| Αγορά αυτοκινήτου!!! | |
|
+16panosk8 T.R.E topetwrx boutser amstaff greenthing GIXXERAKIAS brwmogazos ripperblackdevil DrIoannis Miou Koyfo noodles aris sr20ve zed660 bonepeeler 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 15 Νοε 2016, 13:14 | |
| Εαν θελετε τη γνωμη καποιου με σχεδον 2000000 χλμ με group vag θα πω οτι σε diesel παρε οποιο θες,σε βενζινη αν θες ιπποδυναμη μονο το 20vt κ λιγο το 1.8tsi..ολα τα αλλα εχουν θεματακια..βεβαια επειδη οι turbo κινητηρες ειναι ιδιαιτεροι,εξαρταται η χρηση σου κ του προηγουμενου για το τι θα γινει..επισης γνωμη μου για πρωτο αμαξι αυτα που ψαχνεις θα τα πληρωσεις ακριβα..το πιο απλο θα πω..ενα σετ αμπραγιαζ που θα φας στο μηνα..ποναει..!! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 15 Νοε 2016, 13:17 | |
| Και επειδη ο,τι κ να παρεις θα το κανεις τουμπανο,παρε ενα light σε επιδοσεις κ καντο look cupra,gti κτλ...φιλικα παντα.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 15 Νοε 2016, 17:28 | |
| πανο δεν παιζει να παρει ντιζελ ο ροβερτος γιατι πολυ απλα ειναι ψοφιμια για τα γουστα του το ατομο εχει βκινγκ και θελει να βελτιωσει και αλλο το μοτερ για να τραβαει καλυτερα ... ροβερτοοο ο,τι και να παρεις καλα χλμ να εχεις με τον κουβα φιλε και σε βολτες μας να ερχεσαι με αυτο για να κουβαλας τις γυναικες να ειμαι ελευθερος να κανω καμια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 03:05 | |
| Ναι,αλλα οπως κ στις μηχανες τα γκαζια με πολυτελεια κ αξιοπιστια,θελουν κυβικα...με λιγα κυβικα,τουρμπο,κ 150+ αλογα θα γινει η χαρα των συνεργειων κ ειναι κριμα..περι ορεξεως βεβαια.. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 13:20 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- Ναι μην παρεις 1.4 tsi γιατι σκορπανε ολα...Δεν βλεπεις που δεν κυκλοφορεί κανένα εκει έξω?
και γενικά Group Vag μην ακουμπάς ειναι ρετάλια....
Τα μοντέλα τουρμπο κομπρεσσορ του 2007 είχαν ενα θέμα με την καδένα...οχι όλα...αλλα ακούστηκαν μερικά. Απο τότε όπως θα έχεις δεί τα μοτέρ έχουν αλλάξει άρα αν δεν στοχεύεις συγκεκριμένα σε turbo compressor tsi 14άρι μην χαλιέσαι.
Λαδάκι μερικά έκαιγαν ναί....Οπως και σχεδόν κάθε δυνατό ατμοσφαίρικο βλεπε type R ep3 και πάει μακρυά η βαλίτσα...αλλα δεν βλεπω να κράζει κανείς τους Ιάπωνες.
Παλι καλα που έχουμε το γκρουπ βαγκ και ευχαριστήθηκε ο κόσμος τεχνολογία (μοτέρ) ιπποδυνάμεις και ροπές αν λέτε και αφήστε την ράδιο αρβύλα
θιχτηκες πολυ (vagιτης εισαι ειμαι σιγουρος) και σε καμια περιπτωση δεν ειχα αυτο το σκοπο. δεν θελω να το κανω και εδω ιαπωνια vs γερμανια γιατι δεν εχει κανενα νοημα (παντου αυτο γινεται και πλεων απεχω απο συναντησεις, φορουμ κτλ).
ειπα πουθενα οτι τα vag δεν ειναι καλα? μιλησα πουθενα για τον 20vt? για τον 2.0tfsi? για κατι αλλο? ειπα καπου οτι δε καινε λαδι τα typer? οχι βεβαια....
