| Γειά χαρά σε όλα τα μέλη | |
|
+13ripper amstaff totoulis SRADakis mikeagent Miou k_o_s_t_a_s JIMK7 ghost zed660 terrorzone k8 600 kk StavrosTk 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
StavrosTk Jr.gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2016
| Θέμα: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 13:14 | |
| Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Ονομάζομαι Σταύρος, είμαι 38 χρονών και μένω Αθήνα. Πριν 3 μήνες αγόρασα ένα GSX1300R του 2008, το οποίο αντικατέστησε το για χρόνια πιστό μου Ζ750. Είναι το πρώτο Suzuki που εχω στην κατοχή μου μετά από ένα Yamaha και το Kawasaki. Ενθουσιασμένος μεχρι στιγμής από την μηχανή αν και ήδη έχει γίνει μια απόπειρα κλοπής του και μου βγήκε λίγο ξινός ο ενθουσιασμός μιας και το βρήκαμε μετά απο καταδίωξη (με την αστυνιμία) μιας ώρας μέσα σε VAN (το GPS που έβαλα να είναι καλά). Αυτά προς το παρόν απο μένα. Εύχομαι σε όλους υγεία και πάντα όρθιοι ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 13:48 | |
| και να χαιρεσαι το μοτορι για δωσε πληροφοριες και λινκ για το gps | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2016
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 13:57 | |
| Δεν έχω link δυστυχώς. Το μοντέλο είναι UBLOX 7020 και το τοποθέτησα σε μαγαζί με αντικλεπτικά στην Αθήνα (μαζί με συναγερμό SPYBALL) γιατί η μηχανή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη δεν (!) είχε συναγερμό ... Κοστος (του GPS) 200 ευρώ αλλά πραγματικά έβγαλε τα λεφτά του ... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 14:03 | |
| τους γαμησατε να φανταστω? | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 14:23 | |
| - terrorzone έγραψε:
- τους γαμησατε να φανταστω?
Οχι, δυστυχώς δεν τους συνέλαβαν. Όταν έσφιξε ο κλοιός γύρω τους (4 μηχανές ΔΙΑΣ και 2 περιπολικά) παράτησαν το ΒΑΝ μέσα σε ένα στενό και πήδηξαν μέσα στην μάντρα μιας πολυκατοικίας και εξαφανιστήκαν. Να είμαι ειλικρινής οι αστυνομία δεν φάνηκε πολύ "ζεστή" να τους καταδιώξει και επικεντρωθηκαν στο ΒΑΝ ... (μάλλον γιατί δεν ήθελαν να εμπλακούν σε πιθανή ένοπλη συμπλοκή). Έχουν όμως αφήσει αποτυπώματα απο οτι μου είπαν στο τμήμα πάνω στην μηχανή ... ακόμα περιμένω την κατάλληξη της υπόθεσης ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 14:42 | |
| να της αλλαξεις σημειο που τη παρκαρεις εννοειται, αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 14:50 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- να της αλλαξεις σημειο που τη παρκαρεις εννοειται,
αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο Ναι έχει φύγει ήδη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και της έκανα και ασφάλεια κλοπής ... γιατί από οτι φάνηκε με παρακολούθουσαν για τουλάχιστον 10 μέρες πριν κάνουν την απόπειρα. Εχει συνδεθεί ενα puzzle με συνεχή χτυπήματα του συναγερμού, χωρίς ξεκάθαρο λόγο, για περίπου 10 μέρες μόνο όταν την είχα παρκαρισμένη εντός της πυλωτής και πάντα βράδυ. Προφανώς προετοίμαζαν το έδαφος ώστε να σταματήσω να εμπιστεύομαι το συναγερμό και να μην δίνω σημασία. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο ... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 16:59 | |
| Καλώς ήρθες! Καλά χιλιόμετρα με το Busa. Όσο για αυτούς που στην "έκαναν" εύχομαι τα χειρότερα... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 17:53 | |
| - StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο Ναι έχει φύγει ήδη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και της έκανα και ασφάλεια κλοπής ... γιατί από οτι φάνηκε με παρακολούθουσαν για τουλάχιστον 10 μέρες πριν κάνουν την απόπειρα. Εχει συνδεθεί ενα puzzle με συνεχή χτυπήματα του συναγερμού, χωρίς ξεκάθαρο λόγο, για περίπου 10 μέρες μόνο όταν την είχα παρκαρισμένη εντός της πυλωτής και πάντα βράδυ. Προφανώς προετοίμαζαν το έδαφος ώστε να σταματήσω να εμπιστεύομαι το συναγερμό και να μην δίνω σημασία. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο ... κατι αλλο, το gps μπαινει και μονο του αν δεν εχεις συναγερμο ή συνδεεται πανω στο συναγερμο μονο ? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 18:07 | |
| καλως ηρθες - k8 600 kk έγραψε:
- κατι αλλο, το gps μπαινει και μονο του αν δεν εχεις συναγερμο ή συνδεεται πανω στο συναγερμο μονο ?
αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 18:30 | |
| | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| |
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 20:09 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο Ναι έχει φύγει ήδη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και της έκανα και ασφάλεια κλοπής ... γιατί από οτι φάνηκε με παρακολούθουσαν για τουλάχιστον 10 μέρες πριν κάνουν την απόπειρα. Εχει συνδεθεί ενα puzzle με συνεχή χτυπήματα του συναγερμού, χωρίς ξεκάθαρο λόγο, για περίπου 10 μέρες μόνο όταν την είχα παρκαρισμένη εντός της πυλωτής και πάντα βράδυ. Προφανώς προετοίμαζαν το έδαφος ώστε να σταματήσω να εμπιστεύομαι το συναγερμό και να μην δίνω σημασία. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο ... κατι αλλο, το gps μπαινει και μονο του αν δεν εχεις συναγερμο ή συνδεεται πανω στο συναγερμο μονο ? Συνδέεται και μόνο του αλλά έτσι χάνεις την δυνατότητα να σε ειδοποιεί όταν χτυπάει ο συναγερμός κάνοντας τηλέφωνο στο κινητό σου. Αυτό ενεργοπηειται όταν χτυπάει ο συναγερμός. Αλλιώς δεν ξέρει ότι σε ...κλέβουν. Αν βάλεις μόνο το gps μπορείς να βλέπεις που είναι η μηχανή όταν το θυμάσαι. Στην περίπτωση μου δλδ που έγινε η δουλειά 3 το πρωί αν δεν είχε χτυπήσει ο συναγερμός που ενεργοποίησε το GPS και κάλεσε το κινητό μου θα το έπαιρνα χαμπάρι στις 9.00 το πρωί και εκεί θα είχα βρει μόνο το gps. ... Έτσι κι κατ' εμε χάνεις πολλά από τα + μόνο με το GPS | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 20:11 | |
| | |
|
| |
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 23:01 | |
| Καλως ηρθες φιλε , εισαι πολυ τυχερος ! | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Πεμ 05 Μάης 2016, 23:07 | |
| - k_o_s_t_a_s έγραψε:
- Καλως ηρθες φιλε , εισαι πολυ τυχερος !
Ισχύει ... στο τμήμα που ήμουν μου έλεγαν οι της ΔΙΑΣ ότι και με GPS σπάνια τα βρίσκεις γιατί έχουν τρόπο και μπλοκάρουν το σήμα. Ήμουν από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μέσα στην ατυχία που με έβαλαν στο μάτι, δούλεψαν όλα τα προστατευτικα και ήμουν και σπίτι όταν συνέβη το γεγονός και σώθηκε η μηχανή κυριολεκτικά μέσα απ' τα χέρια τους ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Παρ 06 Μάης 2016, 13:29 | |
| στο εισαι παρα μα παρα πολυ τυχερος που να σαπισουν τα @@ τους εχει ξεφυγει η κατασταση με τα κλεφτρονια ξεχνα τις πυλωτες κτλ σε κλειστο γκαραζ για μηχανες μονο και οχι σε γκαραζ απο πολυκατοικιες ας ειναι και κλειστο εχω φιλο που μπηκαν 2 φορες στο κλειστο γκαραζ της πολυκατοικιας και του εκλεψαν αρκετα πραγματα ευτυχος ομως οχι τα μηχανακια του | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Παρ 06 Μάης 2016, 13:48 | |
| - StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο Ναι έχει φύγει ήδη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και της έκανα και ασφάλεια κλοπής ... γιατί από οτι φάνηκε με παρακολούθουσαν για τουλάχιστον 10 μέρες πριν κάνουν την απόπειρα. Εχει συνδεθεί ενα puzzle με συνεχή χτυπήματα του συναγερμού, χωρίς ξεκάθαρο λόγο, για περίπου 10 μέρες μόνο όταν την είχα παρκαρισμένη εντός της πυλωτής και πάντα βράδυ. Προφανώς προετοίμαζαν το έδαφος ώστε να σταματήσω να εμπιστεύομαι το συναγερμό και να μην δίνω σημασία. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο ... κατι αλλο, το gps μπαινει και μονο του αν δεν εχεις συναγερμο ή συνδεεται πανω στο συναγερμο μονο ? Συνδέεται και μόνο του αλλά έτσι χάνεις την δυνατότητα να σε ειδοποιεί όταν χτυπάει ο συναγερμός κάνοντας τηλέφωνο στο κινητό σου. Αυτό ενεργοπηειται όταν χτυπάει ο συναγερμός. Αλλιώς δεν ξέρει ότι σε ...κλέβουν. Αν βάλεις μόνο το gps μπορείς να βλέπεις που είναι η μηχανή όταν το θυμάσαι. Στην περίπτωση μου δλδ που έγινε η δουλειά 3 το πρωί αν δεν είχε χτυπήσει ο συναγερμός που ενεργοποίησε το GPS και κάλεσε το κινητό μου θα το έπαιρνα χαμπάρι στις 9.00 το πρωί και εκεί θα είχα βρει μόνο το gps. ... Έτσι κι κατ' εμε χάνεις πολλά από τα + μόνο με το GPS σωστο σε βρισκω, καλα τα λες ! | |
|
