| Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι | |
|
+6Leroy ghost Koyfo T.R.E Miou cornell 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 16 Ιαν 2016, 13:29 | |
| δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι στο υψος αλλα στο πλατος | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 16 Ιαν 2016, 14:22 | |
| Καλά μ@λ@κία είπα, ZX10 πήρε ο Κώστας όχι GSXR... γι αυτό είπα κάθετα τα σποτάκια και όχι οριζόντια... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 16 Ιαν 2016, 21:23 | |
| το δοκιμασα πριν λιγο με μια μπαταρια μηχανης που ειχα στο σπιτι (το μηχανακι δεν το εχω ακομη). το φως γαμει και δερνει!!! ειναι πολυ δυνατο με μεγααααααααλη εμβελεια και μετα τα 10-12 μετρα η δεσμη ανοιγει αρκετα ωστε να καλυπτει πολυ μεγαλο πλατος...θα βαλω μονο το ενα γιατι ειναι αρκετο, και με το παραπανω...μονο στα πρωτα 10-12 μετρα δεν καλυπτει αρκετο πλατος αλλα ειναι τοσο κοντινη αυτη η αποσταση που δεν υπαρχει προβλημα...επειδη εχω ηδη παραγγειλει και δευτερο, μαλλον θα το βαλω στην γουρουνα της γυναικας αν χωρεσει στη θεση του φωτιστικου...ξαναβαζω το link http://www.car.gr/parts/view/7018989/ εχει με angel eyes ή χωρις, αλλα απ' οτι μου ειπε εχουν ακριβως την ιδια αποδοση και εμβελεια (με angel eyes που το προτιμησα γαμει απο εμφανιση) | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 17 Ιαν 2016, 02:04 | |
| Καλό αυτό, με τι λάμπα ήρθε; Έχει μικρή μεγάλη σκάλα ή το δουλεύεις με μια σκάλα; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 17 Ιαν 2016, 12:10 | |
| μια λαμπα ειναι μονο στο φωτιστικο + τα led για το angel eye γυρω-γυρω...οι θεσεις λειτουργιας του δουλευουν και αλλαζουν με καθε ανοιξε-κλεισε...μιας και θα βαλω διακοπτακι για τα φωτα μια χαρα μου καθεται...η καθε εναλλαγη θα ειναι δυο κλικ στο διακοπτακι...το φωτιστικο ειναι μικρο και ελαφρυ ακομη και με τη βαση του εχει 3 καλωδια (κοκκινο, κιτρινο, μαυρο) κοκκινο και κιτρινο μαζι στο (+) και μαυρο μονο του στο (-)...με αυτο τον τροπο οταν ανοιγεις τα φωτα, το angel eye ειναι παντα αναμενο και παιζεις μονο με τη λειτουργια της λαμπας που ή φλασαρει ή ειναι δυνατη ή χαμηλη. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 17 Ιαν 2016, 12:44 | |
| Οπότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε διακοπτάκι; Με το bypass της μεγάλης σκάλας και έναν ρελέ λογικά θα γίνεται δουλειά και τα φώτα μόνιμα αναμμένα. Απ' ότι καταλαβαίνω Η1 λάμπα θα έχει; | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Τρι 19 Ιαν 2016, 15:56 | |
| στο φως που έβαλα εγώ έχει ενα κόκκινο δαχτυλίδι, να πέρνει η λάμπα ένα χρώμα μπλε, μεσαία κ μεγάλη σκάλα. Στο δια τάυτα:
1) το κοκκινο δαχτυλίδι το σύνδεσα στα θέσης γιατι μου αρέσει κ το βράδυ φαίνεται πιο εντυπωσιακό. 2) το μπλε φως αν κ το σύνδεσα σε ένα διακόπτη είναι ψιλοάκυρο κ δεν φωτίζει 3)την μεσαία σκάλα την σύνδεσα και αυτήν σε έναν διακόπτη. φωτίζει εξαιρετικά και έχει δυνατό φως 4)την μεγάλη σκάλα αν και την σύνδεσα κανονικά έχει μια μικρή διαφορά από την μεααία
γενικότερα για πολυεστερικό αξίζει μια τέτοια αγορα | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 06 Φεβ 2016, 22:57 | |