ειναι ψεματα οτι το μοτερ 1.4 που βαζανε στα polo, ibiza, jetta εκαιγε λαδι και εισαι μονιμα με το 4λιτρο και τους πολλαπλασιαστες στο χορο αποσκευων? ε δε νομιζω ρε σι. για 1.4 εγραψε ο φιλος και γι'αυτο απαντησα. κανεις δε μιλησε για τα υπολοιπα...
χωρις παρεξηγησεις παντα φιλικα. Οχι φιλε μου δεν θιχτηκα! Δεν έχω μετοχές του group vag...ούτε κάποιο όφελος...κάθε άλλο που τους πληρώνω...Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ αλλα μου ακούστηκαν κάποια πραγματα σαν να μιλάνε εφηβάκια στο σχολείο...Βγάλαμε τα group vag σκορπίδια λες και η αγορά έχει βρωμίσει απο αυτά επειδη οι αγοραστές ειναι λακαμαδες :p...thats all. Δεν τσιμπανε ολα τα 14αρια λάδι...ουτε ειναι λαδιέρες ...σίγουρα υπάρχουν παρτίδες αυτοκινήτων που τσιμπάνε παραπάνω λάδι αποτι θα έπρεπε σε πολλούς κατασκευαστες. Bmwδάκιας ήμουν και το γύρισα σε group vag απλά για το value for money τους και τους ιδιαίτερα βελτιώσιμους κινητήρες τους. Ειδικά στο θέμα της βελτίωσης που έχω σπρώξει πάνω απο 30 000 ευρώ στον 20vt κουβά μου, κάμποσα χιλιάρικα στο 14αρι ατμοσφαιρικό που έιχα πριν, κάμποσα χιλιάρικα ο αδερφός μου στο 1.8tsi του και μαζί με εμένα 9 στους 10 φίλους μου. Δεν κοιτάω ένα αμάξι τι ιπποδύναμη βγάζει απο την μάνα του αλλα πόσο βελτιώσιμος είναι ο κινητήρας του. Χόρτασε ο κόσμος άλογα και βρώμισε η αγορά απο τουρμπατα που δεν γεννουν σαν τα PuntoGtα όπως είχαμε συνηθίσει παλιότερα. Ανοχες? Οι Γερμανοι στα μοτέρ τους? ΔΕΝ χαμπαριάζουν...ecu reflash και + 50-80 άλογα απροβλημάτιστα και μπόλικα κιλά ροπής στα περισσότερα μοτεράκια τους. Δεν έχουν τεχνολογία να δείξουν? Ειδικά τε τελευταία χρόνια με TSI, TFSI ? Τα γιαπώνια τι έβγαλαν ρε παίδες και κατέκλησαν την αγορα? Νομίζω πρέπει να αφήσουμε τις προκαταλήψεις μας και να κοιτάξουμε αντικειμενικα τι μας προσφέρει ο κάθε κινητήρας. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 13:21 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 13:55 | |
| | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 14:15 | |
| Ειναι το group VAG Japan??? OXI!!!! Για αυτο ειναι φειλ!!!!!! | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 15:22 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 15:42 | |
| Είδαμε και τα βραβεία-σκάνδαλα της WV για τους ρύπους των μοντέλων που τρελαίνονται απο τεχνολογία. Προφανώς τα βραβεία κατασκευαστών δεν αποδίδονται εκεί που πρέπει αλλά εκεί που συμφέρει... Ο 20vt είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ποτέ και ΔΕΝ χαλάει αν δεν είσαι κατσαπλιάς. Δυστυχώς όμως προχώρησε η "τεχνολογία" με τους TSI και πάνε οι τουρμπίνες και τα κιβώτια σύννεφο. Να μην πω ΚΑΝ για ηλεκτρικά... Αν αναφερόσουν μόνο στον 20vt τότε πάσο αλλά ΜΟΝΟ απο πλευράς αξιοπιστίας και τεχνολογίας για την εποχή του (είναι παλιός κινητήρας). Για το σήμερα που λέω εγώ ισχύει η όχι ειρωνική μου απάντηση περι vag και ας έχει και LoL και OMG και γελάκια - δεν πρόκειται για μυστικό αλλά για βούκινο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 17:04 | |
