Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλός σας βρήκα κύριοι!Πολύ ωραίο ποιοτικό με ΤΑΥΛΑΑ... το forum! Επί την ευκαιρία μια ερώτηση... Αγόρασα μεταχείρο μια GOPRO HERO 2 motosport edition για την εξοικήωση με το on board filming και θέλω γνωμες για τη στηριξή της. Τη βάση με τη βεντούζα την αποκλείω(λόγο μεγέθους) Για στήριξη στο ντεπόζιτο ή ουρά σκέφτομαι τη βασούλα με το αυτοκόλητο. Σκέφτομαι με το μίκρο το ανταπτοράκι με μια βίδα στη θέση του καθρέυτη, και έχω δει να τη στηρίζουν στο πηγούνι στο κράνος αλλα δε ξέρω με τι βάση.
Πήρα φόρα τωρα ρωτάω πολλα...κάτι τελευταίο,αν κανονίζονται track days και δραστηριότητες που αφορούν τη πίστα μέσο του foroum?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προταίρων...καλός σας βρήκα...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
καλως ηρθες καταρχην, για GoPro συστηνω τη βαση στο παξιμαδι στο ρουλεμαν του σταυρου-τιμονοπλακας που δειχνει και κοντερακι, κοιτα για motorsport βασεις
AsereNick Jr.gixxer
Όνομα: : Νίκος Κλειδαράς Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 48 Hμερομηνία εγγραφής : 19/10/2016
ναι μεν αλλα... αν το βαλεις δεξια στις αριστερες στροφες θα βλεπεις ουρανο και το αντιθετο γι αυτο προτεινω ρουλεμαν ασε που να βλεπεις και στροφομετρο στο βιντεακι ειναι πιο ΚΑΥΛ@, εσυ αποφασιζεις ομως
δες εδω τι ωραια που γραφει (η ποιοτητα και ο ηχος ειναι μ@λακια του youtube)
ναι μεν αλλα... αν το βαλεις δεξια στις αριστερες στροφες θα βλεπεις ουρανο και το αντιθετο γι αυτο προτεινω ρουλεμαν ασε που να βλεπεις και στροφομετρο στο βιντεακι ειναι πιο ΚΑΥΛ@, εσυ αποφασιζεις ομως
καλα τα λες!!!σταθερο,δεν ενοχλει.και οντος γραφει καυλα μετη τηλεμετρια ειδικα...
AsereNick Jr.gixxer
Όνομα: : Νίκος Κλειδαράς Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 48 Hμερομηνία εγγραφής : 19/10/2016
τσέκαρε εδώ πλάνο, την έχω κολλήσει στο δοχείο καυσίμου, θα σου βγάλω αύριο φωτογραφία να δεις!
ελαααα ρεε!!!πεντελαρααα με k4 και βιντεαρα αυτη τη βαση την εχω...απλα σκεφτομαι αν θες να καμπουροθεις κατω απο τη ζελατινα αν εμποδιζει...τωρα να ξεκολισει το αυτοκολητο δε πιστευω...
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Καλως ηρθες μαν.Γι αυτο που ρωτας εγω στο 750 κ8 τη βαζω στο ψευτοκαπακο του τεποζιτου με αυτ/το. Βλεπεις κλιπ ον και κοντερ.Την εχω βαλει κ με τη βεντουζα πισω ουρα η στα πλαινα φερινκ,απλα η βεντουζα θελει κ δεσιμο καπου με ται ραπ η κατι τελος παντων γιατι παιζει να ξεκολησει
AsereNick Jr.gixxer
Καλως ηρθες μαν.Γι αυτο που ρωτας εγω στο 750 κ8 τη βαζω στο ψευτοκαπακο του τεποζιτου με αυτ/το. Βλεπεις κλιπ ον και κοντερ.Την εχω βαλει κ με τη βεντουζα πισω ουρα η στα πλαινα φερινκ,απλα η βεντουζα θελει κ δεσιμο καπου με ται ραπ η κατι τελος παντων γιατι παιζει να ξεκολησει
Καλως σας βρηκα φιλαρακι! για τεποζιτο με βλεπω που εχω τη βαση,ψαχνομε και με τη προταση του Κωστα k8 600 kk για τη βαση στο παξιμαδι στη τιμονοπλακα...και θελω να βρω και λυση για στηριξη στο σαγονι στο κρανος για filming του διπλανου σε καμια βολτα...
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Για το κρανος που λες,να ξες ειναι αναλογα το κρανος. Δεν ειναι ολα ιδια στο σαγονι,οποτε πρεπει να δοκιμασεις να δεις πως μπορει να κατσει στο δικο σου
AsereNick Jr.gixxer
Για το κρανος που λες,να ξες ειναι αναλογα το κρανος. Δεν ειναι ολα ιδια στο σαγονι,οποτε πρεπει να δοκιμασεις να δεις πως μπορει να κατσει στο δικο σου
Ετσι ακριβως...θελει πειραματα...θα τη βρουμε την ακρη...παντως με εχεται βοηθησει πολυ
τσέκαρε εδώ πλάνο, την έχω κολλήσει στο δοχείο καυσίμου, θα σου βγάλω αύριο φωτογραφία να δεις!
ελαααα ρεε!!!πεντελαρααα με k4 και βιντεαρα αυτη τη βαση την εχω...απλα σκεφτομαι αν θες να καμπουροθεις κατω απο τη ζελατινα αν εμποδιζει...τωρα να ξεκολισει το αυτοκολητο δε πιστευω...
Την έχω εμπρός εμπρός κοντά στην τιμονόπλακα και κρύβομαι μια χαρά!!!