| Δυστυχως | |
|
+9topetwrx christos_drifter Miou zed660 aris sr20ve babis k8 thomak9 kotsosre Zuki93 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zuki93 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2016
| Θέμα: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 04:02 | |
| Kαλησπερα παιδες με καποιον ηθελα να το μοιραστω...
200 μετρα πριν το σπιτι μου επεσα με την μηχανη εβρεχε γλιστρησα επεσα συρθηκα χαμο την εβγαλα με μερικα ραματα στο πισω μερος του ποδιου που συρθηκα...
Η μηχανη δεξια αθικτη αριστερα εσπασαν πλαστικα πηρε και καπακι πηνειου και πατητηρας...Αυτα...Εγω ειμαι καλα...
Απλως ακομα δεν το μπορω να το χονεψω και επισης κοπος μηνων για το μαζεμα χρηματων ,1,5 μηνας στα συνεργεια μετα την αγορα...Την χαρικα λιγο και τωρα τελος...
Δεν ειμαι ψυχολογικα και οικονομικα ετοιμος να την φτιαξω ουτε να ασχοληθω με το σπορ αντιστοιχα και ισως δεν ασχοληθω ξανα....
Ενας αρχαριος πατησε λιγο γκαζι σε βρεγμενο δρομο με κακο οδοστρωμα...Δεν χτυπησα κανεναν δεν τρακαρα τιποτα...Ευχαριστω γιατι σε καποιον
ηθελα να το μοιραστω...Τωρα γυρισα απο νοσοκομειο...Aυτα | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 06:54 | |
| Δεν ειναι τίποτα αυτά,έχουμε πέσει όλοι απο μια φορά,αυτό ειναι το ρίσκο του συγκεκριμένου σπορ και οι περισσότεροι σκεφτήκαμε το ιδιο πράγμα,να μην ασχοληθούμε ξανά. Οταν εχεις το μικρόβιο δεν γιατρεύεσαι.
Υγεία πάνω απ' ολα,δεν έπαθες κατι σημαντικό,ξενέρωσες αλλά αργά ή γρήγορα θα σου έρθει παλι η όρεξη ώστε να κανεις το επόμενο βήμα είτε να τη φτιάξεις είτε να παρεις άλλη.
Περαστικά και πάλι. | |
|
| |
thomak9 Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 25/11/2016
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 07:48 | |
| - kotsosre έγραψε:
Οταν εχεις το μικρόβιο δεν γιατρεύεσαι. Περαστικα Zuki . | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 08:17 | |
| - Zuki93 έγραψε:
- Kαλησπερα παιδες με καποιον ηθελα να το μοιραστω...
200 μετρα πριν το σπιτι μου επεσα με την μηχανη εβρεχε γλιστρησα επεσα συρθηκα χαμο την εβγαλα με μερικα ραματα στο πισω μερος του ποδιου που συρθηκα...
Η μηχανη δεξια αθικτη αριστερα εσπασαν πλαστικα πηρε και καπακι πηνειου και πατητηρας...Αυτα...Εγω ειμαι καλα...
Απλως ακομα δεν το μπορω να το χονεψω και επισης κοπος μηνων για το μαζεμα χρηματων ,1,5 μηνας στα συνεργεια μετα την αγορα...Την χαρικα λιγο και τωρα τελος...
Δεν ειμαι ψυχολογικα και οικονομικα ετοιμος να την φτιαξω ουτε να ασχοληθω με το σπορ αντιστοιχα και ισως δεν ασχοληθω ξανα....
Ενας αρχαριος πατησε λιγο γκαζι σε βρεγμενο δρομο με κακο οδοστρωμα...Δεν χτυπησα κανεναν δεν τρακαρα τιποτα...Ευχαριστω γιατι σε καποιον
ηθελα να το μοιραστω...Τωρα γυρισα απο νοσοκομειο...Aυτα Φιλε μου περαστηκα σου κ ποτε ξανα Δεν ξερω την ηλικια σου,ουτε τι μοτοσυκλετα εχεις. Θα σου πω απλα ενα γνωστο..."ρητο" που υπαρχει για τους μοτοσυκλετιστες. Οι μοτοσυκλετιστες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. 1.Σ'αυτους που εχουν πεσει 2.Σ'αυτους που θα πεσουν!!! Κοιτα να αναρρωσεις,να χαλαρωσει κ το μυαλο σου κ ο χρονος θα σου δειξει τι θα κανεις.Παντως μην παρεις βιαστηκες αποφασεις κ το μετανιωσεις αργοτερα. Οπως σε ολες τις φασεις της ζωης μας,καθε"κακοτοπια" πρεπει να την βλεπουμε σαν μια εκκινηση για να γινουμε καλυτεροι κ πιο προσεκτικοι Καλη αναρρωση!!! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 08:35 | |
| Περαστικά και καλή ανάρρωση... Όλοι πέσαμε κάποια στιγμή (αρκετοί έστω). Το θέμα είναι πως δεν έπαθες κάτι σοβαρό και τίποτε άλλο. Με τον καιρό θα αποφασίσεις τι θα κάνεις μη την μηχανή κ αν θα την καβαλήσεις ξανα...