| Επειδη μαλλον δεν εχουμε καταλαβει τι σημαινει τεχνολογια σε συνδυασμο δημοσιων σχεσεων πωλησεων κτλ,θελω να μου πειτε ενα αμαξι τουρμπο μετα του 2010 μαμα η πιεσμενο που μετα απο 30-40 χιλιαδες χλμ δν εχει βγαλει ζημια πανω απο 500€..η αξιοπιστια του καποτε δν υπαρχει πια σε κανενα κατασκευαστη..οι γερμανοι προσφερουν ενα value for money πακετο εξοπλισμου,οι ιταλοι κανουν μεχρι κ πιπες για να πουλησουν κ οι ιαπωνες βασιζονται απλα στο ονομα τους χωρις να προσφερουν κατι παραπανω απο ενα σπαρτιατικο εσωτερικο τυπου peugeot 106..ολα γινονται στο βωμο του χρηματος κ μεις εδω καθομαστε κ ασχολουμαστε! Υ.γ εχω κ θα ξαναπερνα συγκεκριμενα group vag,θα ηθελα ενα honda αν μου προσεφερε 5 extra παραπανω κ δν ειχε μεταπωλητικη αξια στο θεο κ κινητηρες απαγορευτικους για τα ελληνικα δεδομενα(2.0l),κ αν ηθελα φινετσα κ να μου κανει το καθισμα μασαζ στν κ@λο θα επαιρνα peugeot!!αμαξια που θα αντεξουν μετα απο 15-20 χρονια δν υπαρχουν ΠΙΑ!ολα μα ολα εχουν κ θα βγαζουν προβληματα γιατι ετσι πρεπει για να συντηρηθει η αγορα!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 18:31 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 18:39 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 18:51 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Παντως μεχρι τωρα απο το ξενυχτι που εριξα χθες, αγαπησα Auris. Θα κοιταξω ολες τις προτασεις μεχρι να κατασταλαξω καπου και σας ευχαριστω για τη βοηθεια.
Θα σου βγει η παναγια να βρεις καλο Auris, εψαχνα αρκετο καιρο και απλα δεν βρηκα τιποτα της προκοπης...ολοι οι μαντραδες εχουν ρημαδια απο leasing με γυρισμενα χιλιομετρα....Καλη τυχη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 19:06 | |
| Ζητησα τουρμπο μετα το 2010!!!!!χαχα οχι του 1810!! Τωρα αν εναποθετουμε τις ελπιδες μας στα lada..ωχ παναγια μου..!!χαχα niva forever ενα σφυρι κ ενα κατσαβιδι ισιο κ ολα στρωνουν! | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τετ 16 Νοε 2016, 22:50 | |
| Μια mito QV 2012 εχω στα χερια μου και ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο και ο εξοπλισμος της και τα 170 αλογακια μαμα που δινει το 1.4 μοτερακι της χωρις προβληματα στα 40.000 χλμ και ολα αυτα με μολις 166 ευρω τελη. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Σαβ 19 Νοε 2016, 02:16 | |
| Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Υπάρχει μετρητό και βουρ στον πατσά. Τώρα όμως που τα έχω, είναι ακόμη πιό δύσκολα. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Σαβ 19 Νοε 2016, 08:22 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Δευ 21 Νοε 2016, 11:30 | |
| ροβερεδο αλλο κακο μη σε βρει ρε φιλε!!!!! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 22 Νοε 2016, 11:41 | |
| - terrorzone έγραψε:
- ροβερεδο αλλο κακο μη σε βρει ρε φιλε!!!!!
