Greek GSX-R forum
Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_l10Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_c10Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_l10Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_c10Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8

Πήγαινε κάτω 
+10
lospsi
nikman
giannisK6
topetwrx
JIMK7
Gixxerm@n
louk6
Miou
kentaurosk8
kotsosre
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
adrenalinestavros
Normal gixxer
Normal gixxer
adrenalinestavros

Τόπος : THESSALONIKI
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Μάης 2017, 22:11

Γεια σου φιλέ μου..
Είχα 2 κ6 με ένα διάλειμμα που πήρα zx12..
Θα σου πω την εμπειρία ..
Αφού είχα κανει αρκετά χλμ κ δοκιμές με το κ6 πήρα βόλτα του κολλητου το κ7..
Παρολο που φαίνονται ίδια είναι ενα εντελώς διαφορετικο μηχανάκι ..πολύ πιο ωραία θέση οδήγησης κ καλύτερη κάλυψη αέρα..πιστεύω είναι το πιο ανετο χιλιαρι μέχρι εκείνη την χρονολογία..
Για γκάζι μου φαίνεται πιο άψυχο στις μεσαίες αλλά πιο δυνατό ψηλά απο το κ6..νομιζω έχει πιο άγρια έκκεντρα..
Με καλο φιλο που το λιμαρει το μηχανακι πρόσφατα πούλησε το κ6 κ πήρε κ7 συμφωνούμε στο οτι είναι αρκετά καλυτερο το κ7..βέβαια γούστα είναι αυτά..
Οποτε φιλέ αμα σε παίρνουν τα φράγκα κ είναι μικρή η διάφορα χτυπά το κ7
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Μάης 2017, 22:27

Να είστε καλά παιδιά για την βοήθεια στις απορίες μου! Όπως είπα χθες απέτρεψα με την στάση μου τον ενδιαφερόμενο να πάρει την δικιά μου που την ήθελε άμεσα και έκλεισε άλλη με μαύρη καρδιά! Οπότε πλούτισα τις γνώσεις μου μαθαίνοντας απλά τι εστί Κ6 με την βοήθειά σας και δεν θα το πάρω. Η συγκεκριμένη μηχανή με ενθουσίασε γιατί είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! Περίπτωση που δεν βρίσκεις και το θεώρησα ευκαιρία!

Η αλήθεια όμως είναι ότι η καρδιά μου θα ήταν πάλι σε HAYΑBUSA, μια που είναι ένα όνειρο-απωθημένο που το είχα από τότε που βγήκε, δεν την έχω χορτάσει και ούτε νομίζω ότι θα την χορτάσω. Την βλέπω και μου προκαλεί ένα δέος που δεν μου προκαλεί καμιά άλλη μηχανή. Χθες με την ιδέα ότι θα την δώσω είχα ψυχοπλακωθεί και κοιτούσα συνέχεια τις φωτογραφίες της!! Στόχος αν ποτέ μου κάτσει είναι μοντέλο 2008+ χρώματος πορτοκαλί-μαύρο και μετά θα πάμε μαζί μέχρι τα γεράματα!!! Είχα βρει μια άψογη με 6000 ευρώ από την γειτονική Καστοριά, αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον για την δικιά μου τότε και δεν μπορούσε να γίνει η αλλαγή.

Τέλος καλό όλα καλά και κατά βάθος χαίρομαι που έχω στο γκαράζ μου την χοντρούλα μου και ας μην έχει 2500 χιλ!!!
http://www.scooby.gr
adrenalinestavros
Normal gixxer
Normal gixxer
adrenalinestavros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Μάης 2017, 23:01

topetwrx έγραψε:
Να είστε καλά παιδιά για την βοήθεια στις απορίες μου! Όπως είπα χθες απέτρεψα με την στάση μου τον ενδιαφερόμενο να πάρει την δικιά μου που την ήθελε άμεσα και έκλεισε άλλη με μαύρη καρδιά! Οπότε πλούτισα τις γνώσεις μου μαθαίνοντας απλά τι εστί Κ6 με την βοήθειά σας και δεν θα το πάρω. Η συγκεκριμένη μηχανή με ενθουσίασε γιατί είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! Περίπτωση που δεν βρίσκεις και το θεώρησα ευκαιρία!