| θα βαλω και το βιντεο που τραβηξα οταν θα ειναι ετοιμο...δυστηχως επεσα σε μερικη ομιχλη και στο βιντεο δεν φαινεται ποσο καλα φωτιζει το προβολακι...για τα χρηματα του ειναι απλα υπεροχο...δεν συγκρινεται με τα μαμα φωτα, αλλα βλεπεις κανονικα με μια πολυ μικρη παραχωρηση στην διαχυση που εχει το φως...ειχα την φιμε ζελατινα στο κρανος και δεν παρατηρησα καμια διαφορα σε σχεση με την μικρη σκαλα στο busa... και στις δυο περιπτωσεις δεν εβλεπα τπτ σε δρομο χωρις φωτα περα απο την πλακα το προβολι ειναι οκ. πισω εβαλα αυτην την λεντοταινια (κοστος 17€ μαζι με μεταφορικα) για 5m (ελαχιστη παραγγελια) εβαλα δυο σειρες απο 6 led η καθε σειρα...μια σειρα για φως και μια σειρα για φως φρενου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Σαβ 06 Φεβ 2016, 23:06, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 06 Φεβ 2016, 23:03 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Σαβ 06 Φεβ 2016, 23:11 | |
| μια χαρα ειναι το ενα...για να εβαζα και τα δυο θα μου εφευγε ο κωλος στην πατεντα για να κατσουν καλα στο πολυεστερικο...εδω δυνοπαθησα με το ενα, και στην ουσια δεν θα υπηρχε και καμια σοβαρη διαφορα | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 00:03 | |
| ο μεγαλος κυκλος εξωτερικα κανει τη δουλεια και οχι ο μικρος εσωτερικα που φαινεται πιο φωτεινος, κατι που δυστηχως δεν φαινεται καθολου στο βιντεο...ανεβαινει τωρα, λιγο υπομονη κι ερχεται... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 01:24 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 11:37 | |
| Κάπου στα 2.30 που είσαι στα σκοτάδια ο μεγάλος κύκλος που κάνει την διάχυση δεν φαίνεται στο βίντεο. Εσύ βλέπεις κανονικά; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 12:42 | |
| εγω βλεπω κανονικοτατα, αλλα στο βιντεο φαινεται σαν να μην εχω καθολου φωτα...εχει σκατοληψη η Drift την νυκτα + οτι επεσα σε ομιχλη που διαστρεβλωνει εντελως το πως φαινεται το φως...στην φωτο που εχω βαλει με τα βελακια, σκεψου οτι ο μεγαλος κυκλος ειναι σαν την μικρη σκαλα στα 'μαμα' φωτα που ειχα στο busa...στην ουσια, ο μικρος δυνατος κυκλος δεν χρειαζεται καθολου για να δεις στο βαθος. με το δικο του φαναρι (μικρη σκαλα) θα ηταν ελαχιστα πιο δυνατο το φως και με καλυτερη διαχυση τελος παντων, το προβολακι ειναι οκ για πολυεστερικο...δεν το λες απλως φως αναγκης, βλεπεις καλα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:09 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:47 | |
| μην σε παρω και στον λαιμο μου...το φως ειναι οκ για τα δικα μου ματια και τα δικα μου θελω... απο εκει και περα, εμενα προσωπικα δεν μου φαινεται μονο σαν φως αναγκης μονο για να με βλεπουν, και αν χρειαστει να παω καπου νυχτα να μην μπορω να τρεξω (εχω δει φως αναγκης σε πολυεστερικο) δεν ειναι με την καμια σαν τα μαμα, αλλα βλεπεις στο πληρες σκοταδι να πας με 140-150 χωρις να κινδυνευεις. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:56 | |
| Αυτό είναι το ζητούμενο, Να πας μια βόλτα χωρίς να χαροπαλεύεις | |
|
| |
| Φώτα σε πολυεστερικό κουστούμι | |
|