| Kλειδι για GSXR600 K7 | |
|
+9kahi valentinosgsxr Κωσταςηρακλειο -=UNSEEN=- JIMK7 gat0s crockh2001 gixxermak grivef-k7 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
grivef-k7 Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Kλειδι για GSXR600 K7 Δευ 21 Σεπ 2009, 23:39 | |
| Γεια σας παιδια εχω χασει το κλειδι απο το μιχανακι μου θα μπορουσε κανεις να μου πει την διαδικασια για την εκδοσει νεου κλειδιου?και ποσο θα στηχισει η ιστορια αυτη? Αξηζει να βγαλω σε ενα κλειδαρα η θα εχω προβληματα με το immobilaizer? Ευχαριστω εκ των πρωτερον... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 00:28 | |
| Το καλύτερο που έχεις να κανεις φιλε μου είναι να πας στην Suzuki η σε ένα εξουσιοδοτημένο service και να σου φτιάξει καινούργιο κλειδί.Τώρα για το κόστος δεν γνωρίζω ποσο είναι...αν έχει βγάλει κάποιος από εδώ μέσα ας μας πει ποσο του κόστισε. | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 00:37 | |
| Να παω στην SUZUKΙ...Χριαζεται αριθμο πλαισιου εχει καποιο κωδικο κλειδιου η θα παρω λευκο κλειδι και θα το κοψω εγω σε κλειδαρα?Προγραμματισμο θελει? | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 00:41 | |
| - grivef-k7 έγραψε:
- Να παω στην SUZUKΙ...Χριαζεται αριθμο πλαισιου εχει καποιο κωδικο κλειδιου η θα παρω λευκο κλειδι και θα το κοψω εγω σε κλειδαρα?Προγραμματισμο θελει?
Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γιατί δεν μου έτυχε ποτε να βγάλω κλειδί για το GSXR μου.Ένας φίλος πάντως που είχε δοκιμάσει κάποτε σε κλειδαρά είχε πρόβλημα (δεν γύρναγε μερικές φορες το κλειδί) για αυτό σου λέω να πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 00:51 | |
| - grivef-k7 έγραψε:
- Να παω στην SUZUKΙ...Χριαζεται αριθμο πλαισιου εχει καποιο κωδικο κλειδιου η θα παρω λευκο κλειδι και θα το κοψω εγω σε κλειδαρα?Προγραμματισμο θελει?
Μολις την αγορασα μου ειπανε σε περιπτωση που χασω και τα δυο τα κλειδια να παω σε αυτους (στην suzuki) να αλλαξουν το immobilizer (γιατι λειτουργει με τα συγκεκριμενα κλειδια) και να μου δωσουν τα καινουργια. Οσο για τα λεφτα μου ειπε οτι η διαδικασια κοστιζει ακριβα γι'αυτο να προσεχω... | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 01:19 | |
| Το μοτερ σου εχει immobilzer. οτι κλειδη και να βαλεις δεν θα περνει μπροστα. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως χρειαστει αλαγη κληδαριας μαζι με immobilizer και εγκεφαλο. Πηγενε οπωσδηποτε στην suzuki για να σου πουν τι να κανεις | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 10:14 | |
| Πρεπει να πας στην αντιπροσωπεια θα σου δωσουν ενα ακοπο κλειδι μετα που θα το πας στο κλειδαρα να στο κοψει και στη συνεχεια θα πας ξανα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για προγραμματισμο αυτα ΑΑΑΑ και προσεχε γιατι απο οσο θυμαμαι δεν μπορεις να προγραμματισεις πανω 4 η 5 κλειδια κατι τετοιο | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 22 Σεπ 2009, 18:27 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Παρ 02 Οκτ 2009, 16:30 | |
| Μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι 4 κλειδιά. ΜΕτά κλειδώνει ο εγκέφαλος και αν χαθούν όλα πάμε για νέο εγκέφαλο και κλειδαρια.
Η διαδικασία είναι αυτή που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω.
Ενα Tip για να δειτε πόσα κλειδιά έχουν προγραμματιστεί στον εγκέφαλο σας είναι το εξής.
Ανοίγουμε διακόπτη με κλειστό kill switch.
Ανοίγουμε το kill switch με τα μάτια στο λαμπάκι του immobilizer.
Μετράμε πόσες φορές θα αναβοσβήσει και είναι ο αριθμός των κλειδιών που έχουν γραφτεί στο μηχανάκι αυτό.
Αρα αν πάτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο που θα σας δώσουν δύο κλειδιά και μετρήσετε τρια αναβοσβησίματα ή τέσσερα, ρωτήστε τι έγιναν το άλλο ή άλλα κλειδιά και κρίνετε εσείς απο τη δικαιολογία. | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Παρ 02 Οκτ 2009, 21:35 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι 4 κλειδιά. ΜΕτά κλειδώνει ο εγκέφαλος και αν χαθούν όλα πάμε για νέο εγκέφαλο και κλειδαρια.
Ενα Tip για να δειτε πόσα κλειδιά έχουν προγραμματιστεί στον εγκέφαλο σας είναι το εξής.
Μετράμε πόσες φορές θα αναβοσβήσει και είναι ο αριθμός των κλειδιών που έχουν γραφτεί στο μηχανάκι αυτό.
