι πολυ ενταξει τυπος το ξερω και προσωπικα αλλα το Δωστε λεφτα ειναι τραγικο μη τρελαθουμε κιολας.εσυ και γω αμα πεσουμε παθουμε κατι κτλ κτλ θα σταξει ο κωλος μας αιμα για να τα ξανακανουμε...τελος παντων τι να λεω τωρα ειναι λεπτο το θεμα και θα παρεξηγηθω.εγω απλα γελαω με αυτο που ειδα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Τετ 17 Ιουν 2015, 23:33 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Το iban σχολιασαμε ρε κωστα.πολυ χολη βγαζεις με τον τυπο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο.ειναι πολυ ενταξει τυπος το ξερω και προσωπικα αλλα το Δωστε λεφτα ειναι τραγικο μη τρελαθουμε κιολας.εσυ και γω αμα πεσουμε παθουμε κατι κτλ κτλ θα σταξει ο κωλος μας αιμα για να τα ξανακανουμε...τελος παντων τι να λεω τωρα ειναι λεπτο το θεμα και θα παρεξηγηθω.εγω απλα γελαω με αυτο που ειδα
το θεμα IBAN ρε Πετρο δε το εθιξα καν για καποιους μπορει να ειναι γελιο οκ δεκτο, κατακριταιο ακομα οκ παλι δεκτο, γνωμες ειναι αυτες, δεν ειπα τιποτα για αυτο, για τα υπολοιπα που αναφερθηκαν φορτωσα οσον αφορα μαγαζι τιμες κτλπ, τεσπα τη γνωμη μου ειπα και ισως κακως να την ειπα κιολας, anyway το ραβω και ληγει | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 00:17 | |
| Κώστα δεκτά όσα λες και σεβαστά. Χρόνια πριν όταν είχα το Κ6,εκεί έβαζα λάστιχα γρανάζια σωληνάκια κτλ.Ήταν άψογος! Πριν δύο χρόνια όταν ξαναπήγα να ρωτήσω τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Σκάω μέσα.Ο Ανδρέας στο γραφείο του με 4-5 άτομα(ο ανιψιός του κ οι λοιποί) με βλέπει κ δεν μιλάει. Κυριολεκτικά περάσανε 2-3 λεπτά μέχρι να με ρωτήσει τι στον πουτσο ήθελα στο μαγαζί του.Για την τιμή είπα παραπάνω. Γενικά είδα ένα ύφος διαφορετικό. Το αναφέρω για μην νομίζεις ότι με πείραξαν τόσο τα 30 ευρώ παραπάνω αλλά γενικότερα το όλο ύφος του. Όσο για το ποιοι λάστιχαδες φιλοξενούν πολλά κλεφτρονια πίστεψε με ξέρω πολύ καλά ποιοι κ πως αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Τεσπα,η γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να είσαι απ τους πιο τσιμπημένους σε τιμές κ ξαφνικά να ζητάς ενίσχυση.Τουλάχιστον από άτομα που έχουν παρόμοια εμπειρία με την δικιά μου. Εύχομαι πάντως να βρεθούν τα χρήματα κ να τρέξει στον πολυπόθητο αγώνα...
| |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 00:30 | |
| Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά Ξέρετε μαγαζιά ελαστικών που έχουν μέσα άτομα που ειναι ύποπτα για κλοπές Και δεν αναφέρετε τιποτα ? Κ όταν ανοίγει κανα ποστ με κάποιο κλεμμένο μηχανάκι απλα βρίζουμε όλοι ? Κάτι έχασα | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 00:45 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 00:57 | |
| οποιος θελει και μπορει, βοηθαει...οποιος δεν θελει ή δεν μπορει προσπερναει... η χολη προς τι? δεν υπαρχει κανενας λογος... για να μην παρεξηγηθω, δεν θα βοηθησω γιατι δεν εχω, αλλα και να ειχα ισως να εβαζα ενα συμβολικο ποσο που με το ζορι θα εφτανε για μια ντιζα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 02:41 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 08:08 | |
| - Zuki έγραψε:
- Κώστα δεκτά όσα λες και σεβαστά.
Χρόνια πριν όταν είχα το Κ6,εκεί έβαζα λάστιχα γρανάζια σωληνάκια κτλ.Ήταν άψογος! Πριν δύο χρόνια όταν ξαναπήγα να ρωτήσω τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Σκάω μέσα.Ο Ανδρέας στο γραφείο του με 4-5 άτομα(ο ανιψιός του κ οι λοιποί) με βλέπει κ δεν μιλάει. Κυριολεκτικά περάσανε 2-3 λεπτά μέχρι να με ρωτήσει τι στον πουτσο ήθελα στο μαγαζί του.Για την τιμή είπα παραπάνω. Γενικά είδα ένα ύφος διαφορετικό. Το αναφέρω για μην νομίζεις ότι με πείραξαν τόσο τα 30 ευρώ παραπάνω αλλά γενικότερα το όλο ύφος του. Όσο για το ποιοι λάστιχαδες φιλοξενούν πολλά κλεφτρονια πίστεψε με ξέρω πολύ καλά ποιοι κ πως αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Τεσπα,η γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να είσαι απ τους πιο τσιμπημένους σε τιμές κ ξαφνικά να ζητάς ενίσχυση.Τουλάχιστον από άτομα που έχουν παρόμοια εμπειρία με την δικιά μου. Εύχομαι πάντως να βρεθούν τα χρήματα κ να τρέξει στον πολυπόθητο αγώνα...
