Greek GSX-R forum
<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_l10<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_c10<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_r10 
JIMK7
<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_l10<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_c10<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?

Πήγαινε κάτω 
+9
nktr
nasos-v
vagos gixxer
Hamamatsu
gixxermak
κολτρέϊν
gsxr1000nitro
JIMK7
geotzim
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : George...
Τόπος : Τρικαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 62
Αγωνιζόμενος : σ'αυτην την άτιμη κΕνωνία...
Hμερομηνία εγγραφής : 14/09/2009

<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:00

Παιδια αν και καινουργιος εδω μεσα δεν εχω διαβασει και ολα τα posts, αν το εχετε συζητησει δεν ξερω.
Καποιος θα το εχει σκεφτει αλλα εγω θα ρωτησω...
Ξερει κανενας καποιο τροπο για να κρυβεται η πινακιδα με μηχανισμο ή κατι αλλο?
Εγω βρηκα στο ιντερνετ το http://www.flipaplate.com/ Αλλα νομιζω οτι ειναι απατη.

Γουσταρω να τρεχω χωρις πινακιδα για ρανταρ και μπατσους αλλα αν γινει καμια στραβη να μπορω να την δειχνω.

Κανενας εμπειρος την γνωμη του?????
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:04

Δεν ειναι απατη υπαρχουν αρκετα τετοια στη πιατσα :vwrv:
geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:07

Ασε τωρα το ειδα οτι δεν στελνουν Ελλαδα.θα ψαξω πουθενα αλλου
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 527
Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:08

οπως λεει και ο φιλος ο jim υπαρχουν πολλα τετοια. Αλλα πιστευω οτι μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου αυτο το συστημα αν εχεις μερικες γνωσεις.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:11

Υπαρχουν και κατι αλλα οπως σε μπουσα που μπαινει η πινακιδα μεσα στην ουρα Shocked
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:15

ένας καλός τρόπος για να μην φοβάσαι τα ραντάρ είναι να βγάλεις τελείως την πινακίδα..όπως κάνει όλος ο καλός ο κόσμος Twisted Evil Twisted Evil
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:20

κολτρέϊν έγραψε:
ένας καλός τρόπος για να μην φοβάσαι τα ραντάρ είναι να βγάλεις τελείως την πινακίδα..όπως κάνει όλος ο καλός ο κόσμος Twisted Evil Twisted Evil

Ναι και μετα εχει κυνηγη στην εθνικη .χεχεχεχεχεχε Very Happy Very Happy
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 19:23

Κι εγώ την έχω βγάλει.Μέχρι στιγμής μια φορα με σταματήσανε και τους υποσχέθηκα σαν καλο παιδί πως θα την...."βάλω" αμέσως μόλις πάω σπίτι.Όταν πάω σπίτι τελικά θα την.... "βάλω"!! :sbdf: :sbdf:
http://www.gixxer.gr
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 20:46

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι τωρα που τα διοδια δεν ειναι του δημοσιου οι μπλε δεν ασχολουντε και πολυ με την ολη φαση.

παλια μου ειχαν κανει σημα να σταματησω : bbwbv: αλλα δεν εδωσαν και πολυ σημασια διοτι τους πυροβολησα :refvf: με την arata και φοβηθηκαν :bvbv:

:sbdf: :sbdf:
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 21:57

GSXR-750 έγραψε:
Κι εγώ την έχω βγάλει.Μέχρι στιγμής μια φορα με σταματήσανε και τους υποσχέθηκα σαν καλο παιδί πως θα την...."βάλω" αμέσως μόλις πάω σπίτι.Όταν πάω σπίτι τελικά θα την.... "βάλω"!! :sbdf: :sbdf:
Μα εκει ειναι η μαγεια στο να μην την φορας.Οτι απλα δεν χρειαζεται να σταματησεις.. :aesfwcv:
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

Άντρας Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 167
Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ
Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΔευ 14 Σεπ 2009, 23:50

Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 00:07

vagos gixxer έγραψε:
Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.