| |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 09:45 | |
| Σας ευχαριστω παιδες για την υποστηριξη....Σιγουρα θα το αφησω λιγο να περασει και βλεπουμε...Να ορθωποδησω λιγακι | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 11:56 | |
| Περαστικά και ποτέ ξανά αδερφέ. Όλοι τα έχουμε πάθει και ίσως θα τα ξαναπάθουμε κάποια στιγμή. Χαζοτούμπες της κακιάς στιγμής είναι αυτές. Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, το πιθανότερο είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα. Αν θες την γνώμη μου, βάλε στο μηχανάκι σου ένα πολυεστερικό κοστούμι ή ένα κινέζικο, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και επένδυσε λεφτά (όποτε τα έχεις) σε εξοπλισμό(παντελόνι μηχανής, καλά γάντια, καλό μπουφάν αν δεν έχεις και μπότες. Για κράνος δεν μιλάω, πιστεύω ότι φοράς...). Επίσης, αν δεν έχεις μανιτάρια, παίρνεις και από αυτά. Καλή ανάρρωση και όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 12:48 | |
| περαστικα και καλη αναρωση μια χαρα την εβγαλες οποτε μην γκρινιαζεις καθολου μερικα ραμματακια ... πιο πολυ σε τσουζει που επεσες παρα η ιδια η τουμπα που εφαγες ειναι θεματακι το να μαζεψεις τα λεφτα για να φτιαξεις την μηχανη σου αλλα το καλο ειναι οτι δεν θελεις ενα τσουβαλι λεφτα. ειναι μικρη η ζημια σου
να ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιος που καβαλαει μηχανη και δεν εχει πεσει . ειτε χαζα και με λιγα ή και πιο σοβαρα οποιος λεει οτι καβαλαει μηχανακι και δεν εχει πεσει ποτε του ή ειναι μεγας ψευτης ή εχει μνημη χρυσοψαρου ...
μεσα σε 10 μερες που θα βγαλεις τα ραματα θα εχεις παρει την αποφαση σου εαν θα την φτιαξεις, αν θα την πουλησεις κτλ τωρα με θολο μυαλο μην κανεις τιποτα ... | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 13:21 | |
| - Miou έγραψε:
- περαστικα και καλη αναρωση
μια χαρα την εβγαλες οποτε μην γκρινιαζεις καθολου μερικα ραμματακια ... πιο πολυ σε τσουζει που επεσες παρα η ιδια η τουμπα που εφαγες ειναι θεματακι το να μαζεψεις τα λεφτα για να φτιαξεις την μηχανη σου αλλα το καλο ειναι οτι δεν θελεις ενα τσουβαλι λεφτα. ειναι μικρη η ζημια σου
να ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιος που καβαλαει μηχανη και δεν εχει πεσει . ειτε χαζα και με λιγα ή και πιο σοβαρα οποιος λεει οτι καβαλαει μηχανακι και δεν εχει πεσει ποτε του ή ειναι μεγας ψευτης ή εχει μνημη χρυσοψαρου ...
μεσα σε 10 μερες που θα βγαλεις τα ραματα θα εχεις παρει την αποφαση σου εαν θα την φτιαξεις, αν θα την πουλησεις κτλ τωρα με θολο μυαλο μην κανεις τιποτα ... Την βλεπω και απογοητευομαι...Σπασμενο καπακι βολαν σπασμενη πισω βαση σελας (αντε να βρεις) σπασμενο κλιπ ον με χαλασμενα τα οργανα που ειχε πανω .Κορνα κλπ... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 14:07 | |
| Περαστικά σε αυτή την ανύπαρκτη τούμπα σου και ανώδυνη γιατί θα μπορούσες να είσαι φυτό ή με σπασίματα στην λιγότερη...
Τα υπόλοιπα μίλησαν σωστά οι από πάνω και με κάλυψαν, τεικ γιορ ταιμ το θινκ ιτ οβερ! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 14:18 | |
| Καλά έκανες και το μοιράστηκες! Νομίζω ότι όλοι μας ξέρουμε το ρίσκο που έχει η οδήγηση της μηχανής! Είμαστε πολύ ευάλωτοι και δεν σηκώνει πολλά. Το πέσιμο δυστυχώς είναι μέσα στο πρόγραμμα και ζούμε με αυτόν το φόβο! Το θέμα είναι να βγαίνουμε αλώβητοι, με τις ελάχιστες ζημιές σωματικά πρωτίστως και μετά μηχανικά. Όπως είπανε και τα παιδιά μη παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Ηρέμησε και κάτσε σκέψου τι λάθος έκανες για να μη το κάνεις ξανά. Με τη μηχανή για μένα στόχος είναι η αμυντική οδήγηση εκεί έξω. Φυσικά όλοι μας κάποια στιγμή θα υπερβάλλουμε και εκεί είναι το κρίσιμο σημείο. Περαστικά, στα σίδερα να είναι και καλή επάνοδο στους δρόμους. | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 17:43 | |
| περαστικά,καλή ανάρρωση,σίδερα είναι φτιάχνονται, ebay is your friend. μη μασάς,θ'ανοίξει ο καιρός,θα βγάλεις τα ράμματα και θα σου έρθει η όρεξη να το φτιάξεις και να το καβαλήσεις ξανά | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 18:05 | |
| - Gixxerm@n έγραψε:
- περαστικά,καλή ανάρρωση,σίδερα είναι φτιάχνονται, ebay is your friend.