2 πάθαμε το ίδιο...τυχαιο?ας είναι καλά ο κύριος Αντρεας.εγω έφυγα χωρίς να μάθω τιμή ρε παιδιά.300€ ήταν να αφήσω.γιατι ρε γαμωτο .δεν είναι πρέπον είσαι μαγαζάτορας.δε σκεφτετε ότι θα το πβ και σε 2 φίλους.ευγενεσταστος έσκασα μέσα.τεσπα.μακαρι να του πανε καλά να ξανατρεξει | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 10:25 | |
| - Zuki έγραψε:
- panikas έγραψε:
- Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά
Ξέρετε μαγαζιά ελαστικών που έχουν μέσα άτομα που ειναι ύποπτα για κλοπές Και δεν αναφέρετε τιποτα ? Κ όταν ανοίγει κανα ποστ με κάποιο κλεμμένο μηχανάκι απλα βρίζουμε όλοι ? Κάτι έχασα Panikas μην το πάμε τώρα αλλού.Για να ασκηθεί ποινική δίωξη δεν αρκεί να ειναι ύποπτος κ μόνο ο άλλος.Συντρέχουν κ άλλες προϋποθέσεις τις οποίες δεν θα αναλύσουμε τώρα. Στο προηγούμενο σου ποστ γράφεις Όσο για το ποιοι λάστιχαδες φιλοξενούν πολλά κλεφτρονια πίστεψε με ξέρω πολύ καλά ποιοι κ πως αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Δεν γράφεις ότι ειναι ύποπτοι. Νομίζω ειναι εύλογη η απορία μου | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 12:15 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 13:30 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- δεν εχω προσωπικο οφελος αλλα οσοι λετε κατι στραβο για τον Αντρεα (πλην του γεγονοτος IBAN, αυτο ειναι θεμα κρισης δεν το σχολιαζω) σκεφτειτε λιγο οτι ειναι
-ο ΜΟΝΟΣ που σου βαζει ενα μεταχειρο ισως και εντελως τσαμπα οταν εχεις μεινει με λινα, -ο μονος που ηρθε ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤA GIXXER TRACK DAY ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΚΑΙ -Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, πραγμα που εκανε για οσους πηγαμε -να συμπληρωσω οτι ειναι ο μονος που ακομα και για ατομα που δε ξερει τα βοηθαει στο θεμα πιστας απο το να του δειξουν τις φωτο και να πει σχολια μεχρι το να γινει πλοηγος δωρεαν -Ο ΜΟΝΟΣ σωστος επαγγελματιας για εμενα, και το λεω ανοιχτα χεστηκα για τα 10-20-30 ευρο παραπανω, δε νομιζω οτι πεθαινει κανεις για 20ε και εχει 1000αρι, αν αρχισω να λεω για λαστιχαδες γενικα δε θα ξερουν απο που να φυγουν οι περισσοτεροι ενδεικτικα.... καποιοι περιμενουν να δηλωσετε διευθυνση και μετα δεν θα εχετε μηχανακι.... καποιοι ΕΙΧΑΝ καλες τιμες και μολις τους εσκασε η εφορια μετα εβαζαν παραεισαγωγη με παραποιημενα DOT καποιοι αλλοι εξυπνοι πηραν σε εμενα 40ε ναι ναι 40 για τοποθετηση ΜΟΝΟ πισω ελαστικο και μετα να το γυρισουν τουμπα γιατι γλυστραγε δεξια
θα παρακαλεσω λοιπον ολο το forum να μεινει στο ατυχημα και αν θελει να σχολιασει το IBAN και να ΜΗΝ κρινει τον Αντρεα σαν επαγγελματια γιατι πολυ απλα εκανε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αρκετους απο εμας ΜΑΓΚΕΣ χωρις να εχει τιποτα να κερδισει σε διαφορες φασεις
Συγνωμη αν εθιξα καποιον δεν το προσωποποιω σε καμια περιπτωση !
+ απειρο ... εαν καποιον τον χαλανε τα 20-30€ περισσοτερα να μου πει γιατι δεν τον πηραζει να αγοραζει λαστιχα παραεισαγωγης με αλλα dot και χωρις εγγυηση απο υποπτα λαστιχαδικα και γιατι δεν τον χαλαει το αεροκλειδο να βαραει στο τερμα τις βιδες του σε αντιθεση με τα ροποκλειδα που δουλευει ο "ακριβος" θα ηθελα επισης να μαθω γιατι χαλαει καποιους το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που πληρωνει απο την τσεπη του για την καυλα του ζηταει μια βοηθεια γιατι του εκατσε μια στραβη. εβαλε το πιστολι στο κεφαλι καποιου και τον αναγκασε να του δωσει λεφτα? και γιατι δεν χαλιεται με τις απειρες οργανωσεις που υπαρχουν και περνουν ενα σκασμο χορηγιες ,κρατικες και μη, και παρολα αυτα ζητανε παλι λεφτα | |
|
| |
lust99r Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : στη ζωη Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
| Θέμα: Απ: ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS Πεμ 18 Ιουν 2015, 14:54 | |
| εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι καλος στην δουλεια.και οσο αφορα τις τιμες του,πιστευω οτι πληρωνεις παιρνεις. αλλα εφοσον εχει μαγαζι,το οποιο του επιτρεπει τοσο καιρο να κανει το"γουστο" του,να τρεχει σε αγωνες,κτλπ,πιστευω θα ηταν πιο τιμιο,και σωστο να βγαλει την ιδια ανακοινωση,αλλα αντι να ζηταει λεφτα,να πει οτι λογω του ατυχηματος εκτπωση 30%(πχ ενα νουμερο ειπα) σε ολα τα προιοντα που εχει στο μαγαζι.γιατι κακα τα ψεματα δεν ειναι καιροι που περισσευουν σε πολλους λεφτα να κανουν δωρο.ετσι πιστευω θα ηταν πιο τιμιο για ολους. | |
|
| |
| ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS | |
|