Έτσι είναι έχεις δίκιο!!Αν σε μαγκώσουν μέσα στην πόλη σε τραβάνε στο τμήμα για εξακρίβωση και σε ξεσκίζουν.Έξω ούτε καν ασχολούνται με μας.
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 00:14

Ένα φιλαράκι τους ξέφυγε μέσα στη Σαλονίκη και μόλις σταμάτησε σ'ένα φανάρι στον περιφεριακό πήγαν δύο ασφαλήτες με ένα ΧΤ660 και του καρφώσαν γκλοπιά στο καλάμι.Πάλι καλά σηκόθηκε κι έφυγε γιατί αλλιώς....
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 03:14

vagos gixxer έγραψε:

φιλε μου υπαρχουν μπλε στην ενθικη με γρηγορα αυτοκινητα .....

Εγω παντος μια φορα ειχα πετυχει ενα οκταβια ρς να παει πανω απο 250 ισως να κανω και λαθος οτι ηταν οκταβια αλλα πηγαινε μπαλα... Very Happy

Καλα μεσα στην πολη δεν το συζηταμε ιδιως αν εχει και κινηση την πατησες. Για αυτο μεσα στην πολη οταν εχει κινηση κυκλοφορουμε με ενα μηχανακι νορμαλ.. Εγω ποιο πολυ κυκλοφορω με ενα piaggio fly 100cc αλλα το εχω υπερκιβσμενο για να περνει λιγακι τα ποδια του... Very Happy Very Happy
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 08:51

gsxr1000nitro έγραψε:
............
Εγω ποιο πολυ κυκλοφορω με ενα piaggio fly 100cc αλλα το εχω υπερκιβσμενο για να περνει λιγακι τα ποδια του... Very Happy Very Happy

κωσταντινε βλεπω δεν αφηνεις μοτερ για μοτερ χωρις να το σκαλισεις... :vwrv:
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 09:57

φτιάξτο μόνος σου

geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 12:58

μαλλον θα βαλω αυτο απο trydeal.com ποιος καθεται να φτιαξει τωρα...
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:16

Καλή περίπτωση φαίνεται πάντως... scratch
geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:19

τελικα το πηρα απο flipaplate.com.δε γα....τε θα δουμε τι ειναι σε 2 εβδομαδες μου ειπε οτι θα ερθει.
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:19

Χτες το συζητάγαμε εδώ και σήμερα δεν πρόλαβα πρωί πρωί να πάω για δουλειά με σταμάτησαν οι μπάτσοι και μου την είπαν πάλι για την πινακίδα!!Ευτυχώς με άφησαν να φύγω. : bbwbv:
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:22

Φίλε gsxr1000nitro αν με πιάσει skoda rs μπατσικό στην εθνική (το οποίο μάλλον θα είναι σε στάση) την άλλη μέρα το πουλάω...
geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:24

εθνικη δεν με σταματισαν 3 μηνες που πηγενοερχομουν λαρισα-βολος
geotzim
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:28

καποια ατομα μου ειπαν οτι παραπερα, Αθηνα και ετσι οι μπατσοι χρησιμοποιουν και Spikes οπως στην Αμερικη.Αν ειναι αληθεια δεν ξερω εδω παντος κοιμουνται...
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 14:34

Έτσι ακριβώς φίλε geotzim...
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?   <<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας? EmptyΤρι 15 Σεπ 2009, 16:50

vagos gixxer έγραψε:
Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι στις μεγάλες πόλεις που μέσα στην κίνηση αν σου την πέσουν θα σε ξεσκίσουν.Αλλά για εκτός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την φοράς.Κάντους και κανα :wefwef: και μια κατεβασιά και ούτε που θα κουνηθούν απ'τη θέση τους.[

Κάτι τέτοιες μαγκιές να κάνεις να κουρδίζεις τους αστυνομικούς , ώστε την επόμενη φορά που θα σε πιάσουν ή κάποιον άλλον , να τον σκίσουν. Έχουμε γεμίσει τζάμπα μάγκες. Υπάρχουν ασύρματοι , ελικόπτερα , μπλόκα, και πιο γρήγοροι μοτοσυκλετιστές από σένα. Απλά για την ώρα η εντολή είναι να μη καταδιώκουν. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα σε πυροβολούσαν.
Οπότε , σεμνά και ταπεινά....
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187

<<προσωρινη>> αποκρυψη πινακιδας?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Βαση πινακιδας?
» βαση πινακιδας
» Βάση πινακίδας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com