k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Παρ 05 Ιαν 2018, 15:09 | |
| ψαχνω hayabusa απο το 2010 και μετα ,εαν γνωριζεται κατι μου λετε. θελω προσεγμενο πολυ να ειναι .εαν εχει και κατι σαν εξτρα (εξατμιση..) χρωμα ασπρο μπλε ή ασπρο κοκκινο. ευχαριστω παιδια. | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Τετ 17 Ιαν 2018, 19:03 | |
| Κώστα μηπως ειχες ενα μπλε ιμπιζα ΜΚ3? | |
|
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Κυρ 21 Ιαν 2018, 14:40 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- Κώστα μηπως ειχες ενα μπλε ιμπιζα ΜΚ3?
Ναι φίλε μου πρέπει να είχαμε γνωριστεί στο ibizaclub αν θυμάμαι καλά | |
|
john_gixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Αγωνιζόμενος : Οχι Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2017
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Παρ 26 Ιαν 2018, 00:17 | |
| Να προσεξεις πολυ φιλε εαν βρεις καποιο μηχανακι να μαθεις ποσους ιδιοκτητες εχει αλλαξει! Επειδη ημουν κι εγω προσφατα στην ιδια θεση για τη συγκεκριμενη μηχανη και την εψαχνα για μηνες οσες ειχα βρει ειχαν αλλαξει τουλαχιστον 2-3 ιδιοκτητες δεν ειχαν βιβλιο σερβις και γενικα ηταν αμφιβολο το τι εργασιες ειχε υποστει το μηχανακι ολα αυτα τα χρονια...δυστυχως ειναι ενα εργαλειο με μεγαλη ζητηση κυριως απο νεους που θα το επαιρναν για 1-2 χρονια το πολυ να κανουν τη μαγκια τους να το καψουν και μετα να το ξεφορτωθουν δινοντας το σε καποιον αλλον...δεν ειναι κανενα vstrom ουτε transalp...o κυριος λογος που το παιρνουν οι περισσοτεροι ειναι για καμια κοντρα για καψιμο κλπ. Οποτε θελει μεγαλη προσοχη και ψαξιμο και αν εχεις και καποιο γνωστο ακομα καλυτερα! Καλη τυχη και θα βρεις κατι σιγουρα αργα η γρηγορα! | |
|
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Παρ 26 Ιαν 2018, 14:56 | |
| - john_gixxer έγραψε:
- Να προσεξεις πολυ φιλε εαν βρεις καποιο μηχανακι να μαθεις ποσους ιδιοκτητες εχει αλλαξει! Επειδη ημουν κι εγω προσφατα στην ιδια θεση για τη συγκεκριμενη μηχανη και την εψαχνα για μηνες οσες ειχα βρει ειχαν αλλαξει τουλαχιστον 2-3 ιδιοκτητες δεν ειχαν βιβλιο σερβις και γενικα ηταν αμφιβολο το τι εργασιες ειχε υποστει το μηχανακι ολα αυτα τα χρονια...δυστυχως ειναι ενα εργαλειο με μεγαλη ζητηση κυριως απο νεους που θα το επαιρναν για 1-2 χρονια το πολυ να κανουν τη μαγκια τους να το καψουν και μετα να το ξεφορτωθουν δινοντας το σε καποιον αλλον...δεν ειναι κανενα vstrom ουτε transalp...o κυριος λογος που το παιρνουν οι περισσοτεροι ειναι για καμια κοντρα για καψιμο κλπ.
Οποτε θελει μεγαλη προσοχη και ψαξιμο και αν εχεις και καποιο γνωστο ακομα καλυτερα! Καλη τυχη και θα βρεις κατι σιγουρα αργα η γρηγορα! σε ευχαριστω φιλε μου , γενικα δεν παιζει κατι καλο απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα, ελπιζω να βρω κατι ,λογικα αν φτιαξει ο καιρος ,ανοιξη και μετα να εμφανιστουν, δεν βιαζομαι . | |
|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Παρ 26 Ιαν 2018, 16:01 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kentaurosk8 στις Παρ 26 Ιαν 2018, 16:02, 1 φορά | |
|
| Θέμα: Απ: Ζητείται hayabusa 2010 και μετα για αγορα. Δευ 29 Ιαν 2018, 14:09 | |
| | |
|