| quick shifter | |
|
+6SuzukaK4 HUMANGOUS KoSToM JIMK7 Miou pavlosvale46 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pavlosvale46 Jr.gixxer
Τόπος : αθηνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Αγωνιζόμενος : mx,enduro Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2016
| Θέμα: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 20:51 | |
| γεια σας παιδια εχω τις εξης αποριες....μπορω να τοποθετησω shifter χωρις να πειραξω τον εγκεφαλο?Επιπροσθετα ποιο ειναι το καλυτερο και θα πρεπει να μπει σε συνδυασμο με bazzazz η pc5?
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:10 | |
| τα εχουμε γραψει αναλυτικα πολλες φορες στο παρελθον αμα κανεις τον κοπο θα βρεις παρα πολλα θεματα
μπορεις να βαλεις ενα ανεξαρτητο σιφτερ μπορεις να βαλεις ενα σε συνδιασμο ενα παραλληλο εγκεφαλο οπως το βαζαζ ή το πσ3 αλλα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να φλασαρεις το μαμα εγκεφαλο γιατι δεν θελεις να το κανεις αυτο ? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:13 | |
| - pavlosvale46 έγραψε:
- γεια σας παιδια εχω τις εξης αποριες....μπορω να τοποθετησω shifter χωρις να πειραξω τον εγκεφαλο?Επιπροσθετα ποιο ειναι το καλυτερο και θα πρεπει να μπει σε συνδυασμο με bazzazz η pc5?
Φυσικα και μπορεις αλλα για ποιο λογο δεν θες να το κανεις ? με το φλασαρισμα δουλευει αρκετα καλα το shifter πανω στο μηχανακι σου ιδικα αν παρεις και το προγραμμα μαζι με τη βαλβιδα που σου δινει ο woolichracing φτιαχνεις shifter οπως του παγκοσμιου με τρελες δυνατοτητες Αν ομως δεν θες να πειραξεις τον εγκεφαλο, τοτε βαλε ενα ΒΑΖΖΑΖ που ειναι μακραν καλυτερο, γιατι μπορεις να ρυθμισεις διαφορετικους χρονους ανα ταχυτητα, κατι που δεν μπορεις να κανεις με το pc5 | |
|
| |
pavlosvale46 Jr.gixxer
Τόπος : αθηνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Αγωνιζόμενος : mx,enduro Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2016
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:20 | |
| πολυ πριν γραφτω εκατσα και διαβασα αλλα δυστυχως σε πολλα δεν εχουν δοθει οι απαντησεις που θελω αν και εισαστε υπεραναλυτικοι οπως με καλυψαν πολλες συζητησεις σχετικα με σταμπιλιζατερ λαστιχα και αλλα.Απλα δεν θελω να πειραξω το μαμα εγκεφαλο μου αρεσει η λειτουργια του μοτερ και η δυναμη στις μεσαιες αν φλασαρω τον εγκεφαλο δεν θα αλλοιωθει η ο τροπος λειτουργιας? | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:28 | |
| Δλδ άν βάλεις pc5 ή bazzaz δεν αλλάζει η λειτουργία του μοτέρ???? Μάλλον κάποιος δεν σου τα λέει καλά τα πράγματα ..... Ότι κάνουμε στα προαναφερθέντα προϊόντα το κάνουμε στον στοκ εγκέφαλο και με πιό πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες. | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:29 | |
| υπαρχει και της healtech και ειναι πολυ καλο stand alone shifter. | |
|
| |
pavlosvale46 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:36 | |
| απλα ηθελα να μαθω αν ειναι μονοδρομος η τοποθετηση shifter μαζι με bazzaz η pc5 η οποιοδηποτε αλλο παραλληλο...για φλασαρισμα απλα επειδη εχω ακουσει πολλα εχω φοβηθει λιγο οπως και για την τοποθετηση bazzaz h pc5..... | |
|
| |
pavlosvale46 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:41 | |
| - HUMANGOUS έγραψε:
- υπαρχει και της healtech και ειναι πολυ καλο stand alone shifter.
αυτο χαζευω τωρα πολυ καλο μου φαινεται......ευχαριστω | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 21:54 | |
| | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: quick shifter Τρι 29 Μαρ 2016, 22:05 | |
| Τι πράγματα φοράς; Στο K7/K8 1000 είναι γνωστή η συνταγή. Decat, τελικό και reflash. Δε το συζητάω για κάτι άλλο εκτός από reflash. Θα σου μακρύνουν τα χέρια. Θα ρυθμίσεις καύσιμο (οπου παιρνει διόρθωση), λίγο ανάφλεξη, stabilizer, ανεμιστήρι, κόφτες τελικής, και εννοείται shifter. Βάζεις το διακόπτη του stand για shift sensor, το ρυθμίζεις από ecu και είσαι κομπλέ! Εάν δεν έχεις κάποιο δικό σου μηχανικό, ο TRE από εδώ ασχολείται και μπορεί να στο φτιάξει κομπλέ.
Η το αφήνεις μαμά, η κανείς όλα αυτά πακέτο.