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| |
| |
StavrosTk Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Παρ 06 Μάης 2016, 14:20 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- StavrosTk έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
αυτο πλεον ειναι σταμπαρισμενο Ναι έχει φύγει ήδη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και της έκανα και ασφάλεια κλοπής ... γιατί από οτι φάνηκε με παρακολούθουσαν για τουλάχιστον 10 μέρες πριν κάνουν την απόπειρα. Εχει συνδεθεί ενα puzzle με συνεχή χτυπήματα του συναγερμού, χωρίς ξεκάθαρο λόγο, για περίπου 10 μέρες μόνο όταν την είχα παρκαρισμένη εντός της πυλωτής και πάντα βράδυ. Προφανώς προετοίμαζαν το έδαφος ώστε να σταματήσω να εμπιστεύομαι το συναγερμό και να μην δίνω σημασία. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο ... κατι αλλο, το gps μπαινει και μονο του αν δεν εχεις συναγερμο ή συνδεεται πανω στο συναγερμο μονο ? Συνδέεται και μόνο του αλλά έτσι χάνεις την δυνατότητα να σε ειδοποιεί όταν χτυπάει ο συναγερμός κάνοντας τηλέφωνο στο κινητό σου. Αυτό ενεργοπηειται όταν χτυπάει ο συναγερμός. Αλλιώς δεν ξέρει ότι σε ...κλέβουν. Αν βάλεις μόνο το gps μπορείς να βλέπεις που είναι η μηχανή όταν το θυμάσαι. Στην περίπτωση μου δλδ που έγινε η δουλειά 3 το πρωί αν δεν είχε χτυπήσει ο συναγερμός που ενεργοποίησε το GPS και κάλεσε το κινητό μου θα το έπαιρνα χαμπάρι στις 9.00 το πρωί και εκεί θα είχα βρει μόνο το gps. ... Έτσι κι κατ' εμε χάνεις πολλά από τα + μόνο με το GPS σωστο σε βρισκω, καλα τα λες !
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα, γιατί είχα βάλει και στο Ζ συναγερμό με GPS (της GEMINI). Δεν αξίζει να σκεφτείς τα 200-300 ευρώ που κάνει ένας καλός συναγερμός, ούτε να πας για φθηνό GPS των 50-80 ευρώ. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να γλυτώσεις την μηχανή σου είναι να έχεις (ποιοτικό) συνδιασμό των 2 και μάλιστα ως ξεχωριστές μονάδες (που να δουλεύουν αυτόνομα με δική τους μπαταρία και να είναι σε διαφορετικά σημεία κρυμένα στην μηχανή). Εμένα το GPS ελέγχει 1) αν χτύπησε ο συναγερμός 2) αν έχει κοπεί η παροχή ρεύματος. Και με ειδοποιεί με κλήση και SMS σε 3 διαφορετικά κινητά (δικό μου, γυναίκας μου και ενός πολύ φίλου που μένει απέναντι), με ειδικό ringtone (για να ξέρω π.χ. αν κοιμάμαι το βράδυ οτι με καλεί ο συναγερμός ώστε να μην αγνοήσω την κλήση). Είναι λίγο ψυχαναγκαστικό (ειδικά όταν χτυπάει επειδή ανέβηκε καμιά ... γάτα στην σέλα) αλλά παιδιά εμένα κυριολεκτικά με ... έσωσε. Δεν θέλω να θυμάμαι το συναίσθημα που με κυρίευσε όταν κατέβηκα στην πυλωτή και είδα μόνο την ... κουκούλα!! Εύχομαι να μην το νιώσει κανένας ... Οπότε γνώμη μου είναι πως εχει νόημα μονο αν το κάνεις σωστά .... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Παρ 06 Μάης 2016, 22:05 | |
| | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| |
| |
SRADakis Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Athina(Ilion) Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Hμερομηνία εγγραφής : 19/01/2016
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Σαβ 07 Μάης 2016, 00:42 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Σαβ 07 Μάης 2016, 11:26 | |
| σταυρο καλοριζικο το εργαλειο και ποτε ξανα τετοια συναισθηματα....... πραγματικα πολυ τυχερος βεβαια να λεμε και την αληθεια ασχοληθηκες πηρες οσο περισοτερα μετρα προφυλαξης μπορουσες και τελικα αποζημιωθηκες.ετσι πρεπει να κανουμε ολοι παιδες.....οσο πιο δυσκολη τους φαινεται η δουλεια τοσο πιο πολυ το σκεφτονται......βαλτε καλα πραγματα βαλτε αισθητηρες,προβολεις,καλες κουλουρες εν αναγκη βαλτε ενα ντιβανακι διλπα τωρα που ανεβαινει η θερμοκρασια...........αγανακτησα με τα μουνια απο εκει που κυκλοφορουσα καθημερινα με τη μηχανη τωρα μια φορα το τριμηνο και οσο ξερω οτι ειναι απο φοβο τοσο τρελενομαι. | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Γειά χαρά σε όλα τα μέλη Σαβ 07 Μάης 2016, 13:41 | |
| στο , καλα και ασφαλη χλμ | |
|
| |
| Γειά χαρά σε όλα τα μέλη | |
|