| <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? | |
|
+9nktr nasos-v vagos gixxer Hamamatsu gixxermak κολτρέϊν gsxr1000nitro JIMK7 geotzim 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
geotzim Normal gixxer
Όνομα: : George... Τόπος : Τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 62 Αγωνιζόμενος : σ'αυτην την άτιμη κΕνωνία... Hμερομηνία εγγραφής : 14/09/2009
| Θέμα: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:00 | |
| Παιδια αν και καινουργιος εδω μεσα δεν εχω διαβασει και ολα τα posts, αν το εχετε συζητησει δεν ξερω. Καποιος θα το εχει σκεφτει αλλα εγω θα ρωτησω... Ξερει κανενας καποιο τροπο για να κρυβεται η πινακιδα με μηχανισμο ή κατι αλλο? Εγω βρηκα στο ιντερνετ το http://www.flipaplate.com/ Αλλα νομιζω οτι ειναι απατη. Γουσταρω να τρεχω χωρις πινακιδα για ρανταρ και μπατσους αλλα αν γινει καμια στραβη να μπορω να την δειχνω. Κανενας εμπειρος την γνωμη του????? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:04 | |
| Δεν ειναι απατη υπαρχουν αρκετα τετοια στη πιατσα :vwrv: | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
Όνομα: : George... Τόπος : Τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 62 Αγωνιζόμενος : σ'αυτην την άτιμη κΕνωνία... Hμερομηνία εγγραφής : 14/09/2009
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:07 | |
| Ασε τωρα το ειδα οτι δεν στελνουν Ελλαδα.θα ψαξω πουθενα αλλου | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:08 | |
| οπως λεει και ο φιλος ο jim υπαρχουν πολλα τετοια. Αλλα πιστευω οτι μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου αυτο το συστημα αν εχεις μερικες γνωσεις. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:11 | |
| Υπαρχουν και κατι αλλα οπως σε μπουσα που μπαινει η πινακιδα μεσα στην ουρα | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:20 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 19:23 | |
| Κι εγώ την έχω βγάλει.Μέχρι στιγμής μια φορα με σταματήσανε και τους υποσχέθηκα σαν καλο παιδί πως θα την...."βάλω" αμέσως μόλις πάω σπίτι.Όταν πάω σπίτι τελικά θα την.... "βάλω"!! :sbdf: :sbdf: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 20:46 | |
| Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι τωρα που τα διοδια δεν ειναι του δημοσιου οι μπλε δεν ασχολουντε και πολυ με την ολη φαση. παλια μου ειχαν κανει σημα να σταματησω : bbwbv: αλλα δεν εδωσαν και πολυ σημασια διοτι τους πυροβολησα :refvf: με την arata και φοβηθηκαν :bvbv:
:sbdf: :sbdf: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 21:57 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Κι εγώ την έχω βγάλει.Μέχρι στιγμής μια φορα με σταματήσανε και τους υποσχέθηκα σαν καλο παιδί πως θα την...."βάλω" αμέσως μόλις πάω σπίτι.Όταν πάω σπίτι τελικά θα την.... "βάλω"!! :sbdf: :sbdf:
Μα εκει ειναι η μαγεια στο να μην την φορας.Οτι απλα δεν χρειαζεται να σταματησεις.. :aesfwcv: | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Δευ 14 Σεπ 2009, 23:50 | |
| Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 00:07 | |
| - vagos gixxer έγραψε:
- Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.
Έτσι είναι έχεις δίκιο!!Αν σε μαγκώσουν μέσα στην πόλη σε τραβάνε στο τμήμα για εξακρίβωση και σε ξεσκίζουν.Έξω ούτε καν ασχολούνται με μας. | |
|
| |
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 00:14 | |
| Ένα φιλαράκι τους ξέφυγε μέσα στη Σαλονίκη και μόλις σταμάτησε σ'ένα φανάρι στον περιφεριακό πήγαν δύο ασφαλήτες με ένα ΧΤ660 και του καρφώσαν γκλοπιά στο καλάμι.Πάλι καλά σηκόθηκε κι έφυγε γιατί αλλιώς.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 03:14 | |
| - vagos gixxer έγραψε:
- Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.
φιλε μου υπαρχουν μπλε στην ενθικη με γρηγορα αυτοκινητα ..... Εγω παντος μια φορα ειχα πετυχει ενα οκταβια ρς να παει πανω απο 250 ισως να κανω και λαθος οτι ηταν οκταβια αλλα πηγαινε μπαλα... Καλα μεσα στην πολη δεν το συζηταμε ιδιως αν εχει και κινηση την πατησες. Για αυτο μεσα στην πολη οταν εχει κινηση κυκλοφορουμε με ενα μηχανακι νορμαλ.. Εγω ποιο πολυ κυκλοφορω με ενα piaggio fly 100cc αλλα το εχω υπερκιβσμενο για να περνει λιγακι τα ποδια του... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 09:57 | |
| | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 12:58 | |
| μαλλον θα βαλω αυτο απο trydeal.com ποιος καθεται να φτιαξει τωρα... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:16 | |
| Καλή περίπτωση φαίνεται πάντως... | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:19 | |
| τελικα το πηρα απο flipaplate.com.δε γα....τε θα δουμε τι ειναι σε 2 εβδομαδες μου ειπε οτι θα ερθει. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:19 | |
| Χτες το συζητάγαμε εδώ και σήμερα δεν πρόλαβα πρωί πρωί να πάω για δουλειά με σταμάτησαν οι μπάτσοι και μου την είπαν πάλι για την πινακίδα!!Ευτυχώς με άφησαν να φύγω. : bbwbv: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:22 | |
| Φίλε gsxr1000nitro αν με πιάσει skoda rs μπατσικό στην εθνική (το οποίο μάλλον θα είναι σε στάση) την άλλη μέρα το πουλάω... | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:24 | |
| εθνικη δεν με σταματισαν 3 μηνες που πηγενοερχομουν λαρισα-βολος | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:28 | |
| καποια ατομα μου ειπαν οτι παραπερα, Αθηνα και ετσι οι μπατσοι χρησιμοποιουν και Spikes οπως στην Αμερικη.Αν ειναι αληθεια δεν ξερω εδω παντος κοιμουνται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 14:34 | |
| Έτσι ακριβώς φίλε geotzim... | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Τρι 15 Σεπ 2009, 16:50 | |
| - vagos gixxer έγραψε:
- Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.[
Κάτι τέτοιες μαγκιές να κάνεις να κουρδίζεις τους αστυνομικούς , ώστε την επόμενη φορά που θα σε πιάσουν ή κάποιον άλλον , να τον σκίσουν. Έχουμε γεμίσει τζάμπα μάγκες. Υπάρχουν ασύρματοι , ελικόπτερα , μπλόκα, και πιο γρήγοροι μοτοσυκλετιστές από σένα. Απλά για την ώρα η εντολή είναι να μη καταδιώκουν. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα σε πυροβολούσαν. Οπότε , σεμνά και ταπεινά.... | |
|
| |
| <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? | |
|