Greek GSX-R forum
Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_l10Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_c10Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_r10 
    JIMK7
    Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_l10Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_c10Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

Κυροζινη χύμα από πρατήρια

Πήγαινε κάτω 
    3 απαντήσεις
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    boutser
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
    Τόπος : Καβάλα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2766
    Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
    Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

Κυροζινη χύμα από πρατήρια  Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Κυροζινη χύμα από πρατήρια    Κυροζινη χύμα από πρατήρια  EmptyΔευ 26 Δεκ 2016, 22:42

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο βενζινάδικο που να πουλάει χύμα κυροζινη; έχω μια kerosun για θέρμανση και έχω ξεπαραδιαστει με τις συσκευασμένες από κοτσοβολο και shell 33€ τα 18 λίτρα. thanks
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    T.R.E
    Full gixxer
    Full gixxer
    T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 5824
    Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
    Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυροζινη χύμα από πρατήρια    Κυροζινη χύμα από πρατήρια  EmptyΤετ 28 Δεκ 2016, 22:53

Αν δεν έχεις παιδιά μην ανάβεις ρε σόμπα,μόνο 10 λεπτά το απόγευμα για κανένα μπάνιο... Μικρός είσαι ακόμα ρίξε τα λεφτά αλλού xaxa
    vatraxos
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    vatraxos

Άντρας Όνομα: : Ανδρέας
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 92
    Αγωνιζόμενος : Βασανιζόμενος
    Hμερομηνία εγγραφής : 18/04/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυροζινη χύμα από πρατήρια    Κυροζινη χύμα από πρατήρια  EmptyΠεμ 29 Δεκ 2016, 08:57

Κωστα εγω παω στο ενα υποκαταστημα της kerosun στο περιστερι και την εχει φθηνοτερα. εχει δοχεια ανταλλασομενα και κανω οικονομια στο πλαστικο xaxa

Κυροζινη χύμα από πρατήρια
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 219 πρατήρια που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com