Αρα αν πάτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο που θα σας δώσουν δύο κλειδιά και μετρήσετε τρια αναβοσβησίματα ή τέσσερα, ρωτήστε τι έγιναν το άλλο ή άλλα κλειδιά και κρίνετε εσείς απο τη δικαιολογία. Δηλαδη φιλε μου για να καταλαβω οσες φορες αναψει το λαμπακι τοσο κλειδια υπαρχουν?Γενικα πρεπει να δουμε δυο φορες να αναψει το λαμπακι ετσι ειναι κανονικα? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Σαβ 03 Οκτ 2009, 19:33 | |
| Ναι φίλε μου. Ακριβώς έτσι. Στ ακαινούργια ανάβει δύο φορές. Κάθε μια παραπάνω είναι και ένα κλειδί που έχει προγραμματιστεί και καλύτερα να αναζητήσετε ή να κλειδώνετε καλύτερα το μηχανάκι αν είναι μεταχειρισμένο. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Κυρ 04 Οκτ 2009, 00:44 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι 4 κλειδιά. ΜΕτά κλειδώνει ο εγκέφαλος και αν χαθούν όλα πάμε για νέο εγκέφαλο και κλειδαρια.
Αρα αν πάτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο που θα σας δώσουν δύο κλειδιά και μετρήσετε τρια αναβοσβησίματα ή τέσσερα, ρωτήστε τι έγιναν το άλλο ή άλλα κλειδιά και κρίνετε εσείς απο τη δικαιολογία. πω πω βρε παιδι μου τι μαθενουμε στο gixxer.μπραβο φιλε μου.. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Δευ 12 Οκτ 2009, 12:31 | |
| Παντως για οσους δαγκωθηκαν θελω να πω οτι 100 ευρωπουλα ειναι νορμαλ τιμη για ενα τετοιο κλειδι. Συγκριτικα με τα alfa romeo οπου η διαδικασια ειναι αντιστοιχη και το κλειδι του κοστιζει 150 ευρω (ανοιγοκλεινει και τις κλειδαριες βεβαιως βεβαιως). | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 24 Νοε 2009, 20:23 | |
| Η διαδικασια εχει ως εξεις, εαν εχεις ενα κλειδι πας σε εξουσιοδοτημενο σου δινει ενα κλειδι ( 40 € ) το πας κλειδαρα στο κοβει και μετα το ξανα πας για να σου περασει το immobiliser ( 20 € ) οταν θα σου το προγγραματιση αυτοματος θα καταργηση το κλειδι που εχασες η δεν ειχες. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο δεν σημαινει οτι το παλαιο κλειδι δεν ανοιγει την κλειδαρια , απλα δεν μπορει να λειτουργισει ο κινητηρας. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 12 Ιουν 2012, 20:52 | |
| Μια που υπαρχει αυτο το θεμα, ας μην ανοιξω αλλο.
Εχει ενας φιλος ενα gsxr 600 k8, και του ραγισε λιγο το ενα κλειδι.( στην μεση περιπου εχει ενα καθετο ραγισμα) Το κλειδι δουλευει κανονικα , αλλα πλεον δεν το χρησιμοποιει γιατι φοβατε μην σπασει ενω ειναι μεσα στην κλειδαρια κ φαει πακετο.
Καπου πριν μερικα χρονια ειχα διαβασει οτι αν εχεις το κλειδι( και το τσιπακι που ειναι στο πανω μερος) , μπορεις να παρεις ενα ακοπο κλειδι, να στο φτιαξει κλειδαρας κ να βαλεις το ιδιο τσιπακι πανω,με βασικο πλεονεκτημα οτι δεν γραφετε 3ο κλειδι στον εγκεφαλο απο τα 4 που παιρνει, οπως και οτι γλυτωνεις το κοστος του επαναπρογραματισμου.
Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο ? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 12 Ιουν 2012, 22:00 | |
| - platonas έγραψε:
Aν εχεις το κλειδι( και το τσιπακι που ειναι στο πανω μερος) , μπορεις να παρεις ενα ακοπο κλειδι, να στο φτιαξει κλειδαρας κ να βαλεις το ιδιο τσιπακι πανω,με βασικο πλεονεκτημα οτι δεν γραφετε 3ο κλειδι στον εγκεφαλο απο τα 4 που παιρνει, οπως και οτι γλυτωνεις το κοστος του επαναπρογραματισμου.
Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο ? Ναι ισχυει! αυτο εκανα εγω πρην 2 εβδομαδες 1€ για το κλειδι ebay (το πειρα και σε κοκκινο για να ειναι πιο γκαυλιαρικο :P ) και 1€ για να μου το λυμαρει το τροχειο και 5' για να βγαλω το μαγνιτακι απ το παλιο και να το βαλω στο καινουργιο κλειδι! ! αλλα υπαρχουν μηχανιματα που φτιαχνουν ιμομπιλαιζερ τωρα πια απλα δεν ξερω το κοστος! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 12 Ιουν 2012, 22:31 | |
| Το μαγνιτακι πως ακριβως βγαινει?? Το κλειδι αχρηστο ειναι , αλλα μην κανουμε καμια μαμακια!
Πισω απο το S εχει βιδα που λυνει ? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 12 Ιουν 2012, 22:37 | |
| αν βγαλεις τα σιματακια S της suzuki πισω απ το 1 εχει μια βιδα ή ασφαλια την βγαζεις τραβας το κλειδι απ το πλαστικο χερουλακι και αν δεν βγει μαζι του και η θικη μαζι με το μαγνιτακι θα την βγαλεις ευκολα με ενα ψιλο κατσαβιδακι! και μετα το αντιστροφο! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τρι 12 Ιουν 2012, 22:42 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Kλειδι για GSXR600 K7 Τετ 13 Ιουν 2012, 00:02 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| |
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| |
| |
| Kλειδι για GSXR600 K7 | |
|