Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ρε Terrorzone κάθε φορά που βλέπω ποστ σου, ξέρω ότι θα κλάσω στο γέλιο. Μπαι δε ουει δεν μας είπες σε ποιο μέρος είναι αυτή η λίμνη με τα χλεμπονόψαρα.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Ρε πετρουλες πεταγα, τις τρωγανε,κλαδακια πεταγα ,τα τρωγανε. Αμα εβγαζες το πελωρα να κατουρησεις στη λιμνη ,νομιζω θα γυρναγες στριγκος....
ΥΓ:Περα απο τη πλακα,εκατσα και διαβασα. Η λιμνη ειναι φυσικη,δημιουργηθηκε το 1913-1914 απο φοβερη κατολισθηση.Ειναι η πιο βαθεια φυσικη λιμνη στην Ελλαδα με 77μ.Εχει χαθει ενας δυτης. Οσο αφορα τη πανιδα εχει 5 ειδων ψαρια. Μονο το ενα ειναι ενδημικο (χλεμπονοψαρο ή κεφαλος του γλυκου νερου) Τα αλλα 4 καπιος λακαμας τα αφησε ή εικαζετε απο τα ποδια των πουλιων κουβαληθηκαν προνυμφες. Κουνοπαψαρο,ενα ειδος πεστροφας πολυ σπανια.Τα αλλα 2 δε θυμαμε.
black diamond Normal gixxer
Όνομα: : κώστας Τόπος : Athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : και μετά ξύπνησα Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2013
Πω ρε κωστα τι μου εκανες τωρα?τρομερο μερος δειχνει αλλα ανεβαίνει το μπατζετ κατακορυφα.δεν ειναι για αυθημερον ....τνχ for the tip.. exeis παει εσυ?απο τιμες φαι δωματιο θα φυγω με το λοκω ραμμενο η λογικα πλαισια?
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
Πω ρε κωστα τι μου εκανες τωρα?τρομερο μερος δειχνει αλλα ανεβαίνει το μπατζετ κατακορυφα.δεν ειναι για αυθημερον ....τνχ for the tip.. exeis παει εσυ?απο τιμες φαι δωματιο θα φυγω με το λοκω ραμμενο η λογικα πλαισια?
Απο εκει εχω φιλε καταγωγη , εχει αρκετα μερη να μεινεις και οικονομικα. Εχει πολυ ωραιες διαδρομες. Ειναι 280 χλμ. Για αυθυμερον ειναι ταλαιπορια αλλα αν το κανεις σκ με μια διανυκτερευση ειναι ολα τα λεφτα! Κανεις και μπανιο αμα θες ειναι πεντακαθαρη !
terrorzone.ειναι ωραια για επισκεψη.και εχει και αρκετες ομορφες διαδρομες τριγυρω.αλλα δεν ειναι για μονοημερο.αν θες βοηθεια στειλε και σε εμενα μηνυμα.μενω στην περιοχη.
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Bαγγελη καλα φαινετε οτι ειναι απιστευτο το μερος.... Αλλα μη ξεχνας εσυ με μια ωρα δρομο απο το σπιτι σου εισαι στην αγγαλια του θεου. Εμεις αμα φαμε καμια τσαπου στις 3 γεφυρες ,θελουμε μια ωρα μη βλεπουμε φαναρια.... χαχαχααχαχ. Lust99r που εινα αυτο το φραγμα?
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010