| Βοηθεια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zuki93 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2016
| Θέμα: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 16:45 | |
| Και τελειομο δεν εχει αυτο το μηχανακι... Προχθες δεν επερνε μπρος με τιποτα πηγα στον μαστορα μου λεει βρηκε τα πηνεια καρβουνο... Δεδομενου οτι τα πηνεια ειχαν παλι αλλαχτει απτον προηγουμενο αν μου ελεγε αληθεια... Μου κανει το στελνω αν θες Αθηνα για περιεληξη καπως ετσι μου το πε και 2 χρονια εγγυηση 170Ε :O ... Και μου κανει καλυτερα να αλλαξω και ανορθωτη γιατι ισως τα καει αυτος...Τι γινεται ρε παιδες... Πως μπορει να φταιει ο ανορθωτης που καιγονται τα πηνεια αφου αυτα στελνουν το ρευμα στον ανορθωτη?? Θελω εμπειρη βοηθεια μην την φαω στον **** ηδη μου χει παει πολλα αυτο το εργαλειο... Καταρχας ενας να το πω ημητασιον ανορθωτης γινεταει να καιει τα πηνεια ανα 3 μηνες?? Τι μπορει να φταει που καιγοντε αυτα??Ο μαστορας βρηκε βραχυκυκλωμενα καλωδια που ισως να φταιγανε αυτα... Ακουω ιδεες..Εγω σκεφτομαι να βρω στο καρ κανα πηνεια για κ7 600... Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 17:10 | |
| θεωρητικα οτι κλασμενο εχεις απο ηλεκτρικα ακομα και πεσμενη μπαταρια ευθυνεται για αυξομειωσεις τασης και συνεπως για υπερφορτωση καλωδιωσης ανορθωτη επαφων καλωδιων φισες κτλπ
περιελιξη παιρνουν 150ε παντως
τωρα αν ο ελατωματικος ανορθωτης μπορει οντως να σου καψει πηνεια αυτο δε το ξερω με σιγουρια | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 17:17 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- θεωρητικα οτι κλασμενο εχεις απο ηλεκτρικα ακομα και πεσμενη μπαταρια ευθυνεται για αυξομειωσεις τασης και συνεπως για υπερφορτωση καλωδιωσης ανορθωτη επαφων καλωδιων φισες κτλπ
περιελιξη παιρνουν 150ε παντως
τωρα αν ο ελατωματικος ανορθωτης μπορει οντως να σου καψει πηνεια αυτο δε το ξερω με σιγουρια 170E μαζι με μεταφορικα μου ειπε ... Τι να πω ο ανορθωτης κανει 80 Ε και θελω να τον γλυτωσω...Ο μαστορας μου ειπε επειδη ειναι μουφα να τον αλλαξω...Αλλα εγω δεν θελω να δωσω 80 Ε ασκοπα...Αφου δινει 2 χρονια εγγυηση η περιεληξη τοτε λεω να παω μονο γιαυτο τι λεσ κ8 600??? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 17:23 | |
| μπορει να σαυ καει και πιο συχνα απο τους 3 μηνες ... τοσα θεματα εχουμε εδω μεσα με αναλυση γιατι το κανει και τι να κανεις για να το γλυτωσεις
ψαξε και θα τα βρεις ... θα βρεις και τις λυσεις που εχεις να διαλεξεις | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 17:24 | |
| δε θα το ρισκαρα, αν εχει κανενα ανορθωτη για πεταμα και βγαζει οτι ναναι απο ρευμα μπορει να κλαψεις αρκετα 80ευρα σε πλεξουδα και εγκεφαλο καμμενο, ασε που λογο υπερθερμανσης (ξεκολλημενη ψυκτρα ανορθωτη) παιζει να παρει φωτια και να λαμπαδιασει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μηχανακι, αυτο που σου λεω εχει γινει σε μηχανακι, πριν την ανακληση της σουζουκι και αλλαγη θεσης του ανορθωτη για να ψυχεται καλυτερα μετα | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 17:25 | |
| - Miou έγραψε:
- μπορει να σαυ καει και πιο συχνα απο τους 3 μηνες ... τοσα θεματα εχουμε εδω μεσα με αναλυση
γιατι το κανει και τι να κανεις για να το γλυτωσεις
ψαξε και θα τα βρεις ... θα βρεις και τις λυσεις που εχεις να διαλεξεις Επειδη το googlara πιο πολυ και δεν βρισκω ακριβως καποιο θεμα γνωριζεις αν ευθυνεται ο ανορθωτης για τα πηνεια?? Που στην ουσια ο ανορθωτης παιζει το ρολο του μετασχηματιστη οποτε μου ακουγεται κουφο να καιει τα πηνεια αφου δεν υπαρχει επιστροφη ρευματος ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 18:56 | |
| το μηχανακι σου εχει θεμα με τον ανορθωτη αλλαξε τον πριν το καταστρεψεις κριμα ειναι για 80ε και αφου θα τον αλλαξεις να τον βαλεις στην σωστη θεση μην ψαχνεις στο γουγλη . εδω μεσα ειναι εγκυκλοπαιδεια και θα τα βρεις ολα λιγο διαβασμα θελει | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 20:07 | |
