| K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Σαβ 25 Μαρ 2017, 15:22 | |
| Καλησπέρα. Θεωρώ υποχρεωμένος να γράψω την εμπειρία και την αντιμετώπιση που είχα από την ευρέως γνωστή εταιρία παραγωγής φίλτρων αέρος και λαδιού Κ&Ν,προς αποφυγή των υπολοίπων. Γυρίζοντας από βόλτα με μεγάλες ταχύτητες στον Εθνικό άξονα της Κρήτης με τη μηχανή μου (gsxr 1000) έσκασε μια από τις 8 βίδες που έχει πάνω το φίλτρο λαδιού (το οποίο θεωρούσα κορυφαίο και φορούσα σε όλες τις μηχανές μου) K&N-138. Για καλή μου τύχη ήμουν απέξω από το σπίτι όταν έγινε αυτό,μύρισα το καμένο λάδι,πάρκαρα και το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι! Σβήνω τη μηχανή και χωρίς υπερβολή σε κάθε "μιζιά" έχανε περίπου 100 ml λάδι,όπως το υπολόγισα. Μη χάνοντας χρόνο έστειλα μήνυμα στην εταιρία,με φωτογραφίες που παραθέτω κ' εδώ,αναζητώντας και ζητώντας εξηγήσεις. Μου απάντησε ο αρχι-μηχανικός στην Ολλανδία ο οποίος και παρέλαβε το φίλτρο λαδιού για να δει αν ήταν αστοχία υλικού. Ευγενικός και κατατοπιστικότατος απέναντι σε έναν νευριασμένο οδηγό και παρολίγον θύμα παραδέχτηκε την αστοχία υλικού και δέχτηκε να με αποζημιώσει για τα αναλώσιμα της μηχανής και τη παροχή υπηρεσιών του μηχανικού. Τι θα γινόταν αν έσκαγε το φίλτρο λαδιού στην εθνική με μεγάλη ταχύτητα; Θα πήγαινε το λάδι στην πίσω ρόδα και θα έπεφτα σίγουρα,τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας. Όλα τα αυτοκίνητα-μηχανάκια-μηχανές που περνούσαν από το σημείο,δεν θα πατούσαν το λάδι; Δεν υπάρχει αστική ευθύνη προς τους υπολοίπους; Δεν υπάρχει ηθική βλάβη προς εμένα; Μπορούσε,παρ' ότι ήταν λάθος της,να κάνει τα πάντα για να μείνει ένας πελάτης,ευχαριστημένος. Δεν με ενδιέφερε το χρηματικό σε καμία περίπτωση,με ενδιέφερε να αναλάβει το λάθος η εταιρία και να με ευχαριστήσει με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να να ψωνίσω ξανά,ασχέτως αν δεν το έκανα εγώ ποτέ. Αρνήθηκε οτιδήποτε περαιτέρω η εταιρία κ' εγώ γράφω δημόσια για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Ευχαριστώ,Κώστας. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Σαβ 25 Μαρ 2017, 19:50 | |
| Αν εχω καταλαβει καλα απο εκει που σου χανει δεν εχει 8 βιδες οπως λες, αλλα ειναι κολλημενο το κεντρικο παξιμαδι με ηλεκτροποντα αυτο που δεν εχω καταλαβει γιατι να μην βαζει καποιος το γνησιο φιλτρο λαδιου και να προτιμαει καποιο αλλο ? τεσπα αφου σου απαντησαν και σε αποζημιωναν να μην το πεις ουτε του παπα καποιο αλλοι δεν θα σου απαντουσαν καν η θα σου ελεγαν οτι φταις εσυ και δεν το εσφιξες με τη καταλληλη ροπη και αλλα τετοια κουλα | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Σαβ 25 Μαρ 2017, 23:59 | |
| εμενα με hi-flo ,οταν το πηγαινα οσο παει για πανω απο 4-5χλμ πχ. βολτα απο τριπολεως μου αναβε το λεντακι του λαδιου. σε αμεση αντικατασταση με μαμα φιλτρο δε το ξανακανε ποτε.το ιδιο και με τσαμπιον φιλτρο. jimk7 αληθευει οτι το μαμα εχει κατι σαν ανεπιστροφη μεσα? ενα που ειχα κοψει ειχε ενα ελατηριακη μεσα οντως. | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Κυρ 26 Μαρ 2017, 00:46 | |
| Αυτή η άτιμη ηλεκτροποντα τα έκλασε. Jimk βάζω αυτά που θεωρώ καλύτερα στη μηχανή μου.