Όσο για παράλληλους κλπ θα σου βγει ακριβότερο, και ρυθμίζει πολύ λιγότερα από ότι το reflash. Επίσης επιβάλεται να κάνεις πρόγραμμα. Άμα κανείς μια καυσαναλυση θα καταλάβεις τι εννοώ... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 00:45 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 00:51 | |
| - pavlosvale46 έγραψε:
- πολυ πριν γραφτω εκατσα και διαβασα αλλα δυστυχως σε πολλα δεν εχουν δοθει οι απαντησεις που θελω αν και εισαστε υπεραναλυτικοι οπως με καλυψαν πολλες συζητησεις σχετικα με σταμπιλιζατερ λαστιχα και αλλα.Απλα δεν θελω να πειραξω το μαμα εγκεφαλο μου αρεσει η λειτουργια του μοτερ και η δυναμη στις μεσαιες αν φλασαρω τον εγκεφαλο δεν θα αλλοιωθει η ο τροπος λειτουργιας?
Στο δικο μου ειχα βαλει στην αρχη ΒΑΖΖΑΖ και μετα του εκανα reflash και 2 δουλεψαν μια χαρα αν σε ενδιαφερει μονο το shifter υπαρχει μοναδα ΒΑΖΖΑΖ μονο για αυτο και η αληθεια ειναι δεν υπαρχει καλυτερο δουλεμα απο αυτο αλλα αν θες τη γνωμη μου κανε reflash γιατι με αρκετα λιγοτερα λεφτα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και χωρις να βαζεις εξτρα εγκεφαλους και οπως σου λενε τα παιδια ο TRE θα στο φτιαξει μια χαρα | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 04:14 | |
| Ποσο κοστιζει ενα reflash? Και ειναι αναγκαιο οταν καταργουμε καταλυτη με με autermarket τελικά και μαμα λαιμους? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 08:33 | |
| - alhthrios έγραψε:
- Ποσο κοστιζει ενα reflash? Και ειναι αναγκαιο οταν καταργουμε καταλυτη με με autermarket τελικά και μαμα λαιμους?
Aναλογα τι πραγματα θες να κανεις με το reflash και τι βαλβιδα θα χρησιμοποιησεις για το σιφτερ.... οσο για τη δευτερη ερωτηση σου τιποτα δεν ειναι αναγκαιο, απλα αν τον βγαλεις θα παρεις κατι λιγο και θα χασεις 5 κιλα σε βαρος | |
|
| |
pavlosvale46 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 11:31 | |
| ευχαριστω πολυ παιδια πιστευω εβγαλα ακρη και ειμαι σε καλο δρομο πιστευω. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 19:22 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- alhthrios έγραψε:
- Ποσο κοστιζει ενα reflash? Και ειναι αναγκαιο οταν καταργουμε καταλυτη με με autermarket τελικά και μαμα λαιμους?
Aναλογα τι πραγματα θες να κανεις με το reflash και τι βαλβιδα θα χρησιμοποιησεις για το σιφτερ.... οσο για τη δευτερη ερωτηση σου τιποτα δεν ειναι αναγκαιο, απλα αν τον βγαλεις θα παρεις κατι λιγο και θα χασεις 5 κιλα σε βαρος Δημήτρη εγω που φλασαρα ειδα διαφορά στο 750...ξυπνησε αρκετα για εμενα. Φυσικα εγινε στον γνωστό άγνωστο του φόρουμ που διέθεσε ενα 7 ωρο γεματο. Ηταν αρκετα πλουσιο. Το εκανα οχι τοσο για να παρω κατι αλλα για να δουλέψει το μηχανάκι σωστα. Για σιφτερ μου κλείνει το ματι ενα annitori. Αν μαζεψω κανα φραγκο θα βαλω. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 21:05 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- alhthrios έγραψε:
Aναλογα τι πραγματα θες να κανεις με το reflash και τι βαλβιδα θα χρησιμοποιησεις για το σιφτερ.... οσο για τη δευτερη ερωτηση σου τιποτα δεν ειναι αναγκαιο, απλα αν τον βγαλεις θα παρεις κατι λιγο και θα χασεις 5 κιλα σε βαρος Δημήτρη εγω που φλασαρα ειδα διαφορά στο 750...ξυπνησε αρκετα για εμενα. Φυσικα εγινε στον γνωστό άγνωστο του φόρουμ που διέθεσε ενα 7 ωρο γεματο. Ηταν αρκετα πλουσιο. Το εκανα οχι τοσο για να παρω κατι αλλα για να δουλέψει το μηχανάκι σωστα. Για σιφτερ μου κλείνει το ματι ενα annitori. Αν μαζεψω κανα φραγκο θα βαλω. Λογικο να πηρε αρκετα αν ειχε λαθος βενζινες Το απλο annitori το ειχα βαλει σε ενα 750 σαν το δικο σου και δεν μου αρεσαι οπως του ΒΑΖΖΑΖ εκτος αν παρεις τη καλη εκδοση annitori που μπορεις να ρυθμισης και χρονους ανα ταχυτητα εκει βεβαια αλλαζει το πραγμα... αλλα αλλαζει και η τιμη του | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: quick shifter Τετ 30 Μαρ 2016, 22:11 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 00:01 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 09:23 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 09:26 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 09:27 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 09:56 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 12:43 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: quick shifter Πεμ 31 Μαρ 2016, 23:40 | |
| | |
|
| |
| quick shifter | |
|