brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: "Μπερδεμα" γυρω στις 3000rpm Hayabusa K8 Δευ 18 Απρ 2016, 16:34 | |
| Παιδες θυμαμαι πως με φορτιο οταν "κουρδισε" με Yoshibox o "Νασος" το μηχανακι μολις μπηκε η ολοσωμη Ρ77 και πιο συγκεκριμενα το βλεπω οταν εχω φορτιο και μεγαλη σχεση, το μηχανακι εκει γυρω στις 3000 στροφες κανει ενα μπερδεμα και μολις τις περασει στρωνει.
Για να μην υποθετω...ισως και απλα να το παρατηρησα στα 6000 χιλιομετρα που το πηγα για σερβις.
Χθες λοιπον σε 2καβαλη βολτα με την "γυναικα" (47 κιλά) μεχρι Σαρωνίδα, και επειδη πεφτει παντοφλα πανω απο 120...οδηγησα αρκετα με 5η και 6η οπου και το ξαναειδα...σαν να πνιγεται ενα πραγμα, οχι να stallαρει, αλλα σαν αδυναμια να σηκωσει στροφες σαν μπερδεμα που στρωνει ως δια μαγειας μετα τις 3000. Δεν μου προξενει καποιο προβλημα οδηγικα αλλα ειναι ενοχλητικο...
Μαλλον θελει προγραμμα η χοντρουλα?
| |
|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: "Μπερδεμα" γυρω στις 3000rpm Hayabusa K8 Δευ 18 Απρ 2016, 16:55 | |
| Δες το φίλτρο της τρόμπας βενζίνης για αρχή | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: "Μπερδεμα" γυρω στις 3000rpm Hayabusa K8 Δευ 18 Απρ 2016, 16:57 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- Παιδες θυμαμαι πως με φορτιο οταν "κουρδισε" με Yoshibox o "Νασος" το μηχανακι μολις μπηκε η ολοσωμη Ρ77 και πιο συγκεκριμενα το βλεπω οταν εχω φορτιο και μεγαλη σχεση, το μηχανακι εκει γυρω στις 3000 στροφες κανει ενα μπερδεμα και μολις τις περασει στρωνει.
Για να μην υποθετω...ισως και απλα να το παρατηρησα στα 6000 χιλιομετρα που το πηγα για σερβις.
Χθες λοιπον σε 2καβαλη βολτα με την "γυναικα" (47 κιλά) μεχρι Σαρωνίδα, και επειδη πεφτει παντοφλα πανω απο 120...οδηγησα αρκετα με 5η και 6η οπου και το ξαναειδα...σαν να πνιγεται ενα πραγμα, οχι να stallαρει, αλλα σαν αδυναμια να σηκωσει στροφες σαν μπερδεμα που στρωνει ως δια μαγειας μετα τις 3000. Δεν μου προξενει καποιο προβλημα οδηγικα αλλα ειναι ενοχλητικο...
Eίναι το σημείο που "αλλάζει" ο χάρτης του Yoshi box από "χαμηλά" σε "μεσαία",πήγαινε να στο μηδενίσει μια και ξαναδέστο | |
|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: "Μπερδεμα" γυρω στις 3000rpm Hayabusa K8 Δευ 18 Απρ 2016, 20:55 | |
| - T.R.E έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- Παιδες θυμαμαι πως με φορτιο οταν "κουρδισε" με Yoshibox o "Νασος" το μηχανακι μολις μπηκε η ολοσωμη Ρ77 και πιο συγκεκριμενα το βλεπω οταν εχω φορτιο και μεγαλη σχεση, το μηχανακι εκει γυρω στις 3000 στροφες κανει ενα μπερδεμα και μολις τις περασει στρωνει.
Eίναι το σημείο που "αλλάζει" ο χάρτης του Yoshi box από "χαμηλά" σε "μεσαία",πήγαινε να στο μηδενίσει μια και ξαναδέστο στις 4 δεν αλλαζει ο χαρτης??? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: "Μπερδεμα" γυρω στις 3000rpm Hayabusa K8 Τρι 19 Απρ 2016, 02:04 | |
| - maikstain έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
Eίναι το σημείο που "αλλάζει" ο χάρτης του Yoshi box από "χαμηλά" σε "μεσαία",πήγαινε να στο μηδενίσει μια και ξαναδέστο στις 4 δεν αλλαζει ο χαρτης??? Δεν θα τον έκοβα κιόλας,αλλά αλλάζει στις 3.000 και εδώ μιλάμε για Busa. Οι 4 θεωρούνται μεσαίες με κόφτη 11 | |
|