| Βενζιναααααα | |
|
+5aris sr20ve JIMK7 babis k8 tasos600 latsis 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Δευ 21 Νοε 2016, 12:57 | |
| Ουτε αυτα ειναι αρκετα Δεν φτανει μονο ενα καθαρισμα σε καρπυλατερ για να δουλεψουν σωστα πανω ενα μηχανακι η διαδικασια ειναι η εξης .. 1) Αφου πρωτα τα καθαρισεις πολυ καλα τα ελεγχεις επισης πολυ καλα.. σε τι κατασταση ειναι βελονες μεμβρανες φλογερες κ.τ.λ. 2) Πρεπει να ρυθμισεις σωστα τις σταθμες των φλοτερ, αν τις κλεισεις πολυ θα μενεις απο βενζινα και αν τις ανοιξεις πολυ θα εχεις υπερχειλισεις (κατι που δεν το θελεις ) με αποτελεσμα να σου κανει κανενα υδραβλικο στους κυλινδρους ... ξερεις τι σημαινει αυτο ? να στραβωσεις μπιελα η ακομα και να κοψει στα δυο 3) αφου πρωτα εχεις ρυθμισει βαλβιδες και εχεις δει οτι το τεποζιτο σου ειναι πενα και καθαρο απο σκουπιδια και εχεις κανει ολα τα παραπανω, τα βαζεις πανω ...τελειωσαμε ? αμ δε 4) Χρειαζεσαι 4 οργανα υποπιεσης για να ρυθμισεις τις πεταλουδες ... τελειωσαμε ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ 5) Θες ακομα ενα καυσαναλυτη για να ρυθμισεις σωστα τα μειγματα στο ρελαντι, για να ρυθμισεις τωρα τα μειγματα, θα χρειαστεις ακομα και ενα κατσαβιδι γωνιακο Υ.Γ. αν πιστευεις οτι εχεις ολες αυτες τις γνωσεις και τα εργαλεια καντο κι εγω μαζι σου εκτος αν εισαι ικανοποιημενος μονο να παιρνει μπροστα και τιποτα αλλο Υ.Γ. 2 Οπως βλεπεις δεν ειναι κατι ευκολο ακομα και σε συνεργειο να πας, ποσο μαλιστα να το κανεις μονο σου ... καλη δυναμη απο μενα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 21 Νοε 2016, 15:14, 1 φορά | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Δευ 21 Νοε 2016, 14:47 | |
| Εννοειται οτι ειναι ακριβως οπως τα λες Δημητρη,αλλα υπαρχουν δυο αλληλενδετα θεματα (τα οποια σιγουρα ξερεις)... Δε προκειται κανενας μαστορας,πλην ελαχιστων,να κατσει να κανει ολη αυτη τη δουλεια με το χρονο και το μερακι που πρεπει και εδω δε τους καταλογιζω εντελως την ευθυνη γιατι αν το κανουν οταν θα ζητησουν τις-δουλεμενες-εργατοωρες ο πελατης θα φυγει τρεχοντας και θα νιωθει οτι πανε να του πιασουν τον κωλο. Γιαυτο επανερχομαστε στην αποψη οτι αυτες οι μηχανες και οι δουλειες που θελουν,αξιζουν μονο για το DIY και την ευχαριστηση του καθενος. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τρι 22 Νοε 2016, 18:07 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Εννοειται οτι ειναι ακριβως οπως τα λες Δημητρη,αλλα υπαρχουν δυο αλληλενδετα θεματα (τα οποια σιγουρα ξερεις)...
Δε προκειται κανενας μαστορας,πλην ελαχιστων,να κατσει να κανει ολη αυτη τη δουλεια με το χρονο και το μερακι που πρεπει και εδω δε τους καταλογιζω εντελως την ευθυνη γιατι αν το κανουν οταν θα ζητησουν τις-δουλεμενες-εργατοωρες ο πελατης θα φυγει τρεχοντας και θα νιωθει οτι πανε να του πιασουν τον κωλο. Γιαυτο επανερχομαστε στην αποψη οτι αυτες οι μηχανες και οι δουλειες που θελουν,αξιζουν μονο για το DIY και την ευχαριστηση του καθενος. 1) Εγω ετσι φτιαχνω.. γιατι αλλιως απλα δεν θα δουλεψουν και θα σου ξαναερθει ο πελατης κι αυτο ειναι χειροτερο να ξερεις αρα δεν πιστευω οτι σε ενα σωστο συνεργειο σου κανει κατι λιγοτερο απο αυτα που ειπα 2) Πιστευεις απο αυτα που εχεις καταλαβει, οτι το παιδι θα τα καταφερει ? η θα κανει μεγαλυτερη ζημια ? | |
|
| |
latsis Normal gixxer
Τόπος : αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 133 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Σαβ 26 Νοε 2016, 19:27 | |