Πέθανα!!!! Ροβέρδο δεν ξέρω τα βίτσια σου, αλλά αν είναι σαν τα δικά μου, εκεί που το πήγες εγώ θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά το MAZDA RX8! Μέση τιμή κάτω από 8000 ευρώ για πολύ καλή κατάσταση. Αν είσαι οπαδός της πίσω κίνησης, παίρνεις ένα εξαιρετικά καλοστημένο αυτοκίνητο, πανέμορφο, σπορ 4θέσιο χωρίς δηλαδή να χάνεις πρακτικότητα με ελάχιστα τέλη κυκλοφορίας μια που θεωρείται 1300 κ.εκ.. Μεγάλο μειονέκτημα έως μοναδικό για μένα η μεγάλη ελάχιστη κατανάλωση, 12-14 λίτρα από ότι διαβάζω. Θέλει καλό ψάξιμο και αυτός που θα το πάρει να ξέρει να το δουλεύει. Αν το δουλεύει σωστά με την συντήρηση που θέλει είναι εντάξει. Πχ απαγορεύεται να κάνει μικρές μετακινήσεις. Από τη στιγμή που θα το βάλεις μπρος δεν πρέπει να το σβήσεις κρύο, αλλά να κάνει την βόλτα του, να ζεσταθεί καλά και μετά σβήσιμο. Όταν το σβήνεις θέλει μια γκαζιά πριν. Θέλει ΜΟΝΟ απλό και συγκεκριμένο λάδι της MAZDA και ΠΟΤΕ συνθετικό. Επίσης έχει και δεξαμενή όπως τα δίχρονα που βάζεις ειδικό λάδι γιατί είναι σχεδιασμένο να καίει όπως τα δίχρονα. Αν κάποιος μπορεί να συμβιβαστεί με αυτά για μένα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Ουσιαστικά το μόνο μειονέκτημα είναι η κατανάλωση. Τα χρήματα που θα γλιτώσεις από τέλη από ένα 2000 κ.εκ (επειδή έβαλες και αυτά κάποια στιγμή στο παιχνίδι από ότι κατάλαβα) θα τα βάλεις κατά ένα μέρος σε βενζίνη και θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τον ουρανό! Όλα αυτά βέβαια αν έχεις βίτσια σαν τα δικά μου! Διαφορετικά.....ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 22 Νοε 2016, 16:54 | |
| ρε τι λετε τωρα το παιδι δεν ξερει να οδηγαει τωρα πηρε διπλωμα και θελει το πρωτο του αμαξι
ρε αποστολη ... rx8 ρε φιλε για πρωτο αμαξι ??? και να το παραταει και στον δρομο στα κατω πατησια ??? 2 βραδια του δινω ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 22 Νοε 2016, 19:13 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε τι λετε τωρα
το παιδι δεν ξερει να οδηγαει τωρα πηρε διπλωμα και θελει το πρωτο του αμαξι
ρε αποστολη ... rx8 ρε φιλε για πρωτο αμαξι ??? και να το παραταει και στον δρομο στα κατω πατησια ??? 2 βραδια του δινω ... Αλέξανδρε αυτά εγώ δεν τα ξέρω!! Εγώ επαρχιώτης είμαι, κοινώς από χωριό!!! Επειδή τον είδα ότι άρχισε να γλυκαίνεται όλο και με κάτι πιο σπορ είπα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι να αποσυντονίσω και άλλο τον Λοβέρδο από τον αρχικό του στόχο! Λοβέρδο συγνώμη φίλε αλλά οικοιοποιηθήκαμε κάποιοι το πρόβλημα που έχεις (το κακό που σε βρήκε δηλαδή που λέει και ο terrorzone!! ).....που δεν ξέρεις τι να αγοράσεις!! Λοιπόν στο θέμα μας!!! Πάρε YARIS DIESEL και θα τα ξεχάσεις ΟΛΑ!!! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Αγορά αυτοκινήτου!!! Τρι 22 Νοε 2016, 19:56 | |
| | |
|
| |
| Αγορά αυτοκινήτου!!! | |
|