| Καταγγελία; | |
|
+14Leroy proco gsxr power k8 DrIoannis mistiriodis_tsantakias noodles topetwrx Miou kotsosre terrorzone varypiniths JIMK7 kentaurosk8 bonepeeler 18 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 09:10 | |
| Καλημέρα κύριοι.
Πριν 6μιση μήνες αποφάσισα να ξαναβάψω το μηχανάκι. Έδωσα τα πράματα στο μάστορα αρχές Ιουνίου. Του δίνω προκαταβολή 600 ευρώ για ένα βάψιμο 1200-1400. Γυρίζω αρχές Σεπτέμβρη και το μόνο που είχε κάνει ήταν να τα ασταρώσει και να τα τρίψει σε όλο αυτό το διάστημα με την δικαιολογία ότι δεν είχε η αντιπροσωπεία την μπογιά που ήθελα. Την παραγγέλνω εγώ από Γερμανία και την φέρνω. Αρχές Σεπτέμβρη αυτά. Μετά από πολλά παρακάλια για να το ξεκινήσει αφού μου έλεγε πως δεν έχει χρόνο, αποφασίζει περίπου 20 Οκτωβρίου να μου πετάξει μία στρώση flakes στις ζάντες. Από τότε ξαναπαγώνει το όλο θέμα. Του πήγα επίσης από τότε και τα καλάμια για να μου βάψει το κάτω κομμάτι που είχε ξεβάψει. Μετά από πολλά παρακάλια και πολλά ψέμματα με πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα για να τελειώσουμε τουλάχιστον με τις ζάντες. Μάλιστα πολλές φορές μου έλεγε ότι έκανε τις σκιές στις ζάντες ενώ δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Με τα πολλά φτάσαμε 16 Δεκέμβρη και πήγα να πάρω τα πράματα μου. Φτάνει πιά. Και καλά θα τέλειωνε τις ζάντες μέχρι και χθες Δευτέρα και το μηχανάκι με τη νέα χρονιά γιατί είναι αμαρτία να δουλέψει στις γιορτές. Εγώ που έμεινα χωρίς μηχανάκι όλο αυτόν τον καιρό, στα παπάρια του. Το θέμα τώρα είναι πως πήγαμε στο θέμα του οικονομικού. Του ζήτησα να τα βάλουμε κάτω και μου είπε πως δεν του χρωστάω τίποτα και πως τα 600 είναι καλά για αυτά που έγιναν. Φτάνουν τα χρήματα. 600 για αστάρωμα, βάψιμο κάτω μέρος του μπροστινού που κρατάει τις δαγκάνες και την στρώση με τα flakes στις ζάντες!!!!!! Χθες μιάς και μου χρώσταγε κάποια πράματα που δεν ήξξερε που ήταν πάω να τα πάρω και να ζητήσω απόδειξη για τις εργασίες που έκανε. Μου είπε πως θα μου κόψει απόδειξη αλλά θα πληρώσω τη διαφορά γιατί ουδέποτε δεν του είπα πως την θέλω. Και έχουν μείνει εκεί τώρα τσάμπα 600 για μιά δουλειά που δεν κάνει ούτε για 300. Τώρα δεν ξέρω πως να κινηθώ και εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που θέλω κάποιος να πληρώσει πολύ για τις μαλακίες του γιατί έχω κουραστεί απίστευτα από την όλη ιστορία. Αν μου έδινε 200 πίσω θα έκλεινε εκεί το όλο πράμα αλλά όχι κι έτσι.
| |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 10:09 | |
| Ροβέρτο δυστυχώς άκρη δεν θα βγάλεις. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις (τρόπος του λέγειν) δουλεύουν κατα βάση με μαύρα λεφτά χωρίς αποδείξεις και για να το κάνουν τόσα χρόνια μάλλον την έχουν βρει την άκρη για το πως να το κάνουν. Κοινώς ότι και να κάνεις θα του κλάσεις μια μάντρα. Πραγματικά λυπάμαι γιατί ξέρω οτι έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με το μηχανάκι σχεδόν σε όποιον έχεις πάει.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 10:48 | |
| Ένα θα πω ... οπου προπληρωνει κακα γαμει | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 10:55 | |
| Σπαστου τα μουτρα να σε θυμαται... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 11:18 | |
| Τωρα πηγα σε καποιον που εχει παρει παγκοσμιο στο custom painting και ειδα και ενα φετινο απο το αλσος περιστεριου που ειχε γινει διαγωνισμο. Δε μου ζητησε προκαταβολη καμμια, μου εφτιαξε με τη μια δειγμα του χρωματος που θελω για να δουμε τι θα βγει και με διαφορα flake, η πληρωμη ολη μαζι στο τελος και αν παθει κατι το χρωμα, τα λεφτα μου πισω. Και κατι σημαντικο, βαφει τα μηχανακια του bikers house με οτι αυτο συνεπαγεται. Φαινεται πως το αγαπαει το αντικειμενο. Θα δειξει τωρα. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 12:11 | |
| Ο καργιολης Νο.1 Ποιός ειναι να ξερουμε?αυτο με την αποδειξη ειναι πλεον ευκολως ενοουμενο παραλειπομενο.ροβερδος εσυ εισαι για εξωτερικο ρε φιλε.μαζεψετα και καντηνε να σωθεις.εδω δεν εχει γυρισμο πλεον | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 13:23 | |
| | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 13:50 | |
| Κάνε του μήνυση,δώσε τα 200 ευρώ που σου χρωστάει να τον φοβίσεις και θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν και αυτοί.