| Jim και Γιαννη ευχαριστω για τις απαντησεις σας πααααρααα πολυ..τα καρμπυρατερ τα δωσα σε φιλο μηχανικο για καθαρισμα και ελεγχο γενικα τα παντα.εχω θεμα μεγαλο,αυτες τις μερες ετρεχα και δεν εκανα κατι εκτος απο τα καρμπυρατερ που εβγαλα αποψε..καποιος με μισει και μου εχουνε κοψει τα καλωδια της πλεξουδας που πανε στο πισω φαναρι και φλας..μου πηρανε το φαναρι ρε μαγκες ελεος...δηλαδη τι να το κανουν??????????????και μου φαγανε και την μπαταρια.........και κοψανε τα καλωδια..τα φτιαξα αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι και θελω βοηθεια(μολις φτιαξω τον υπολογιστη θα ανεβασω και φωτο απο οοοολααα...)υπαρχει ενα καλωδιο μαυρο το οποιο ερχεται απο το αριστερο καπακι δεν ξερω τι ειναι ρευμα δεν φερνει καθολου και στο μανιουαλ δεν λεει πουθενα τιποτα γιαυτο το καλωδιο....και το αλλο ειναι ενα πρασινο-κιτρινο που ερχεται απο την πλεξουδα κοντα στους πολλαπλασιαστες και φερνει ρευμα μονο οταν κλεινω τον διακοπτη...ξερω πως ειναι δυσκολο να καταλαβετε χωρις φωτογραφιες αλλα μπας και!!!! | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Σαβ 26 Νοε 2016, 23:17 | |
| Το μαυρο τελικα ειναι της πιεσης...το αλλλοοοοο οοομμωωωςςς???? | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Πεμ 01 Δεκ 2016, 23:33 | |
| Παιδια τα καλωδια ολα τοποθετηθηκαν καταλληλα ολα κομπλε..καθαρισμος στα καρμπυρατερ εγινε θα ανεβασω και φωτος...δυο τα θεματα μου..το πυραυλακι που μου ειπατε τελικα στο ενα το καρμπυρατερ το φλοτερ ηταν οφ δεν ανεβοκατεβαινε καθολου..δεν επαιζε δηλαδη..δεν μπορω να βρω πουθεεεεεενα.στη φραντζη θα εχουν λετε πουθενα εκει?και δευτερον η βαλβιδα αεραα (εαν την ονομασα σωστα)δεν γυρναει καν...στο ενα καρμπυρατερ μοναχα..στα υπολοιπα μςτρηθηκαν βολτεσ βγηκαν καθαριστηκαν και ξαναμπηκαν με τις μετρημενες προβλεπε στροφες.σε αυτο το ενα τι κανω ομως!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Παρ 02 Δεκ 2016, 10:09 | |
| να ριξεις πολυ καθαριστικο για καρμπ μπας και σπασει η βρωμα που εχει μαζεψει | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Δευ 05 Δεκ 2016, 21:38 | |
| Μιου δεν καθαρισα τελικα τις βιδες.εβαλα τα καρμπ επανω και το μηχανακι κανει σαν τρελο..δεν πεφτουν οι στροφες με τιποτα.και οσο το αφηνω αναμενο τοσο ανεβαζει.γυρισα τερμα αριστεροστροφα τον αερα κλειστο το τσοκ και εχει ανεβασμενο ρελαντι δεν πεφτει καθολου.δεν πειραξα καμια ρυθμιση..και την μια φορα απο ολες αυτες αφησα το μηχανακι να δουλεψει επειδη δουλευε ψηλα αλλα ανεκτα..ολες τις αλλες φορες επρπε να το κλεισω κατευθειαν το μηχανακι.και στο τελος εβγαζε καπνο το ενα καρμπ.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τρι 06 Δεκ 2016, 10:05 | |
| καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αμα δεν καθαρισεις σωστα τα καρμπς το μηχανακι δεν θα δουλεψιε ποτε του σωστα | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τρι 06 Δεκ 2016, 14:56 | |
| Το ξερω μιου αλλα φοβαμαι μην κανω ζημια στη μια βιδα εριξα πολυ σπρει καθαριστικο αλλα δν ξεσφιγγει και φοβαμαι για τυχον φαγωμα | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τρι 06 Δεκ 2016, 22:35 | |
| Τα βγαλα ολα τα καθαρισα ολα εγραψα ολες τις ρυθμισεις για το καθε ενα και τα ξαναβαλα πισω.στο φλοτερακι βγαζοντας το ανακαλυπτουμε δυο βιδες η μια φαινεται και η αλλη ειναι οχι.ειναι μεσα σε ενα στομιο.η κρυμμενη μεσα σε ενα στομιο η οποια εχει μονο δυο τρυπες μπρος πισω.και η φανερη το ιδιο .ειδα βιντεακια στο youtube οπου οι βιδες ειχαν πολλες τρυπες.το δικο μου σε καμια.εκτος και αν δεν τις ειδα αλλα τα λυσα ολα γραπτως και με ταξη οπως μου υποδειξατε | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τετ 07 Δεκ 2016, 09:37 | |
| - latsis έγραψε:
