| arai rx-7 (3 επιλογες..??) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:12 | |
| βρηκα αυτα τα 3 λινκ απο διαφορετικους σελλερ για το κρανος του κωλοτουμπα του pedrosa.. το θεμα ειναι οτι διαφερουν αρκετα στη τιμη κ απ οτι βλεπω ειναι η μονη τους διαφορα.αα κ στο πρωτο εχει αλλο ονομα. μεταφορικα ειναι πανω-κατω ιδια,απο 30-40$.τι συμβαινει?ποιο να προτιμησω? rx-7 ***1rx-7 ***2rx-7 ***3 | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Κυρ 20 Σεπ 2009, 22:11 | |
| άκου τι παίζει. Παίζει διαφορά στα μεγέθη στο κέλυφος. Δηλ. το Ευρωπαϊκό κράνος έχει πιστοποητικό ΕCE ενώ το Japan/Αμερική SNELL καθώς και παίζει και τελωνείο 19% επί της τιμής αγοράς. Για δες εδώ : http://www.gearchangeonline.com/product_desc.php?id=1555έχουμε κάνει πάνω από 10 αγορές και είναι άψογοι. Από κράνη πήραμε 2 Αrai RX7 και ένα SHOEI xspirit και είναι τέλεια. Μιλάμε με την Carol και έχουμε επικοινωνία σωστή. Δες το και ότι θες τις τα λεω από facebook. καλές αγορές | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 00:06 | |
| - panosk8 έγραψε:
- βρηκα αυτα τα 3 λινκ απο διαφορετικους σελλερ για το κρανος του κωλοτουμπα του pedrosa..
το θεμα ειναι οτι διαφερουν αρκετα στη τιμη κ απ οτι βλεπω ειναι η μονη τους διαφορα.αα κ στο πρωτο εχει αλλο ονομα. μεταφορικα ειναι πανω-κατω ιδια,απο 30-40$.τι συμβαινει?ποιο να προτιμησω?
Πάνο εγώ τσίμπησα αυτό,έχω ξαναπάρει από αυτόν http://myworld.ebay.com/ebaymotors/chapter711/ και μου τα στέλνει όπως του ζητήσω,δηλαδή gift και τα σχετικά... Κομπλέ μαζί 2η ζελατίνα φιμέ και μεταφορικά 480 € και σε 10 μέρες σπίτι σου... Τώρα για διαφορά στο κέλυφος,δεν ξέρω να σου πω. Small φοράω στο ευρωπαϊκό,Small και στο Αμερικάνικο...Αυτό είναι το 3ο κράνος που πέρνω από εκεί,το άλλο που είχα πάρει είχα ατυχή κατάληξη... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 00:17 | |
| - nktr έγραψε:
- άκου τι παίζει.
Παίζει διαφορά στα μεγέθη στο κέλυφος. Δηλ. το Ευρωπαϊκό κράνος έχει πιστοποητικό ΕCE ενώ το Japan/Αμερική SNELL καθώς και παίζει και τελωνείο 19% επί της τιμής αγοράς. Για δες εδώ : http://www.gearchangeonline.com/product_desc.php?id=1555
έχουμε κάνει πάνω από 10 αγορές και είναι άψογοι. Από κράνη πήραμε 2 Αrai RX7 και ένα SHOEI xspirit και είναι τέλεια. Μιλάμε με την Carol και έχουμε επικοινωνία σωστή. Δες το και ότι θες τις τα λεω από facebook. καλές αγορές nktr θα το κοιταξω,ευχαριστω :qrv qv: | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 00:19 | |
| - T.R.E έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- βρηκα αυτα τα 3 λινκ απο διαφορετικους σελλερ για το κρανος του κωλοτουμπα του pedrosa..
το θεμα ειναι οτι διαφερουν αρκετα στη τιμη κ απ οτι βλεπω ειναι η μονη τους διαφορα.αα κ στο πρωτο εχει αλλο ονομα. μεταφορικα ειναι πανω-κατω ιδια,απο 30-40$.τι συμβαινει?ποιο να προτιμησω?
