Greek GSX-R forum
Ελλατωμα στο assφαναρο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ελλατωμα στο assφαναρο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ελλατωμα στο assφαναρο Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_l10Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_c10Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_r10 
JIMK7
Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_l10Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_c10Ελλατωμα στο assφαναρο Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ελλατωμα στο assφαναρο

Πήγαινε κάτω 
+2
krosfala
mitsos
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

Ελλατωμα στο assφαναρο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΠαρ 12 Φεβ 2016, 18:49

Απο οτι εχω δει ειναι θεμα στα πιο πολλα κ το κωολοφαναρο......
Και ατο κ6 750 που ειχα και τωρα στο κ9 750.
Τοτε το ειχα κολησει με διπλης αλλα τωρα θελω με καποιον αλλον τροπο αν υπαρχει....
Ελλατωμα στο assφαναρο Eplvrn
Εχει κατι σκρατσακια που ξεκολανε απο τους κραδασμους....το μεσαιο πλαστικο στην μεση απο κατω και ψιλοκρεμαει
Ιδεες?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mitsos στις Σαβ 13 Φεβ 2016, 16:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΠαρ 12 Φεβ 2016, 19:38

Κι egv το ιδιο εχω παθει μαν κ το χω πιασει εδω κ πολλους μηνες
με μια διπλη της 3Μ.Πιστα-δικαβαλα απο δω απο κει φτου-φτου δεν εχει κανει κιχ.
Βεβαια επειδη εσπασε κ το δοντακι απο το κατω το πλαστικο το τριγωνο
το αλλαξα κι εβαλα το μαμα που δεν ειναι σπασμενο
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 03:27

Γέμισε το 3M Dual Lock και άμα κουνηθεί....

Ελλατωμα στο assφαναρο Mediawebserver?mwsId=SSSSSufSevTsZxtUo8_vmxtGevU9evTSevTSevTSeSSSSSS--&boundedSize=1500
Ana_goula
Jr.gixxer
Ana_goula

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Αριθμός μηνυμάτων : 17
Hμερομηνία εγγραφής : 07/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 05:42

πετάγεται το πλαστικό το κάτω ανάμεσα από τα κόκκινα φανάρια σαν τσουτσούνι και βγαίνει από την θέση του?
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 08:03

krosfala δεν θελω να το κολησω με διπλης....στο μελλον αν θελω να το βγαλω πχ? δεν θα εχω προβλημα?
ναι ανα........
koyfo δλδ να βγαλω τα σκρατσ τα μαμα και να βαλω 3μ.... καλη ιδεα δεν ηξερα οτι βγαζει και η 3μ τετοιο... cheers cheers
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 10:36

φτιαξε ρε τον τιτλο
γραφεις για ελαττωμα στο dna και εγω νομιζα οτι ειναι θεμα με το φιλτρο αερα dna
θα ψαχνει κανεις με το ιδιο προβλημα να βρει το θεμα με τα πλαστικα και δεν θα μπορει να το βρει ποτε του
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 14:32

Ναι κομπλέ θα είσαι το έκανα και εγώ στο 600 K8 που είχα. Λύστο, καθάρισε το και βάλε τα dual lock, δε ανοίγουν με τίποτα.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 16:31

το ξανακοιταω.. και το ξανακοιταω.....και μου φαινεται οτι το προβλημα μπορει να προερχεται η να συνδιαζεται με το ιδιο το φαναρι.
Δλδ ναι μεν το σκρατσ δεν κραταει τιποτα , αλλα σαν να βλεπω οτι το φαναρι το σπρωχνει ολο το συστημα κατω και ισως να θελει και πανω απο το φαναρι κατι....Δεν το εχω ανοιξει ξανα βλεποντας και κανοντας δλδ :P
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 13 Φεβ 2016, 17:24

Και με ταινια διπλης οψης 3Μ κομπλε θα σαι,ανοιγει εννοειται αμα θες
αλλα αυτο που λενε τα παιδια φαινετραι καλυτερο Smile
Kanonika το πανω μερος εχει μια τρυπουλα και το κατω εχει ενα αυτακι που φωλιαζει εκει για να μη πεταει,μηπως σπασανε κ σου πεταει?
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΔευ 15 Φεβ 2016, 17:50

Ελλατωμα στο assφαναρο 2s7xi5cΕλλατωμα στο assφαναρο Fx5efq
Αυτο .......ειδα ενα σκρατς και απο πανω και επιβεβαιωθηκα...πρεπει να την ανοιξω ολη την ουρα...
Εχει κατι κλιψακια? πως να το πω αλλιως μαυρα αυτα πως ανοιγουν?Και γενικα ενα μικρο how to ανοιγει η ουρα μην σπασω τπτ :P
Ρωτησα για την 3μ αλλα δεν ειχε αυτη που ποσταρατε..ειχε μια διαφανη/ασπρη 12 ευρω το μετρο Very Happy
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΔευ 15 Φεβ 2016, 22:25

Σε ποια περιοχή μένεις; Αν είσαι Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να το κάνουμε και μαζί. Είχα πάθει και εγώ το ίδιο στο δικό μου(ίδιο μηχανάκι έχουμε) και από τότε που το έφτιαξα είναι μια χαρά.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤρι 16 Φεβ 2016, 16:15