| Λοιπον φιλαρακι θα στα γραψω με χειροπιαστα παραδειγματα.Στατιστικα στα κανει ο ανορθωτης.....τα νερα. Λοιπον ως γνωστο μεγα γκαντεμης 4η Νοεμβρη στα γενεθλια μου πηρα δωρο ανορθωτη.Εκει που πηγαινα στη Π.Ραλλη κανει ενα τσαφ,σβηνουν τα παντα και μενει η βελονα εδω που βλεπεις. Τουφα το ντουμανι και καμενο καλωδιο να μυριζει.Και κανω τη μαλακια και ξαναβαζω την ασφαλεια που ειχε καψει.Αυτο ειναι οτι εμεινε απο την ασφαλεια μετα απο μερικα δευτερολεπτα. Το φορτωνο παω συνεργειο και μαντεψε ....ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ.... Οποτε αλλαξε τον να εισαι σιγουρος γιατι αμα σε καψει εγκεφαλο θα πιασεις καλτσα... Ξερει ο θειος Μιου | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Παρ 20 Ιαν 2017, 21:53 | |
| - Zuki93 έγραψε:
- Miou έγραψε:
- μπορει να σαυ καει και πιο συχνα απο τους 3 μηνες ... τοσα θεματα εχουμε εδω μεσα με αναλυση
ψαξε και θα τα βρεις ... θα βρεις και τις λυσεις που εχεις να διαλεξεις Επειδη το googlara πιο πολυ και δεν βρισκω ακριβως καποιο θεμα γνωριζεις αν ευθυνεται ο ανορθωτης για τα πηνεια?? Που στην ουσια ο ανορθωτης παιζει το ρολο του μετασχηματιστη οποτε μου ακουγεται κουφο να καιει τα πηνεια αφου δεν υπαρχει επιστροφη ρευματος ... Ο ανορθωτής είναι και voltage regulator μαζί,και τα "επιστρεφόμενα" ρεύματα που λες,επειδή η γεννήτρια είναι με μαγνήτη και δουλεύει πάντα στο 100% τα γειώνει και τα κάνει "θερμότητα" στον ανορθωτή. Οπότε ένας χαλασμένος ή μη αποτελεσματικός ανορθωτής σου κάνει τα πηνία κάρβουνο εύκολα. Αλλά σήμερα έτσι είναι αμα δεν στο πει το google δεν ισχύει | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Σαβ 21 Ιαν 2017, 00:25 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Zuki93 έγραψε:
- Miou έγραψε:
ψαξε και θα τα βρεις ... θα βρεις και τις λυσεις που εχεις να διαλεξεις Επειδη το googlara πιο πολυ και δεν βρισκω ακριβως καποιο θεμα γνωριζεις αν ευθυνεται ο ανορθωτης για τα πηνεια?? Που στην ουσια ο ανορθωτης παιζει το ρολο του μετασχηματιστη οποτε μου ακουγεται κουφο να καιει τα πηνεια αφου δεν υπαρχει επιστροφη ρευματος ... Ο ανορθωτής είναι και voltage regulator μαζί,και τα "επιστρεφόμενα" ρεύματα που λες,επειδή η γεννήτρια είναι με μαγνήτη και δουλεύει πάντα στο 100% τα γειώνει και τα κάνει "θερμότητα" στον ανορθωτή. Οπότε ένας χαλασμένος ή μη αποτελεσματικός ανορθωτής σου κάνει τα πηνία κάρβουνο εύκολα. Αλλά σήμερα έτσι είναι αμα δεν στο πει το google δεν ισχύει Ναι κατι πιανω τωρα πηγα στο δωματιο που εχουν τη Σουζανα και μεταξυ πηνειων και ανορθωτη η κλεμα ειχε λιωσει... Περιεληξη 170 japan ανορθωτης 79 + 30Ε εργασια...Και περιμενω... Σκεφτομαι να κρατησω τον παλιο να τον δωσω κανα 30αρη τι λετε? | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Σαβ 21 Ιαν 2017, 13:03 | |
| Συγνώμη, αν κατάλαβα καλα ο ανορθωτης σου εχει θεμα... Αρα τι θέλεις να πουλήσεις;;; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Σαβ 21 Ιαν 2017, 15:21 | |
| - Zuki93 έγραψε:
Σκεφτομαι να κρατησω τον παλιο να τον δωσω κανα 30αρη τι λετε? σορυ δλδ αν καταλαβα καλα λες να πουλησεις σε καποιον τον παλιο σου ελατωματικο ανορθωτη 30€ ??? αν εχω καταλαβει σωστα οχι μονο δεν εισαι σοβαρος αλλα θελεις και ΑΝ δεν καταλαβα σωστα τι γραφεις πιο πανω ζηταω συγνωμη | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Σαβ 21 Ιαν 2017, 20:31 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Σαβ 21 Ιαν 2017, 22:02 | |
| Αμα κανει του GSR του τον πουλαω εγω | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια Κυρ 22 Ιαν 2017, 01:33 | |
| ΧΑΧΑΧΑ oχι μαγκες μου καμια σχεση....Δουλευει αλλα ο μαστορας συνηστα να τον αλλαξω γιατι απτην πισω μερια εχει σκασει το πλαστικο και ειναι μουφα..Μου προτεινε αλλαξε τον τωρα μην τρεχεις για αλλα μετα... | |
|
| |
| Βοηθεια | |
|