Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αναχωρουμε 4 τρελοι απο Κρητη για Σερρες την επομενη εβδομαδα για ΠΣΚ για ελευθερη προπονηση μιας και ακυρωθηκε το track day του Χαλαρη. Φυσικα θα ψηφησουμε στα box μιας και θα κραταμε και καλπη!!! Οσοι πιστοι προσελθεται..
Παντοφλα...κακος ντεν εχει γιατι βλεπω να κυκλοφοραμε με τα σωβρακα και εναν ανεμιστηρα με ροδακια στο χερι σα νοσηλευομενους με ορο σε διαδρομο νοσοκομειου που ψαχνουν την νοσοκομα.
Το μηχανακι...λεω οτι ειναι ετοιμο...λαστιχα αυριο και...τσοοοοουυυκ... αν ο Θεος δεν εχει κανονισει τιποτα "πονηρο".... με μονο μιαμιση μερα ταξιδι ειμαι στο box. Τι Mugellα και Μisana λες τωρα εσυ...να τρεχω στου διαολου το κ#*ο...εδω διπλα στο σπιτι μας σε λεω! Α ρε Ελλαδαρα...ουτε τα εγγονια μας δε θα δουν αλλη πιστα Ελληνικη.
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
Πολύ ωραίος γιατρέ!στη 10 πρόσεχε πατάς πολύ έξω για το χρόνο σου(ακάθαρτο)βιάζεσαι να μπεις και σε στέλνει εκεί...μου αρέσει παρά παρά πολύ η υπομονή σου στο γκάζι!!!αν το στύψεις είσαι άνετα για δυάρι μπροστά.να είστε γέροι να ξανάρθετε.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Πολύ ωραίος γιατρέ!στη 10 πρόσεχε πατάς πολύ έξω για το χρόνο σου(ακάθαρτο)βιάζεσαι να μπεις και σε στέλνει εκεί...μου αρέσει παρά παρά πολύ η υπομονή σου στο γκάζι!!!αν το στύψεις είσαι άνετα για δυάρι μπροστά.να είστε γέροι να ξανάρθετε.
Πιστεύω και στα S έχανα. Με λίγο προπόνηση ακόμη το 1.28 χαμηλά είναι εφικτό.
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Ειχαμε και μερικα λαστιχα να συχναλαζουμε... αν και η πιστα ηταν κολλωδες και δεν ετρωγε καθολου λαστιχο ιδιαιτερα σε σχεση με το "χωραφι" στα Μεγαρα.
Αυτο το sax-ακι τραβηξε πολλα καθ'ολη τη διαρκεια του 6ημερου ταξιδιου μας. Εδω ειναι με δακρυσμενα τα αμορτισερ (Group N με apex παρακαλω). Οχι δεν ειναι τοοοσο χαμηλωμενο...απλα εχει κλασει απο το βαρος (τρειλερ με 2 moto + 2 ζευγη λαστιχα + πραγματα 2 ατομων για πιστα και 6 μερες ταξιδι).
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Η πιστα....τα εσπαγε!!! Κρατουσε οσο δε πιστευες...τα μπαλωματα απλα δεν υπαρχουν...και ευτυχως ο καιρος μας εκανε τη χαρη... οχι στο full (ειχε ενα ψιλοκαυσωνακο 33-34c αλλα σιγουρα καλυτερα απο βροχη που ειχε στο γυρισμο Δευτερα 21 Σεπτ). Ειναι η πρωτη φορα που πηγα Σερρες και πιστευω οτι Μεγαρα δεν προκειτε να ξαναπαω (εχω παει τα τελευταια 3 χρονια 6 φορες). 3 μερες πιστας...πιστας ομως...με χορτασαν απιστευτα. Δε το πιστευα οτι θα νιωσω τοσο κορεσμο απο οδηγηση στην πιστα. Φυγαμε την Δευτερα και απλα στεναχωρηθηκα γιατι περασα καλα...οχι επειδη δε χορτασα. Ευτυχως πτωσεις δεν ειχαμε, αλλα ενα προβλημα με ενα πολλαπλασιαστη στο ενα μηχανακι το Σαββατο μεσημερι και ενα κλειδι με τελιωμενη battery (που μεεεχρι να το παρω χαμπαρι περασαν 2 ωρες την Κυριακη το μεσημερι με βιδωματα βγαλσιματα ντεποζιτα-φιλτρα-ουρες. Ευτυχως ο παλιος ειχα παρει το δευτερο) μας εσπασαν τα νευρα. Οι δρομοι μεσα στις Σερρες ειναι 7μπουρ$%#λοι αλλα το φαγητο τους αρκετα εως και πολυ καλο. Οριστε και τα διαπιστευτηρια...φαγαμε και ειπανε πριν τη λυπητερη να μας γλυκανουν..λιγο
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
μπραβο παιδες,βαλτε καμια ακομα φωτο να χαζεψουμε! doc η εισοδος στην κ1 κ πως πιανεις σταδιακα την 2 ειναι τελειο.κ στα ανοιχτα κομματια γενικα εισαι δυνατος.
