γεια σας... εχω ενα gen1 busa.... εχει 50.000χλμ... μου εκανε κατι κοπανηματα κατα την εκκινηση η νεκρωνε τα ρευματα σαν να μην
εχω καθολου ρευμα οταν πατουσα μιζα.... υποθετικα αφου ρευμα ειχα καλο ειπαμε να ελενξουμε μιζα...... ειχε ξεκολισει ενας μαγνητης
με αποτελεσμα η μιζα να βραχηκυκλωνει και νεκρωναν τα ρευματα.... αγορασα μια καινουρια την βαλαμε πανω ολα καλα και ξαφνικα την
επομενη μερα παταω μιζα και την ακουγα να γυρναει μονο αυτη. δε γυρνουσε το μοτερ μονο το μοτερακι της μιζας. εβαλα 1 ταχυτητα εσπρωξα μπρως πισω τη μηχανη πατησα ξανα μιζα πηρε κανονικα... απο τοτε εχω προσεξει οτι αν τη σβησω και παω να τη βαλω μπροστα αμεσως ακουω ενα μεταλικο θορυβο τοσο εντονο που με ανυσηχει. δε το κανει παντα ομως. ολα αυτα εδω και κανα μηνα. εχτες λοιπον την βαζω μπροστα κανονικα παω στη δουλεια και οπως τη σβηνω ακουσα ενα περιεργο θορυβο σαν κατι να κολησε, δεν εκανα κατι λεω κοιτα να δεις μιζα παλι. αφου σχολασα κανει παλι τα ιδια. παταω μιζα και ακουγα μονο τη μιζα να γυρναει. παλι μπρως πισω με ταχυτητα τιποτα μονο το μοτερακι τις μιζας. το ξανα κανω μπρως πισω παταω μιζα γκαπ γκουπ πηρε. τη σβηνω ξαναπατω παλι ακουγα το μοτερακι της μιζας ξανα μπρως πισω πατω μιζα ξανα κοπανημα περνει. φευγω φτανω σπιτι τη σβηνω και την ξεκιναω παλι και πηρε κανονικα το εκανα 2 φορες εσβησε πηρε αμεσως. σημερα ανοιξα τα καπακια εβγαλα τ γραναζια ολα και το starter clutch . τα γραναζια ειναι σε πολυ καλη κατασταση η μιζα γυρναει ωραια και το starter clutch δειχνει ενταξη οπτικα και με το χερι που το γυριζω απο τη μια γυρναει απο την αλλη φρεναρει. αυτος ο μεταλικος θορυβος ειναι το starter cluch? μπορει να φενετε καλο αλλα να μη δουλευει σωστα?