| Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... | |
|
+11nikman Gixxerm@n ghost Vortex k8 600 kk ripper gsxr power k8 tasos600 terrorzone ConstantinosM aris sr20ve 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τετ 10 Αυγ 2016, 14:28 | |
| Ψάχνω για k8 600, all around λάστιχα για το δρόμο (για γρήγορες βόλτες-στρίψιμο) μπας και καταφέρω και γύρω παραπάνω σε καμιά στροφή και βγάλω τα "νταλικιέρικα" που φοράω... Επίσης δεν θέλω και να διαλύονται στις τελικές (να μην γίνονται αλοιφή).
Έχω βρει από κάποιον τα METZELER M7 SPORTEC. Καμιά γνώμη? | |
|
| |
ConstantinosM Normal gixxer
Τόπος : Χαλανδρι Ηλικία : 56 Αριθμός μηνυμάτων : 91 Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2015
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τετ 10 Αυγ 2016, 23:40 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- Ψάχνω για k8 600, all around λάστιχα για το δρόμο (για γρήγορες βόλτες-στρίψιμο) μπας και καταφέρω και γύρω παραπάνω σε καμιά στροφή και βγάλω τα "νταλικιέρικα" που φοράω... Επίσης δεν θέλω και να διαλύονται στις τελικές (να μην γίνονται αλοιφή).
Έχω βρει από κάποιον τα METZELER M7 SPORTEC. Καμιά γνώμη? Metzeler m7rr,Dunlop sportsmart 2,Bridgestone s21 νομιζω πως θα σε καλυψουν. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Πεμ 11 Αυγ 2016, 09:00 | |
| *Και γείρω μάλλον θα πρεπε να γραψω, αλλιώς γύρω γύρω όλοι... Μου χει προτείνει και ο miou 2-3, απλά τα συγκεκριμένα τα βρήκα αρκετά καλή τιμή... Ευχααριστώ για τις συμβουλές. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Πεμ 11 Αυγ 2016, 12:16 | |
| Δες και τα s20 evo.Είναι σε τρελλη προσφορα αυτο το καιρο | |
|
| |
tasos600 Jr.gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 43 Αγωνιζόμενος : OPEN Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2012
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Πεμ 11 Αυγ 2016, 14:21 | |
| Εγω προτείνω Michelin power cup evo κανει ...δουλεμένο σε ίδιο μηχανάκι . | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Πεμ 11 Αυγ 2016, 21:54 | |
| DUNLOP GP RACER τα φορούσα και εγώ στο 600 08 απόλυτα ικανοποιημένος όσον αφορά χρήση δρόμου | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Πεμ 11 Αυγ 2016, 22:47 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Δευ 15 Αυγ 2016, 23:16 | |
| για το συγκεκριμενο μηχανακι μιας και εχω καμια 30.000χλμ πειραματιστει με διαφορα.... pirelli rosso corsa 3 ιδανικο για all around dunlop211 gpracer medium-hard και καθαρισες,
και τα δυο πολυ τιμια (απλα αν πας σε pirelli κοιτα να ειναι made in germany οχι made in china) | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Σαβ 20 Αυγ 2016, 16:24 | |
| ντανλοπαρα και τα μυαλα στα "πλεντερ" για πιο σβελταδικες βολτες και rosso II ή III και για λιγο πιο τουρινγκ καταστασεις | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Σαβ 20 Αυγ 2016, 21:17 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 21:13 | |
| μακρια απο Michelin και οτι θες βαλε...μια χαρα τα M7RR | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 21:25 | |
| - ghost έγραψε:
- μακρια απο Michelin και οτι θες βαλε...μια χαρα τα M7RR
έλα ρε συ,γιατί μακριά από michelin? | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 22:10 | |
| Αποκωλληση συχνα πυκνα τα μισελιν....ωπος λεει οκωστας μακρια και αγαπημενοι | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 22:19 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Αποκωλληση συχνα πυκνα τα μισελιν....ωπος λεει οκωστας μακρια και αγαπημενοι
βασικά από τα πρώτα απαράδεκτα bt-014 (που είχε καινούριο το Κ6) και μετά βάζω μόνο michelin. ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα με οποιοδήποτε λάστιχο είχα. power2ct ,power pure, pilot power3. μάλιστα το pp3 το έβαλα και Σέρρες όντας φορτωμένο με πολλά χλμ και κατέβηκα μέχρι το 1,32 χαμηλό. και τώρα έβαλα michelin power supersport evo που θεωρείται 50:50 λάστιχο. μπορεί απλά να έτυχε να μην έχω πρόβλημα,δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά... πάντως ελέγχω τις πιέσεις πάρα πολύ συχνά,ίσως παίζει κι αυτό το ρόλο του. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 22:45 | |
| - terrorzone έγραψε:
Στο σκουτερ που ειχε βαλει ο πατερας μου μισελεν του ειχε κανει 2 σκισιματα στο πελμα του μπροστινου και αμα τα "πειραζες-τραβαγες" εβλεπες τα λινα. Ουτε εξαμηνο δεν τα ειχε. | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 22:48 | |