Αφού δεν έπαθα κατι όλο καλα αλλα δεν κρατάς έτσι πελάτες. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Κυρ 26 Μαρ 2017, 10:47 | |
| | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Κυρ 26 Μαρ 2017, 13:51 | |
| Εχει συμβεί ξανα σε άτομο απο το Kawasaki bikers. Και σε ποσους ακόμα... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Δευ 27 Μαρ 2017, 14:07 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Τρι 28 Μαρ 2017, 13:49 | |
| το ιδιο εχει παθει παιδι απο το κβ με ενα νιντζα 250 χαλασε μια ηλεκτροποντα και εχανε λαδια
περιπου τα ιδια του ειχαν πει και αυτουνου μονο που του εκαναν και δωρο τα φιλτρα λαδιου για την υπολοιπη ζωη του
και εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο το κολλημα να μην βαζουν το γνησιο φιλτρο λαδιου που και φθηνοτερο ειναι και ποτε δεν ειχε καποιο θεμα | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Τρι 28 Μαρ 2017, 18:57 | |
| Και δώρο έφ όρου ζωής να στο κάνουν, το ξαναβάζεις? (όχι θα μου πεις κ συ, το ξέρω). Οπότε δώρο-άδωρο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Τρι 28 Μαρ 2017, 19:11 | |
| φυσικα και οχι ρε αρουκο εγω δεν θα το εβαζα απο την αρχη αυτο το πραγμα γιατι να το βαλω ? ειναι ομορφο ? δεν το βλεπω ετσι και αλλοιως εκει που ειναι προσφερει καλυτερο φιλτραρισμα απο το μαμα ? δεν εχω ιδεα για κατι τετοιο αν ισχυει και ειναι εμπεριστατωμενο αυτο με μετρηση απο εργαστηριο τοτε ισως και να το βαλω
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Τρι 28 Μαρ 2017, 20:54 | |
| - Miou έγραψε:
- φυσικα και οχι ρε αρουκο
εγω δεν θα το εβαζα απο την αρχη αυτο το πραγμα γιατι να το βαλω ? ειναι ομορφο ? δεν το βλεπω ετσι και αλλοιως εκει που ειναι προσφερει καλυτερο φιλτραρισμα απο το μαμα ? δεν εχω ιδεα για κατι τετοιο αν ισχυει και ειναι εμπεριστατωμενο αυτο με μετρηση απο εργαστηριο τοτε ισως και να το βαλω
Μερικοι το βαζουν γιατι εχει το παξιμαδι μπροστα και ετσι ειναι πιο ευκολο στο βαλε βγαλε Αν το βιδωσεις ... οχι απο το παξιμαδι που εχει δεν θα παθει κακο ποτε . Πιστευω το προβλημα οφειλεται οταν καποιος παει να το σφυξει απο το παξιμαδι ( που ειναι και το λογικο ) αν το ζορισει λιγο παραπανω απο το κανονικο θα υπαρχει αποκολληση στις ηλεκτροποντες | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Πεμ 30 Μαρ 2017, 21:09 | |
| - JIMK7 έγραψε:
Μερικοι το βαζουν γιατι εχει το παξιμαδι μπροστα και ετσι ειναι πιο ευκολο στο βαλε βγαλε
Αν το βιδωσεις ... οχι απο το παξιμαδι που εχει δεν θα παθει κακο ποτε .
Πιστευω το προβλημα οφειλεται οταν καποιος παει να το σφυξει απο το παξιμαδι ( που ειναι και το λογικο ) αν το ζορισει λιγο παραπανω απο το κανονικο θα υπαρχει αποκολληση στις ηλεκτροποντες γιαυτο ακριβως το λογο το βαζω στο δικο μου. 4-5 φιλτρα εχω αλλαξει και δεν ειχα προβλημα. μιση στροφη το σφυγγω με το κλειδι απο τι στιγμη που σταματαει το σφυξιμο με το χερι. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Πεμ 30 Μαρ 2017, 21:23 | |
| Ναι ετσι ακριβος | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Παρ 31 Μαρ 2017, 16:20 | |
| η κν ειχε πει στον παληκαρι απο το κβ οτι εφταιγε που το εσφιγγε οπως λες εσυ βαγελη και οχι με το ροποκλειδο | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία Παρ 31 Μαρ 2017, 21:21 | |
| οχι μονο σ'αυτον απο το kb, ειναι γενικη οδηγια της εταιριας προς ολους. το σφυγγεις με ροποκλειδο βαζωντας τη ροπη που λενε και δε θα παθει ποτε τιποτα... με λιγο googlarisma βρισκεις τις πληροφοριες ευκολα. τα αμερικανακια εχουν χαλασει πολλα φιλτρα (καρτερ και ενα σορο αλλα) πριν απο μας | |
|
| |
| K&N,μια αναξιόπιστη εταιρία | |
|