Ούτως ή άλλως μπορείς να του κάνεις μεγάλη ζημιά στο δικαστήριο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 17:16 | |
| ροβερτο στα εχω ξαναπει . κακως εμπλεξες με αυτον που εμπλεξες.... ακρη μαζι του δεν θα βγαλεις φιλε μου ποτε δεν θα παραδεχτει την παπαρια του ή την κακη ποιοτητα των χρωματων που εβαλε σε τοσο κοσμο φυσικα και η μεγαλη παπαρια ειναι δικια σου που εδωσες μπροστα τα μισα λεφτα σε αυτο τον μαστορα ... η 2ρη μεγαλη παπαρια ειναι επισης δικια σου που εκανες υπομονη τοσο καιρο μπορεις φυσικα να τρεξεις οσο μπορεις με το σδοε, τον συνηγορο του πολιτη κτλ αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι θα βγαλεις ακρη απο την στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εχεις δωσει λεφτα και δεν εχεις παρει αποδειξη ειναι ο λογος σου εναντιον του αλλου το μονο που μπορεις ειναι να κανεις συνεχεια δυσφημιση αλλα και παλι ... δεν μπορω να καταλαβω τι κολπο ειναι αυτο το : δεν μου ζητησες αποδειξη απο την αρχη αρα τωρα θα πληρωσεις φπα... εννοειτε οτι ολες οι πληρωμες σε δουλεια σε ιδιωτη ειναι με το φπα πηγες ποτε να παρεις μπουφαν και σου ειπαν για εξτρα χρεωση στο φπα? πηγες ποτε να φας και σου ειπαν το ιδιο? βενζινη βαζεις ? πληρωνεις εξτρα το φπα?? μην κοιτας που εκανες-κανουμε τον μαλακα πολλες φορες για την αποδειξη γιατι ο αλλος ειναι ταχαμου γνωστος ... κακως τον εκανες ... και με αυτον και με ολα τα λαμογια μαστορες που εχεις μπλεξει ... αλλα αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι πως ειναι αμαρτια να δουλευει στις γιορτες τι αλλη μαλακια θα δουν τα ματακια μου ρε φιλε ... ελεος ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τετ 20 Δεκ 2017, 00:04, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 17:18 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Σπαστου τα μουτρα να σε θυμαται...
σοβαρα τωρα ... ακομα πιστευεις οτι ολα τα προβληματα τα λυνεις με το ξυλο ??? ο ροβερτος δεν ειναι ατομο που θα πλακωθει στο ξυλο και καλα κανει αλλα πιστευεις οτι αμα παει και τσακωθει μαζι του ή βαλει καποιον να του σπασει τα μουτρα οπως λες θα βγαλει ακρη? ή απλα θα εχει την ηθικη ικανοποιηση οτι τον εδειρε και ολα καλα ? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 17:43 | |
| Δεν είναι αυτός που νομίζεις Αλέξανδρε, άλλος είναι που υποτίθεται πως είναι και κανονικός επαγγελματίας. Επίσης έχω απόδειξη πως έδωσα τα 600 ευρώ από τα μηνύματα στο fb και από την τράπεζα. Τώρα πήγα σε έναν τύπο που έχει πάρει παγκόσμια για το βάψιμο κλπ. Φαίνεται πως είναι ο πιό επαγγελματίας και κάνει παπάδες. Θα δείξει. Vision Design | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τρι 19 Δεκ 2017, 18:53 | |
| ααα ειναι και αλλοι καλοι βαφιαδες δλδ στην πιατσα ... μιλα ρε πες ποιος ειναι να μην την πατησει και αλλος κοσμος | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Τετ 20 Δεκ 2017, 07:47 | |
| 1200 ευρώ για βάψιμο;; Αυτοκίνητο είναι; Εμένα μου ζήτησαν για την δεξιά πλευρά του φέριγκ 120 ευρώ με εξαιρετική δουλειά. Όλη την μηχανή άντε να την έβαφε βαριά 500-600 ευρώ! Τι τιμές είναι αυτές ρε παιδιά;
Κατά τα άλλα φίλε bonepeeler έδειξες την καλοπιστία σου σε έναν απατεώνα δίνοντάς τα μισά προκαταβολή, κάτι που έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν. Προκαταβολή πλέον ΜΟΝΟ ένα μικρό ποσό για να δέσει το πράμα και όχι πάντα. Πιστεύω να πάνε όλα καλά με τον καινούριο βαφέα που βρήκες, μια που από την αρχή έδειξε εντάξει από αυτά που λες. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Παρ 22 Δεκ 2017, 22:57 | |
| και εγω τη βρισκω υπερβολικη την τιμη για βαψιμο μηχανης, τοσο extreme ειναι το χρωμα?
