- boutser έγραψε:
- Ρε Ιανόνε αγόρι μου. Πάνω που έχουμε φτιαχτεί πας και πέφτεις; την τύχη μου μεσα...... Αντε γιατρέ μπορείς και καλύτερα από 3ος
Καλα το παραξενο θα ηταν να μην ειχε πεσει και ναχε τερματισει
περα απο την πλακα πιστευω χωρις να μην ειμαι 100% βεβιαος οτι δεν ηταν καθαρα δικο του λαθος
μαλλον πατησε φρενο για να μην πεσει πανω στον Μαρκεθ που σιγουρα ηταν πιο αργος απο αυτον και τον καθυστερουσε
Θα το δουμε στις επομενες ημερες και απο τις δηλωσεις του, που θα εχουν δει οι μηχανηκοι του την τηλεμετρια . Παρο ολα αυτα πριν πεσει τα πηγε περιφημα , αυτο που μου αρεσει σ αυτον ειναι οτι δεν κολωνει και δινει σκληρες μαχες
Μαβερικ δυνατος και τυχερος που δεν εβρεξε γιατι αν εβρεχε σιγουρα θα βλεπαμε διαφορετικο νικητη, σιγουρα θα τα παει καλα τουλαχιστον στους στεγνους αγωνες, γιατι εχει πιστεψει στη γιαμαπα, κατι που δεν ειχε κανει με τη σουζουκι
τεσπα Ροσσι δεν μασαει τουλαχιστον στους αγωνες, Μαρκεθ θα δειξει τα δοντια του στους επομενους γυρους Λορενθο θελει πολυ χρονο ακομα Ζαρκο φανταστικος Ρινς αρκετα καλος εχει μελλον κι αυτος Εσπαρκαρο σιγουρα εφαγε αναλαμπη
περιμενω να δω πως θα τα παει και στις επομενες πιστες
Για να δουμε πως θα κυλησουν οι επομενοι αγωνες σιγουρα θα δουμε ωραια πραγματα