Η αλήθεια όμως είναι ότι η καρδιά μου θα ήταν πάλι σε HAYΑBUSA, μια που είναι ένα όνειρο-απωθημένο που το είχα από τότε που βγήκε, δεν την έχω χορτάσει και ούτε νομίζω ότι θα την χορτάσω. Την βλέπω και μου προκαλεί ένα δέος που δεν μου προκαλεί καμιά άλλη μηχανή. Χθες με την ιδέα ότι θα την δώσω είχα ψυχοπλακωθεί και κοιτούσα συνέχεια τις φωτογραφίες της!! Στόχος αν ποτέ μου κάτσει είναι μοντέλο 2008+ χρώματος πορτοκαλί-μαύρο και μετά θα πάμε μαζί μέχρι τα γεράματα!!! Είχα βρει μια άψογη με 6000 ευρώ από την γειτονική Καστοριά, αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον για την δικιά μου τότε και δεν μπορούσε να γίνει η αλλαγή.

Τέλος καλό όλα καλά και κατά βάθος χαίρομαι που έχω στο γκαράζ μου την χοντρούλα μου και ας μην έχει 2500 χιλ!!!

Δεν το είχα δει φιλέ ότο ακυρώθηκε η αγορά ...
Οπότε για την παρτη σου θα πω κάθε εμπόδιο σε καλό ..
Καλά χιλιομετρα με την χοντρουλα...
Έχω κ εγώ μια χοντρουλα λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία(blackbird)του χρονου μάλλον θα χτυπησω κ εγώ ένα busa θα δειξει το μελλον
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Μάης 2017, 23:29

adrenalinestavros έγραψε:

Δεν το είχα δει φιλέ ότο ακυρώθηκε η αγορά ...
Οπότε για την παρτη σου θα πω κάθε εμπόδιο σε καλό ..
Καλά χιλιομετρα με την χοντρουλα...
Έχω κ εγώ μια χοντρουλα λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία(blackbird)του χρονου μάλλον θα χτυπησω κ εγώ ένα busa θα δειξει το μελλον
Να είσαι καλά! Έτσι, κάθε εμπόδιο σε καλό!!!!

Με το καλό και εσύ να πάρεις την μηχανή που θες! Όχι ότι το ΖΧ12 μας κακοπέφτει!!
http://www.scooby.gr
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μάης 2017, 04:14

T.R.E έγραψε:
Miou έγραψε:

6 ρολοι για την ωρα ναι εχει . επισης εκτος απο τον κανονικο χιλιομετρητη εχει ακομα 2 που μπορεις να μηδενιζεις . για την βενζινη απλα αναβει ενα λαμπακι μολις μπεις στην ρεζερβα

Δεν ανάβει απλά λαμπάκι,στα 4 λίτρα ανάβει το λαμπάκι και αναβοσβήνει,και στο 1 λίτρο μένει σταθερά αναμμένο οπότε έχεις μια εικόνα του πότε πρόκειτε να μείνεις Smile

Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 9a85144f3f514daeab059032b5b2cb5e

γύρω στα 60km βγάζει η ρεζέρβα
Billis 1340
Normal gixxer
Normal gixxer
Billis 1340

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 295
Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E...
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μάης 2017, 21:40

Σταύρο και εσύ για busa βλέπω λες ε?Δεν ειναι καλα αυτά τα μηχανάκια ρε νταλίκες δεν στρίβουν κλπ.. lol! lol!
Το παιδί που λέει ο Σταύρος είναι γνωστός ειχε Κ6 πήρε Κ7...
Κ6 έχει και ο κολλητός και γενικά εχω οδηγήσει αρκετές φορές οπως και Κ7...
Γνώμη μου :
K7-8
+Πιο άνετη θέση οδήγησης
+Πιο καλό ψηλά με καλύτερη κεφαλή και Modes που εκτος απο την ασφαλεια που παρεχουν σε καποιον που τωρα ξεκιναει στα 1000ss χρησιμεύουν για άλλα κόλπα
+Πιο σταθερό στα πολλά
+Πιο όμορφο
+Kαλύτερη βάση για βελτίωση
Κ5-6
+Χαμηλομεσαια ειναι αρκούδι
+Πιο φθηνο
+Πιο ελαφριά αισθηση στο στριψιμο και στις αλλαγες κατευθυνσης
+Αρκετα τιμια επιλογη για την ηλικια και τα χρηματα του