αυτο το πραγμα με τις προκαταβολες το εχουν ξευτυλισει. πλεων ζητανε προκαταλαβη για τα παντα. αν γινει η δουλεια εχει καλως, αν οχι ομως? ειναι πολυ μεγαλο το ρισκο...
@bonepeeler αν μπορεσεις να αποδειξεις οτι του εδωσες το χ ποσο για την ψ εργασια ισως βγαλεις ακρη. μιλα με δικηγορο που γνωριζει απο τετοια. θα σου στοιχισει λιγο χρονο και χρημα, αλλα ισως δικαιωθεις αν πας δικαστικα. οι περισσοτεροι πονταρουν στο οτι δε θα το κυνηγησεις και κανουν τετοιες απατεωνιες. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Σαβ 23 Δεκ 2017, 00:28 | |
| εε οτι κ να λεμε αμα δεν πεις ονοματα δεν σοζετε κανεις | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Σαβ 23 Δεκ 2017, 08:08 | |
| Αφού έχεις απόδειξη μέσω τραπέζης ότι πήρε λεφτά δικηγόρο και ότι βγάλεις.Πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί κάποια πράγματα. Αφού το έκανε σε εσένα σίγουρα το έχει κάνει και θα το ξανακάνει σε άλλους! | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Σαβ 23 Δεκ 2017, 13:14 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Αφού έχεις απόδειξη μέσω τραπέζης ότι πήρε λεφτά δικηγόρο και ότι βγάλεις.Πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί κάποια πράγματα. Αφού το έκανε σε εσένα σίγουρα το έχει κάνει και θα το ξανακάνει σε άλλους!
Συμφωνώ! | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| |
| |
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Κυρ 24 Δεκ 2017, 21:40 | |
| Ακρη δεν θα βγαλεις δυστυχως.. Σε αυτες τις περιπτωσεις:
1. του κανεις τσαμπουκα που δεμ θα κερδισεις κατι, αλλα μπορει να βρεις και τον μπελα σου ασχημα ειδικα αν τον χτυπησεις.
2. απλα του κανεις τρομερη δυσφημιση.. ετσι, γλιτωνεις αλλους απο το να μπουν σε αυτη την ασχημη κατασταση, και επισης αυτος χανει δουλειες που θα του εφερναν ενα εισοδημα..
Πραγματικα, ειναι αρκετοι στην Ελλαντα που απο επιχειρηματικι μυαλο ειναι φυσεκια(π λενε και στο χωριο μ).. δεν καταλαβαινουν οτι αν κανεις μαλακιες καποια στιγμη σου γυριζουν μπουμερανγκ και βαζεις λουκετο στο μαγαζι.
θεωρω η δευτερη ειναι η καλυτερη τιμωρια σε τετοια ατομα.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Δευ 25 Δεκ 2017, 18:49 | |
| Αν έχεις αποδείξεις θα βγάλεις άκρη αλλά με τρέξιμο και υπομονή από την μεριά σου.
Η δυσφήμηση είναι η καλύτερη τιμωρία κατ εμέ... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Κυρ 31 Δεκ 2017, 15:32 | |
| ρε φιλε ειλικρινα που πας και μπλεκεις απο τον εναν στον αλλο, γι αυτο ειμαστε τοσα ατομα εδωμεσα να ρωτας ΠΡΙΝ πας και ειδικα ΠΡΙΝ πληρωσεις τωρα στο δια ταυτα.... κλαψτα απλα, προς γνωση και συμμορφωση, για το γαμωτο λιγο δυσφημηση σε FB και οπου ναναι δεν ειναι κακο απλα μη περιμενεις να παρεις λεφτα πισω ουτε καν | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Κυρ 31 Δεκ 2017, 21:44 | |
| πήγαινε στο μαγαζί του πάρε δυο πιστόλια βαφής η κανα κοφλερ ενημέρωσε τον και πούλα τα να βγάλεις την ζημιά | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Πεμ 08 Μαρ 2018, 15:15 | |
| Λοιπόν, με διάφορα άλλα θέματα που είχα, δυστυχώς το παράτησα και μπάρκαρα πάλι.
Στέλιος Πατμανίδης... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Καταγγελία; Πεμ 08 Μαρ 2018, 20:52 | |
| Μα καλα,περιμενες δουλεια απο ανθρωπο με τετοια φατσα....??? Κλασικη βλαχοαπατεωνιστικη μουρη..... | |
|
| |
| Καταγγελία; | |
|