Πάνο εγώ τσίμπησα αυτό,έχω ξαναπάρει από αυτόν http://myworld.ebay.com/ebaymotors/chapter711/ και μου τα στέλνει όπως του ζητήσω,δηλαδή gift και τα σχετικά... Κομπλέ μαζί 2η ζελατίνα φιμέ και μεταφορικά 480 € και σε 10 μέρες σπίτι σου...
Τώρα για διαφορά στο κέλυφος,δεν ξέρω να σου πω. Small φοράω στο ευρωπαϊκό,Small και στο Αμερικάνικο...Αυτό είναι το 3ο κράνος που πέρνω από εκεί,το άλλο που είχα πάρει είχα ατυχή κατάληξη...
μια χαρα δλδ κανει γκουχ γκουχ εξυπηρετησεις.. ναι κ τα νουμερα οσοι πηραν τους ταιριαζαν.θα μιλησω μαζι του. τι εγινε με το αλλο κρανος? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 00:24 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 02:07 | |
| τουλάχιστον εσωσε το κεφαλι του.. εμενα ο κολλητος μου ,παλια που του πεσε απ τα χερια το κρανος μου 2 φορες..συνεχομενα ?? κ τη δευτερη φορα πηγε να μου δειξει πως του φυγε τη πρωτη..παλικαρι απ τα λιγα εμμ..αμα οδηγαει 848 κ ασπρο! χαχαχαχαχ νικ δεν εχει νουμερο Μ στου κωλοτουμπα απο τον σελλερ. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 03:23 | |
| στα τζαπαν ε βαυ οτι μεγεθος φορασ κανονικα αυτο ειναι δεν αλλαζει... κοιτα λιγο στο σιτε του τζιμ κ7 για του χοπκινς το κρανος που ειχε παρει,,, το εφερα εγω πριν 2 μερουλες σε πολυ καλη τιμη και σε 5 εργασιμεσ μερεσ μονο... (παρασκευη με παρασκευη ) στισ γενικεσ συζητησεις το ειχε γραψει,,,, φορουσα μιντιυμ συομι και πηρα το μιντιουμ το ρχ7 ρρ55 του χοπκινς.. ιδιο μεγεθοσ ακριβωσ,,, μια χαρα το εργαλειο!! και ο τυποσ εκει ξερει να φτιαχνει τα θεματα ωσ δωρο και αξια κατω τον 100ευρο.. με ταχυδρομειο πορτα πορτα.. ξεχνασ τελωνεια και λοιπα,, λοιπον εχει και του πετροσα τσεκαρε το αντε κααλη αγορα :wbgfwqrb: :betvt: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 10:02 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- στα τζαπαν ε βαυ οτι μεγεθος φορασ κανονικα αυτο ειναι δεν αλλαζει... κοιτα λιγο στο σιτε του τζιμ κ7 για του χοπκινς το κρανος που ειχε παρει,,, το εφερα εγω πριν 2 μερουλες σε πολυ καλη τιμη και σε 5 εργασιμεσ μερεσ μονο... (παρασκευη με παρασκευη ) στισ γενικεσ συζητησεις το ειχε γραψει,,,, φορουσα μιντιυμ συομι και πηρα το μιντιουμ το ρχ7 ρρ55 του χοπκινς.. ιδιο μεγεθοσ ακριβωσ,,, μια χαρα το εργαλειο!! και ο τυποσ εκει ξερει να φτιαχνει τα θεματα ωσ δωρο και αξια κατω τον 100ευρο.. με ταχυδρομειο πορτα πορτα.. ξεχνασ τελωνεια και λοιπα,, λοιπον εχει και του πετροσα τσεκαρε το αντε κααλη αγορα :wbgfwqrb: :betvt:
Αυτο ακριβος :darg: | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 16:15 | |
| σορρυ τζιμ κ7 αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο.. :qrv qv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: arai rx-7 (3 επιλογες..??) Δευ 21 Σεπ 2009, 21:05 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- σορρυ τζιμ κ7 αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο.. :qrv qv:
και πολυ καλα εκανες :vwrv: :darg: :grgrw: | |
|
| |
| arai rx-7 (3 επιλογες..??) | |
|