Οι διαφορές που εχουν σαν 1ο σταδιο ειναι 1-2 μηχανάκια αν και τα 2 ειναι σωστά ΑΛΛΑ εκ πείρας να πώ οτι μεγαλύτερο ρόλο παίζει το ποσο καλο συντηρημενο και καλο φτιαγμενο με ποιοτικά περιφερειακά και καλο προγραμμα εχει ενα μηχανάκι παρά το τι μοντελο ειναι...
Ας πουμε το Κ6 του δικου μου με arata λαιμους -1 520 και ρυθμισμα απο τον Νίκο πηγαινε κοπια με το Κ6 που λεει ο Σταυρος και το αλλο ειχε εκκεντρα...Οπως επισης και με οτι Κ7 πατησε ηταν μπροστά..Οποτε παιζει εμεγαλο ρόλο και ποιος το σκαλίζει...
Θα δουμε έργο σε λιγο καιρο απο αυτο το Κ6 που θα βγεί απο το service polybolo θα ανεβασω και βιντεακια 3 go pro εχουμε πιο μαγκες ειναι οι Αμερικλανοι θα τα κανουμε και εμεις τωρα lol!
adrenalinestavros
Normal gixxer
Normal gixxer
adrenalinestavros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μάης 2017, 16:33

Billis 1340 έγραψε:
Σταύρο και εσύ για busa βλέπω λες ε?Δεν ειναι καλα αυτά τα μηχανάκια ρε νταλίκες δεν στρίβουν κλπ.. lol! lol!
Γνώμη μου :
K7-8
+Πιο άνετη θέση οδήγησης
+Πιο καλό ψηλά με καλύτερη κεφαλή και Modes που εκτος απο την ασφαλεια που παρεχουν σε καποιον που τωρα ξεκιναει στα 1000ss χρησιμεύουν για άλλα κόλπα
+Πιο σταθερό στα πολλά
+Πιο όμορφο
Κ5-6
+Πιο φθηνο

Οι διαφορές που εχουν σαν 1ο σταδιο ειναι 1-2 μηχανάκια αν και τα 2 ειναι σωστά ΑΛΛΑ εκ πείρας να πώ οτι μεγαλύτερο ρόλο παίζει το ποσο καλο συντηρημενο και καλο φτιαγμενο με ποιοτικά περιφερειακά και καλο προγραμμα εχει ενα μηχανάκι παρά το τι μοντελο ειναι...
Ας πουμε το Κ6 του δικου μου με arata λαιμους -1 520 και ρυθμισμα απο τον Νίκο πηγαινε κοπια με το Κ6 που λεει ο Σταυρος και το αλλο ειχε εκκεντρα...Οπως επισης και με οτι Κ7 πατησε ηταν μπροστά..Οποτε παιζει εμεγαλο ρόλο και ποιος το σκαλίζει...
Θα δουμε έργο σε λιγο καιρο απο αυτο το Κ6 που θα βγεί απο το service polybolo θα ανεβασω και βιντεακια 3 go pro εχουμε πιο μαγκες ειναι οι Αμερικλανοι θα τα κανουμε και εμεις τωρα lol!

Vakue for money Βασίλη...
Εγώ το θέλω για τετρακοσαρια κ για ταξίδια.. Είναι οτι καλύτερο μπορείς να συνδιάσεις στα λεφτά που ψάχνω..
Του χρονου όμως θα κανω κίνηση.
Φέτος θα ρίξω λεφτά στο σπιτι
Billis 1340
Normal gixxer
Normal gixxer
Billis 1340

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 295
Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E...
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8   Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μάης 2017, 17:24

adrenalinestavros έγραψε:
Billis 1340 έγραψε:
Γνώμη μου :
K7-8
+Πιο άνετη θέση οδήγησης
+Πιο σταθερό στα πολλά
+Πιο όμορφο
Κ5-6
+Πιο φθηνο

Vakue for money Βασίλη...
Εγώ το θέλω για τετρακοσαρια κ για ταξίδια.. Είναι οτι καλύτερο μπορείς να συνδιάσεις στα λεφτά που ψάχνω..
Του χρονου όμως θα κανω κίνηση.
Φέτος θα ρίξω λεφτά στο σπιτι

Συμφωνω είναι όπως τα λες...Και εγώ busa ψηφίζω εμένα μου αρέσουν τα πολλά μέτρα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία έχω αμερικανικές επιρροές lol!

Διαφορές Κ5-Κ6 με Κ7-Κ8
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Διαφορες μεγεθους :P
» διαφορες gsxr 750 του 06 με το 07
» Διαφορές gsxr 1000 k7 με k8

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com