- Τα βγαλα ολα τα καθαρισα ολα εγραψα ολες τις ρυθμισεις για το καθε ενα και τα ξαναβαλα πισω.στο φλοτερακι βγαζοντας το ανακαλυπτουμε δυο βιδες η μια φαινεται και η αλλη ειναι οχι.ειναι μεσα σε ενα στομιο.η κρυμμενη μεσα σε ενα στομιο η οποια εχει μονο δυο τρυπες μπρος πισω.και η φανερη το ιδιο .ειδα βιντεακια στο youtube οπου οι βιδες ειχαν πολλες τρυπες.το δικο μου σε καμια.εκτος και αν δεν τις ειδα αλλα τα λυσα ολα γραπτως και με ταξη οπως μου υποδειξατε
Tο ότι εβαλες τις ιδιες στροφες αυτό δεν λεει τιποτα, κάθε φορα που θα τα βγαζεις και θα τα καθαριζεις η ακομα και με τα χρονια θελει άλλες ρυθμισεις για αυτό υπαρχουν και οι βιδες .. αλλιως θα ηταν στανταρ και τελειωσες Πρεπει να μπουν οργανα για να ρυθμιστουν καταρχας ολες οι πεταλούδες το ιδιο ... σιγουρα καποια είναι πιο ανοιχτη και για αυτό εχεις υψηλο ρελαντί Δεν τοσο ευκολα τα πραγματα όπως τα νομιζεται | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τετ 07 Δεκ 2016, 11:57 | |
| Ναι δικιο εχεις jim απλα νομιζα πως γιαυτο σου δινει και συγκεκριμενες θεσεις το μανιουαλ π.χ 2.5 στροφες.τελοσπαντων σημερα θα μπουνε στο μηχανακι και οπως και να χει θα παει στο μαστορα για ρυθμισεις. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τετ 07 Δεκ 2016, 12:01 | |
| - latsis έγραψε:
- Ναι δικιο εχεις jim απλα νομιζα πως γιαυτο σου δινει και συγκεκριμενες θεσεις το μανιουαλ π.χ 2.5 στροφες.τελοσπαντων σημερα θα μπουνε στο μηχανακι και οπως και να χει θα παει στο μαστορα για ρυθμισεις.
Aυτες τις ρυθμισεις που σου δινει ο κατασκευαστης ειναι στο περιπου για να ξεκινησεις απο εκει ... τωρα το τι θα σου ζητησει το δικο σου μηχανακι ειναι μια αλλη ιστορια Μερικα πραγματα χωρις εργαλεια και γνωσεις δεν γινεται δουλεια | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τετ 07 Δεκ 2016, 12:08 | |
| Ναι ενταξει jim το δικο μου το μηχανακι προσωπικα θα παρακαλαει για πεταμα | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Τετ 07 Δεκ 2016, 21:20 | |
| Παιδια εβαλα πανω τα καρμπυρατερ..εσφιξα τα παντα.ελεγξα και εισαγωγες για τυχον σκισιματα παλι ολα καλα.βαζω ντεποζιτο εσφιξα οτι σωληνακι με βενζινα με δεματικο.παταω μιζα βουαααλααα.πηρε κατευθειαν..ενα μικρο ρυθμισμα στον αερα και ηταν ρελαντι μια χαρα..ψηλα χαμηλα μια χαρα.ουτε ενα σκασιμο ουτε καπνος απο εξατμισεις τιποτα απολυτως...θα αλλαξω και θερμοστατη προληπτικα αυριο μεθαυριο. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Πεμ 08 Δεκ 2016, 07:52 | |
| - latsis έγραψε:
- Παιδια εβαλα πανω τα καρμπυρατερ..εσφιξα τα παντα.ελεγξα και εισαγωγες για τυχον σκισιματα παλι ολα καλα.βαζω ντεποζιτο εσφιξα οτι σωληνακι με βενζινα με δεματικο.παταω μιζα βουαααλααα.πηρε κατευθειαν..ενα μικρο ρυθμισμα στον αερα και ηταν ρελαντι μια χαρα..ψηλα χαμηλα μια χαρα.ουτε ενα σκασιμο ουτε καπνος απο εξατμισεις τιποτα απολυτως...θα αλλαξω και θερμοστατη προληπτικα αυριο μεθαυριο.
Ωραίος και επιτέλους να το χαρείς!! Όπως και να το κάνουμε άλλη η αίσθηση να καταφέρνεις κάτι μόνος σου! Χώρια η γνώση που αποκτάς....αν δεν γίνει βέβαια καμιά έκρηξη!! | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βενζιναααααα Πεμ 08 Δεκ 2016, 12:48 | |
| Ναι αδερφε μα τη παναγια νοιωθω λες και εκανα κατι το τεραστιο..η τοση χαρα μου οφειλεται στο οτι την μια ημουνα με το κεφαλι στο φαιρινγκ και ελεγα.,γιατι?γιατι?γιατι δεν δουλευεις τι σου κανα και τωρα πατας μιζα και δουλευει ρολοι..στα δικα μου τα αυτια τουλαχιστον.στου μηχανικου που θα παει προληπτικα( γιατι οπως και να το κανουμε τελικα ειμαστε μαστορια)δεν ξερω πως θα ακουγεται!!!! | |
|
| |
| Βενζιναααααα | |
|