Οχι ρε σιγα μην χωσω και αλλον ισα ισα θελω να το κανω μονος για να μαθω...
Παρατηρησα τωρα αυτες τις μερες που εχω βγαλει την πινακιδα οτι χειροτερεψε το προβλημα..μαλλον φταει που δεν εχω βαλει καν τις βιδες
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤρι 16 Φεβ 2016, 19:34

Βάλε τις βίδες εννοείται, και ενδιάμεσα βάλε καμία ροδερα καουτσούκ ώστε να σφίξουν καλά.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤρι 16 Φεβ 2016, 21:22

εχει λαστιχα απο μονο του στις βασεις...
εβαλα τις βιδες αλλα οχι τους αποστατες...
το ερωτημα ειναι πως θα φτασω στο πανω πανω σκρατσ....πρεπει να λυσω και τα πλαστικα των φλασακιων? :P
Για να λυθει ολο ουσιαστικα?
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤετ 17 Φεβ 2016, 00:31

Αν θυμαμαι καλα μαν το κωλοφαναρο κρατιεται απο
πανω μονο με 2-3 σχρατς.Μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα 90%
ετσι το θυμαμαι.Οποτε λυνεις μονο το τριγωνικο πλαστικο που πεταει
και μαλακα-μαλακα ξεκολας το φαναρι.Δοκιμασε το απαλα,ετσι πρεπει να ναι
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤετ 17 Φεβ 2016, 17:29

krosfala έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα μαν το κωλοφαναρο κρατιεται απο
πανω μονο με 2-3 σχρατς.Μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα 90%
ετσι το θυμαμαι.Οποτε λυνεις μονο το τριγωνικο πλαστικο που πεταει
και μαλακα-μαλακα ξεκολας το φαναρι.Δοκιμασε το απαλα,ετσι πρεπει να ναι

+1 και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι. Απλά εγώ το είχα λύσει όλο το πίσω μέρος. Μου είχαν ξεκολλήσει αυτά τα σχρατς από την πίσω πλευρά όμως(όχι μεταξύ τους δηλαδή). Το μόνο που έκανα ήταν να καθαρίσω καλά από σκόνες κλπ την πλευρά που είχε ξεκολλήσει και να ρίξω λίγη κόλα (ισχυρή) ώστε να κολλήσει ξανά πάνω στο πλαστικό της μηχανής το σχρατς. Ελπίζω να έγινα λίγο κατανοητός Smile .
Εδώ και 2,5 χρόνια περίπου δεν μου έχει κάνει κιχ.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΤετ 17 Φεβ 2016, 22:51

εμενα μου ειχε ξεκολησει το ενα το μεσαιο απο την πισω μερια οπου και το κολησα αλλα πρεπει απο την πολυκαιρια να μην πιανουν καλα μεταξυ τους......και ειναι ενα και απο την πανω μερια που ξεκολαει...
παρατηρησα τωρα που εβαλα τις βιδες εχει μειωθει αισθητα το προβλημα και επισης σημερα που το προσεχα παραπανω στις λακουβες δεν ειχα προβλημα... βεβαια στα φαναρια το επιανα και το πιεζα προς τα πανω να ξανακολησει :P
οταν το ελυσες εσυ zed ελυσες και τα πλαινα με τα φλας?
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΣαβ 20 Φεβ 2016, 22:00

mitsos έγραψε:
εμενα μου ειχε ξεκολησει το ενα το μεσαιο απο την πισω μερια οπου και το κολησα αλλα πρεπει απο την πολυκαιρια να μην πιανουν καλα μεταξυ τους......και ειναι ενα και απο την πανω μερια που ξεκολαει...
παρατηρησα τωρα που εβαλα τις βιδες εχει μειωθει αισθητα το προβλημα και επισης σημερα που το προσεχα παραπανω στις λακουβες δεν ειχα προβλημα... βεβαια στα φαναρια το επιανα και το πιεζα προς τα πανω να ξανακολησει :P
οταν το ελυσες εσυ zed ελυσες και τα πλαινα με τα φλας?

Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, μετά από τόσο καιρό. Απλά επειδή δεν ήξερα τι είναι, θυμάμαι ότι είχα βγάλει σχεδόν τα πάντα...Φτιάξτο μια και καλή πάντως αν μπορείς γιατί αλλιώς θα σε ζαλίζει ξανά και ξανά...Εγώ δεν έχω ξανασχοληθεί με αυτό (πίστα,βόλτες,λακούβες κλπ πήγε μια χαρά).
...δεν είναι δα και κανένα τρελό πρόβλημα, αλλά φαίνεται χάλια το μηχανάκι όταν δεν κουμπώνει σωστά πίσω...
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ελλατωμα στο assφαναρο   Ελλατωμα στο assφαναρο EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 17:45

ενα update....
οτανα νοιγεις το σελακι βλεπεις τρεις βιδες πισω που ειναι δυσκολο στο να τις πετυχεις με το κατσαβιδι.. θελει λεπτο. τις λεινεις/χαλαρωνεις και χαλαρωνει το φαναρι αρκετα ωστε να κανει στο σκρατς οτι θες.
εγω δοκιμασα θερμοσιλικονη που βγαινει ευκολα οποτε θελω.Καλη ειναι κραταει σχετικα καλα δεν εχει ξεκουμπωσει απο τοτε απλα επειδη φουσκωσε οταν κρυωσε πεταει ελααααχιστα το φαναρι αλλα μια χαρα ως τωρα ωςπου να βρω κατι ποιο μονιμο!

Ελλατωμα στο assφαναρο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com