| - ripper έγραψε:
- terrorzone έγραψε:
Στο σκουτερ που ειχε βαλει ο πατερας μου μισελεν του ειχε κανει 2 σκισιματα στο πελμα του μπροστινου και αμα τα "πειραζες-τραβαγες" εβλεπες τα λινα. Ουτε εξαμηνο δεν τα ειχε. δες εδώ τώρα:και στο σκούτερ michelin έχω | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Κυρ 21 Αυγ 2016, 22:56 | |
| | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Δευ 22 Αυγ 2016, 11:44 | |
| [quote="k8 600 kk" (απλα αν πας σε pirelli κοιτα να ειναι made in germany οχι made in china) [/quote] Γιατί αν πας σε made in china τι; έχουν άλλες προδιαγραφές; είναι δεύτερα για κάποιο λόγο; Σε ρωτάω γιατί μόλις έβαλα ένα roso corsa μπροστινό made in china και θάθελα πραγματικά αν ξέρεις κάτι να μου το πεις. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές σε συμπεριφορά και ζεστένεται πολύ γρήγορα. Θα δούμε πως θα πάει γιατί είναι και πολύ φρέσκο ακόμα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Δευ 22 Αυγ 2016, 21:27 | |
| - nikman έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
(απλα αν πας σε pirelli κοιτα να ειναι made in germany οχι made in china) Γιατί αν πας σε made in china τι; έχουν άλλες προδιαγραφές; είναι δεύτερα για κάποιο λόγο; Σε ρωτάω γιατί μόλις έβαλα ένα roso corsa μπροστινό made in china και θάθελα πραγματικά αν ξέρεις κάτι να μου το πεις. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές σε συμπεριφορά και ζεστένεται πολύ γρήγορα. Θα δούμε πως θα πάει γιατί είναι και πολύ φρέσκο ακόμα ειλικρινα για δες και δωσε feedback γιατι ενα φιλαρακι που τα εβαλε ξεραθηκαν (το μπροστα) και δεν ζεστενοντουσαν ποτε, το φωτοκυταρο εδειχνε 61 βαθμους στη κορωνα μετα απο 300αρες εθνικη και με 32 πιεση μπροστα μπορει και να ετυχε δε ξερω απλα οπου ακουω κινα το φοβαμαι, ναι μεν εχουν προδιαγραφες αλλα κινεζοι ειναι αυτοι περιμενα να δω πανω απο 70 βαθμους καλοκαιριατικα, παρακολουθησε το και δωσε ενημερωση μιας που τα εβαλες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την k8 600 kk στις Τρι 23 Αυγ 2016, 13:10, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 23 Αυγ 2016, 11:36 | |
| - nikman έγραψε:
Γιατί αν πας σε made in china τι; έχουν άλλες προδιαγραφές; είναι δεύτερα για κάποιο λόγο; Σε ρωτάω γιατί μόλις έβαλα ένα roso corsa μπροστινό made in china και θάθελα πραγματικά αν ξέρεις κάτι να μου το πεις. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές σε συμπεριφορά και ζεστένεται πολύ γρήγορα. Θα δούμε πως θα πάει γιατί είναι και πολύ φρέσκο ακόμα πιστευω πιο πολυ πως ειναι θεμα ψυχολογιας τα συγκεκριμενα λαστιχα τα ειχα αγαπησει αλλα την τελευταια φορα που πηγα να τα βαλω μου λεει ο φιλος -λαστιχας α να ξερεις τωρα πια γραφουν made in china και ξενερωσα και εβαλα τα 211 πισω δεν εβαλες ? | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 23 Αυγ 2016, 12:37 | |
| Πίσω έβαλα ένα μεταχειρισμένο slick της Pirelli (super bike) για να το δοκιμάσω μέχρι να αρχίσουν οι βροχές Πάντως το roso corsa μπροστά είναι καλύτερο από το RR της Metzeler που φόραγα πριν. Ζεσταίνεται ποιο γρήγορα από το 200άρι slick πίσω. Βέβαια δεν έχω κάνει χιλιόμετρα (100 περίπου) και δεν έχει πατήσει οπότε θα δείξει στη πορεία. | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 06 Σεπ 2016, 06:24 | |
| Κοιτάω τα bt-016,τα έχει φορέσει κάποιος σε gsxr; | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 06 Σεπ 2016, 07:08 | |
| Νομίζω πολύ παλιά είναι και γενικά μέτριες κριτικές... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 06 Σεπ 2016, 09:49 | |
| - kotsosre έγραψε:
- Κοιτάω τα bt-016,τα έχει φορέσει κάποιος σε gsxr;
αρκετα παλια λαστιχα καλα για να κανεις ταξιδια κακα για να στριβεις αργουν να ζεσταθουν βγαζουν αρκετα χλμ σκληρη αισθηση γενικα ειναι λαστιχο νταλικιερικο μετα εβγαλαν τα 016pro δεν τα δοκιμασα | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... Τρι 06 Σεπ 2016, 15:24 | |
| - Miou έγραψε:
- kotsosre έγραψε:
- Κοιτάω τα bt-016,τα έχει φορέσει κάποιος σε gsxr;
αρκετα παλια λαστιχα καλα για να κανεις ταξιδια κακα για να στριβεις αργουν να ζεσταθουν βγαζουν αρκετα χλμ σκληρη αισθηση
γενικα ειναι λαστιχο νταλικιερικο
μετα εβγαλαν τα 016pro δεν τα δοκιμασα
Θα κοιτάξω τότε κάτι άλλο,ευχαριστώ Miou. | |
|
| |
| Λαστιχάκια για γρήγορες βόλτες... | |
|