μια σημειωση για την επομενη φορα αν θες να δοκιμασεις. στην εξοδο απ την 4,αφησε τη φορα να σε βγαλει λιιιγο πιο δεξια στα φρενα της 5 για να μπεις σφιχτα απο την αρχη κ να το κρατησεις εκει πανω στο κερμπ. σου δινει την αισθηση οτι δε καθαριζεις τη 5 γρηγορα αλλα σε βγαζει στην αρχη απ το σικεν σε αλλο σημειο κ θα φτασεις στην 10 με γερη φορα. το τι γινεται απο κει κ περα ειναι αλλο θεμα,εγω εκει στη 10 τσακωσα ενα πολυ ωραιο χαι
Γενικά ίσως είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δούλεψα πιο μεθοδικά. Δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις ειδικά σε έξοδο,γιατί 190 άλογα είναι αυτά κι ας έχει traction control. Προσπάθησα να βελτιώσω την είσοδο και να κρατήσω ταχύτητα μέσα στην στροφή. Στα S πραγματικά κάποιες φορές φοβήθηκα να μπω με πολλά μην με πετάξει έξω. Σε S μπήκα πιο γρήγορα μόνο στο Μισάνο, αλλά εκεί η πίστα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Αργώ στην αλλαγή κατεύθυνσης και αυτό οφείλεται σε εμένα κυρίως. Η μηχανή σίγουρα μπορεί καλύτερα αλλά εγώ φοβήθηκα να το ρίξω πιο γρήγορα. Στο κομμάτι που αποφάσισα να ανοίξω γκάζι στην έξοδο είναι 14-15-16. Εκεί απλά το διασκέδασα. Άνοιγα νωρίς και η μηχανή απλά εκτοξευόταν μπροστά χωρίς να εμπλακεί το Traction ούτε μία φορά όλο το 3ήμερο. Δυστυχώς αν ανεβαίνεις 1 φορά τα 7 χρόνια δεν βελτιώνεις, απλά το διασκεδάζεις και προσπαθείς σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθεις κάτι. Πραγματικά ζηλεύω μερικές φορές όσους μένουν σχετικά κοντά σε τέτοιες πίστες. Έχουν τη δυνατότητα να το "δουλέψουν" σωστά και να βελτιωθούν πολύ με την πάροδο του χρόνου. Αυτό όμως που με απογοήτευσε πραγματικά είναι ότι οι "ντόπιοι" δεν την τιμούν ιδιαίτερα κι ας έχουν κόστος εισόδου ολοήμερο όσο το 1 session το δικό μας σχεδόν. Αυτό μας το είπαν επανειλημμένος πολλοί και το διαπίστωσα και εγώ.
Να και μερικές ακόμη
Άντε να βάλουν και τα άλλα συντεκνάκια φωτογραφίες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrIoannis στις Τρι 29 Σεπ 2015, 21:30, 1 φορά
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
Αμα ημουν σεραιος καθε κυριακη θα ημουνα πιστα!χαιρομαι πολυ γιατι το γουσταρεις αυτο που κανεις και δουλευεις σωστα για να μαθεις οπως ολοι μας.μαλακια μου που ντραπηκα να μπω στο βοχ να σε γνωρισω...μια συμβουλη ακομα,σπασε τον εςωτερικο αγκωνα και κατεβασε τον κορμο σου πιο εξωαπο την μηχανη.τι πετυχαινουμε μαυτο;λιγοτερες μοιρες στο μοτο αρα πολυ πιο σταθερο για να σου δωσει εμπιστοσυνη να αναδειξεις την ωμη δυναμη του rr σου στις εξοδους...
TheVeteran Adv. gixxer
Την Πεμπτη βραδυ που φτασαμε πιστα να πω την αληθεια...εβλεπα απο pits την εξοδο που εκαναν κατι κανιβαλοι (1:26) και το shit ειχε σουρωσει μεχρι καλτσα . Ανοιξα τα ματια μου την Παρασκευη και εψαχνα το γνωστο " που πατω και που βρισκομαι"...το Σαββατο δουλεψα λιγο γραμμες...και την Κυριακη προσπαθησα να εξωτερικευσω οοοσσσοοο θαρρος διαθετω για να μπαινω με φορα...αφου οι Σερρες ειναι αυτο ακριβως. Το ακολουθο video ειναι απο Κυριακη πρωι. Θελει παραπανω γκαζι σχεδον παντου...το ξερω ...οποιος εχει κατι παραπερα να σχολιασει...be my guest.