| ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) | |
|
+21[alex] amstaff FLASKAS Vortex kentaurosk8 topetwrx giannis_suzuki aris sr20ve diam Koyfo boutser bonepeeler gsxr power k8 kontos 750 zed660 christos_drifter GIXXERAKIAS Zuki thomak9 Miou terrorzone 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terrorzone Full gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
 | Θέμα: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Πεμ 01 Δεκ 2016, 16:30 | |
| Ειμαι κοντα στα 37 ,οδηγαω 2κυκλο απο τα 14....οποτε φετος το χειμωνα και ειδικα σημερα νόμισα οτι θα πεθανω πανω στο τιμονι.και κλεινωντας ερωτω Κυριοι? Πιο ειναι το πιο φτηνο επωνυμο μπουφάν για χειμωνα και γιατι να το προτιμησω απο καποιο αλλο. ΥΓ:με εβγαλε το αφεντικο εξω απο το μαγαζι 15 φορες και το ποστο μου στην εταιρια ειναι εφαρμοστης....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΟ | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Πεμ 01 Δεκ 2016, 17:19 | |
| το πιο φθηνο επωνυμο ή οχι που θα κανει δουλεια ειναι να αγορασεις ενα καλο ισοθερμικο να φορας μεσα απο τη μπλουζα σου και κρατας το μπουφαν σου | |
|
 | |
thomak9 Jr.gixxer

Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 25/11/2016
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Πεμ 01 Δεκ 2016, 21:32 | |
| Το καλυτερο θα ηταν να παρεις ενα Touring μπουφαν, αλλα μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα SOFTSHELL μπουφαν με 50Ε (πανω-κατω) και κρατας το μπουφαν σου | |
|
 | |
Zuki Full gixxer

Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Πεμ 01 Δεκ 2016, 23:41 | |
| | |
|
 | |
Zuki Full gixxer

Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Πεμ 01 Δεκ 2016, 23:44 | |
| | |
|
 | |
GIXXERAKIAS Hero gixxer

Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Παρ 02 Δεκ 2016, 09:49 | |
| Το πιο φθηνό που μπορείς να κάνεις με το υπάρχον μπουφάν (και εννοείται ισοθερμικά πάνω κάτω) είναι να φοράς ΚΑΙ τα αδιάβροχα πάνω κάτω και είναι σωτήριο....εχθές την άκουσα στα πόδια γιατί βαριόμουν να βάλω το παντελόνι του αδιάβροχου μέχρι την Κηφισιά.....μπρρρρ.... | |
|
 | |
christos_drifter Adv. gixxer

Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 471 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Σαβ 03 Δεκ 2016, 04:01 | |
| Για τα χοντρά κρυα είμαι πάνω κάτω dainese και τέλος το κρυο αλλα θα τα στάξεις
Πρόσφατα ακούω επικά λόγια για τα nordcap τα οποία είναι Ελληνικά αλλά όχι μουφιές σαν τα ψωλόρι, και ένας φίλος που το έχει και μένει εδώ δίπλα μου, ακόμα ΔΕΝ έχει βάλει την επένδυση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ξέρεις σε τι ψψλοκρυοπεριοχη μενω για αυτό το αναφέρω)
| |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Σαβ 03 Δεκ 2016, 09:41 | |
| η κολορι φιλε χρηστο ειχε βγαλει πολυ καλα μπουφαν για τα λεφτα τους και εχω ενα παλιο κασουαλ-οχι μηχανης ελαφρυ μπουφανακι που αυτο φοραω αυτες τις μερες που εχει κρυο
το καλυτερο μπουφαν που εχω φορεσει για το κρυο ειναι το gator αλλα ειναι ακριβο απλα δεν εχει καμια σχεση με ο,τι αλλο εχω φορεσει αξιζει ολα τα € που κανει ( και ειναι πολλα) το εχω μονο για τις κρυες μερες του χειμωνα και παλι σπανια βαζω την επενδυση
μπορουμε ντοντο να το φερω στο μαγαζι μια μερα και οταν σχολασεις να ερθεις να το δοκιμασεις | |
|
 | |
zed660 Hero gixxer

Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Σαβ 03 Δεκ 2016, 14:04 | |
| Miou αυτό που λες έχει προστασίες κλπ ; Και αν ναι, παίζει στην Ελλάδα ή μόνο παραγγελία από έξω; Ρωτώ γιατί ψάχνομαι και εγώ για χειμερινό μπουφάν (και όχι μόνο) μηχανής αλλά θέλω να δώσω λεφτά μία και καλή. | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Σαβ 03 Δεκ 2016, 14:43 | |
| το gator λες δημητρη ? για κανε τον κοπο να το δεις στο σαιτ της νταινεσε ειναι απο τα καλυτερα της μπουφαν σε κορτουρα και ειναι ακριβο ...
δεν ξερω σε τι παραλαγη θα εχουν βγαλει τα καινουργια μοντελα πχ το δικο μου ειχε και προστασια για τον σβερκο που σε επομενο μοντελο γνωριζω οτι την καταργησαν | |
|
 | |
christos_drifter Adv. gixxer

Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 471 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Σαβ 03 Δεκ 2016, 19:49 | |
| - Miou έγραψε:
- η κολορι φιλε χρηστο ειχε βγαλει πολυ καλα μπουφαν για τα λεφτα τους
και εχω ενα παλιο κασουαλ-οχι μηχανης ελαφρυ μπουφανακι που αυτο φοραω αυτες τις μερες που εχει κρυο
το καλυτερο μπουφαν που εχω φορεσει για το κρυο ειναι το gator αλλα ειναι ακριβο απλα δεν εχει καμια σχεση με ο,τι αλλο εχω φορεσει αξιζει ολα τα € που κανει ( και ειναι πολλα) το εχω μονο για τις κρυες μερες του χειμωνα και παλι σπανια βαζω την επενδυση
μπορουμε ντοντο να το φερω στο μαγαζι μια μερα και οταν σχολασεις να ερθεις να το δοκιμασεις Αλέξανδρε έχει σημασία και το μέρος που μένεις και οι διαδρομές σου, πχ εδώ στην Πεντέλη έχει κρύο και όσοι είχαν ψολορι μαζί και με εμένα τα έχουμε πετάξει στα σκουπίδια, ούτε κρυο κρατάνε ούτε νερό... Υ.Γ. δεν είναι τρόπος του λέγειν τα σκουπίδια φίλε χαχαχα | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Κυρ 04 Δεκ 2016, 18:25 | |
| Και εγω αντιμετοπιζω το ίδιο πρόβλημα ειδικά στα πόδια... Πριν αρχισουν τα κρύα αγορασα ισοθερμικα απο υλικο windstop... Τεράστια διαφορά αλλα δεν είναι να τα φορας σε κλειστο χώρο. 60€ πήγε το μαλλί. | |
|
 | |
gsxr power k8 Normal gixxer

Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Κυρ 04 Δεκ 2016, 22:18 | |
| | |
|
 | |
bonepeeler Adv. gixxer

Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Δευ 05 Δεκ 2016, 09:50 | |
| Δεν εισαι και χοντρος ρε γαμωτο να σου εδινα ενα gator. | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τρι 06 Δεκ 2016, 11:49 | |
| | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τρι 06 Δεκ 2016, 16:03 | |
| να πας να τα δεις και να τα παραγγειλεις απο το εσοπ του γιατι ειναι τεραστιος τρομπας ο μαν και δεν σου κανει εκει την ιδια χρεωση ειχα δει καποιο μπουφαν του πριν μερικα χρονια παω στο μαγαζι του και του λεω : εχω δει το ταδε μπουφαν καιθελω να το δοκιμασω για να το παρω το δοκιμαζω , λεω οκ μου ειναι να το αγορασω. και μου ζηταει την τιμη του καταστηματος ... μα ρε φιλε σου ειπα οτι το εχω δει στην ιστοσελιδα σου και εχει αλλη τιμη και τι μου λεει ο κοπανος? -ναι αλλα ειναι για παραγγελια απο το ιντερνετ . -μα ρε φιλε εχω ερθει τωρα εδω και ειμαι στο μαγαζι σου να στο πληρωσω και να το παρω να τελειωνω - οχι να το παρεις απο το ιντερνετ - μα εισαι σοβαρος ? ειμαι στο μαγαζι σου , εχεις φαει τοση ωρα για να το φερεις απο την αποθηκη και να το δοκιμασω κτλ κτλ δεν θελεις να μου το πουλησεις τωρα εδω επιτοπου να παρεις τα λεφτακια σου και να μην πληρωνεις και το κουριερ? μου το επαιζε δυσκολος ε τα πηρα και εγω ( αν και φημιζομαι για την υπομονη μου και του ειπα δεν θα σε παρακαλαω για να σου δωσω λεφτα δεν το θελω πλεον βαλτο στον  | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τρι 06 Δεκ 2016, 18:59 | |
| Τι να σου πω Αλεξ... 3 φορες εχω αγοράσει απο εκει και οτι βλέπω στο νετ ισχύει και στο μαγαζί. Αλλα αυτό που μου λες, έχει τύχει και σε εμένα. Πότε δε καταλαβα τι ζόρι τραβάνε με το να παραλάβω απο το κατάστημα. Αλλα σαν λαος φημιζομαστε | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τρι 06 Δεκ 2016, 19:41 | |
| | |
|
 | |
zed660 Hero gixxer

Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τετ 07 Δεκ 2016, 01:17 | |
| Μιου εμένα παλιότερα μου είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο στο ίδιο μαγαζί (όταν ακόμη βρισκόταν στην Αλίμου). Με είχε εξυπηρετήσει μία γκόμενα και μου άφησε τα πράγματα στην τιμή του eshop , χωρίς να της το ζητήσω. Το είχα αναφέρει τότε στον αδερφό μου, και πρέπει να μου είχε πει το σκηνικό με εσένα. Μπάι δε γουει ναι, το gator έλεγα προχθές. Ψήθηκα άσχημα να το τσιμπήσω, αν αποφασίσω να δώσω τόσα λεφτά. | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τετ 07 Δεκ 2016, 10:41 | |
| δημητρη απο ενα γρηγορο κοιταγμα που εκανα ειναι παλιο μοντελο πλεον και παιζει σε μερικα καταστηματα σε πιο χαμηλη τιμη απο περιπου 500 που ειχε το βρηκα στα 330 νομιζω (μιλαω για τιμες ελλαδας) | |
|
 | |
Koyfo Adv. gixxer

Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τετ 07 Δεκ 2016, 14:32 | |
| Πας έξω από το μαγαζί, βγάζεις κινητό, κανείς παραγγελία, ξαναμπαίνεις μέσα. χααχαχαχαχαχαχα | |
|
 | |
diam Adv. gixxer

Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Τετ 07 Δεκ 2016, 15:32 | |
| - Koyfo έγραψε:
- Πας έξω από το μαγαζί, βγάζεις κινητό, κανείς παραγγελία, ξαναμπαίνεις μέσα. χααχαχαχαχαχαχα
Ισχυει. ααχχααχαχ | |
|
 | |
terrorzone Full gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
 | Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Παρ 09 Δεκ 2016, 10:26 | |
| Καλημερα στα παιδια Σας ευχαριστω ολους για συμβουλες κτλ΄αλλα για μια ακομη φορα μου γ@μηθηκε το συμπαν.... Με πηραν απο τη τροχαια προχτες και μου ειπαν εχει σκασει μια κλησει απο ρανατρ στη Π.εθνικη κορινθου στο υψος της Ελευσινας το οριο 50 καΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ με 100. Πηγα απο εκει και θελουν 350 η κληση αμα τη πληρωσω σε 10 μερες τα μισα. Και θελουν να μου παρουν το διπλωμα για 2 μηνες.... Επειδη με ειχαν κλεψει του λεω το διπλωμα δε το εχω στα χερια μου. ΚαΙ μου λεει ο τσεος πανε στο υποργειο.παω και γω ο κακομοιρης να ρωτησω και ο υπαλληλος παει και μου το φερνει. >Ρε δε το θελω του λεω θα μου το παρουν και μου λλει τωρα δε μπορω να το παρω πισω .παρτο. εν κατακλκειδη με περιμενει ο μπατσος στη τροχαια να παω να παρω τη κληση και να μου παρει το διπλωμα. εν τωμαεταξκυ ομος δε ξερει οτι το εχω παρει στα χερια μου το διπλωμα. Τι να κανω ρε παιδια? Καλα τωρα ουτε admiral δε περνω.... Παντως η καταρα δε φευγει απο πανω μου με τιποτα...και δε πηραζω και κανενα ρε πουστη μου!!!!!! | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Παρ 09 Δεκ 2016, 10:39 | |
| κριμα ρε φιλε αλλα το εχουμε πει τοσες και τοσες φορες στην εθνικη κρυβουμε την πινακιδα γιατι νομιζεις την κρυβουμε ? για να μην εχουμε τετοια | |
|
 | |
terrorzone Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) Παρ 09 Δεκ 2016, 13:06 | |
| re αλεξ με 98 στη εθνικη πηγαινα.ενταξ... του λέω του τσεου -καβαλας? -πιο παλια . -εχεις παει με κατω απο 90 εθνικη και δε σε καβαλησε ο απο πισω? -ε ψιλο εχεις δικιο μου λεει.....
και δικιο εχω ,και το μουνι της μανας του ,ποτε θα πεθανω δε ξερω | |
|
 | |
| ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (το πιο φτηνο επωνυμο) | |
|