μη μασάς,θ'ανοίξει ο καιρός,θα βγάλεις τα ράμματα και θα σου έρθει η όρεξη να το φτιάξεις και να το καβαλήσεις ξανά Αρχηγε μου στο χαλι που την βλεπω και οικονομικα δεν δυναμαι για τιποτα ουτε να σκεφτω...4800 στον αερα...Οτι μου πηρε απο αγορα μεχρι να το χαρω απροβληματιστο...Την επεξε το τεποζιτο σε δεντρο και εγινε φυσαρμονικα...Ημουνα πολυ τυχερος χαλια φιλε η επομενη μερα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 18:08 | |
| εσυ καλα μας λες τον πονο και τον καημο σου αλλα εγω θα σου πω οτι οταν επεσα πριν 5 χρονια και χτυπησα ενω το μηχανακι επαθε πολυ μικρη ζημια ελεγα μακαρι να ειχε κοπει στα 4 και να το πεταγα και να μην ειχα χτυπησει | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 18:10 | |
| - Miou έγραψε:
- εσυ καλα μας λες τον πονο και τον καημο σου
αλλα εγω θα σου πω οτι οταν επεσα πριν 5 χρονια και χτυπησα ενω το μηχανακι επαθε πολυ μικρη ζημια ελεγα μακαρι να ειχε κοπει στα 4 και να το πεταγα και να μην ειχα χτυπησει έτσι! υγεία κι όλα τ'άλλα θα έρθουν | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Τετ 08 Μαρ 2017, 20:50 | |
| Να σου πω και εγω που ειμαι ο πιο φρεσκοσαβουριασμενος εδω μεσα. Καταρχας απο οτι καταλαβαινω την καλη ακομα δν την ειχες φαει. Οτι εγραψε ο Μπαμπης ειναι οσκαρικο,αμα το πιασες. Στη καργιερα σου θα φας 4-5 μικρες σαβουρες, τριχες.Ξερεις καμια γρατζουνια κανενα στραμπουλημα κτλ.Και καποια στιγμη θα φας τη ΚΑΛΗ. Εγω προσωπικα δεν εχω φιλο που να μην εχει φαει τη καλη. Οποτε το τελαυταιο που πρεπει να σκεφτεις ειναι το γαμωμηχανακι φιλε. Αυριο το πρωι που θα ξηπμησεις,να γελασεις και να πεις παλι καλα μαλακα μου,με 5 ραματα την εβγαλα..... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Πεμ 09 Μαρ 2017, 02:11 | |
| Περαστικά και αγύριστα... Φτηνά την γλίτωσες μην μασάς λοιπόν. Όταν με το καλό αναρρώσεις πλήρως αποφασίζει και τι θα κάνεις. Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και φθηνά μπορείς να βρεις αλλά θέλει ψάξιμο... Όλα γίνονται σιγά σιγά εσύ να είσαι καλά και οι χαζοτούμπες είναι μέσα στο πρόγραμμα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως Πεμ 09 Μαρ 2017, 03:25 | |
| Πολύ καλά έκανες και το μοιράστηκες! Και έτσι λοιπόν μαθαίνεις πως γίνεσαι καλύτερος αναβάτης! Δεν είναι ούτε πόσο καλά ανοίγεις το γκάζι, ούτε πόσο καλά μόνο παίρνεις τις στροφές. Με την τούμπα μαθαίνεις κυρίως τον εαυτό σου αλλά και το μηχανάκι σου. Δεν είναι ο πόνος ούτε τα ράμματα τόσο, ούτε το μηχανάκι που σε πληγώνει να το βλέπεις έτσι και να ξέρεις ότι πρέπει να μοχθήσεις για να το ξαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Είναι όλα τα παραπάνω, μα πιο πολύ ότι αναγνωρίζεις τη μαλακία που έκανες! Εκεί λοιπόν ξεχωρίζεις από αυτόν που απλά θα πει οκ κακιά στιγμή κλπ. Τις περισσότερες μαλακιούλες τις κάνουμε και φταίμε μόνοι μας. Δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις τη μηχανή σου, αλλά είναι ένα καλό ταρακούνημα για να δεις ότι κάπου δεν υπολογίζεις σωστά. Δε θέλει φόβο, θέλει κατανόηση και σκέψη κάθε φορά! Καλή ανάρρωση και όλα φτιάχνονται! | |
|
| |
| Δυστυχως | |
|