| Eξατμιση σε hayabusa gen 2 | |
|
+6busa4ever panosk8 Koyfo Miou maikstain john_gixxer 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
john_gixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Αγωνιζόμενος : Οχι Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2017
| Θέμα: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 13:47 | |
| Καλησπερα παιδια! Εχω ενα hayabusa του 2008 πρωτο σταδιο! Η μηχανη οταν την πηρα φορουσε λαιμους τιτανιου tiforce με τελικο της brocks το alien head κεραμικο...οκ συμβαινουν κι αυτα! Επισης την εχω ρυθμισει πλεον με προγραμμα στον α' χαρτη σε δυναμομετρο οποτε δειχνει να ειναι λιγο καλυτερα τωρα (πρωτα την ειχαν ρυθμισμενη με yoshibox οτι να ναι και εκαιγε τον πατο της και δεν εβγαζε και αλογα)...φιλτρο φοραει ελευθερας kn...θελω πλεον να αλλαξω αυτη την εξατμιση και να παω σε μια ολοσωμη τιτανιου (αυτη που εχω τωρα το ριχνει πολυ στα χαμηλα δεν κανει...μονο ηχο βγαζει θα ταιριαζε καλυτερα σε ενα 1441cc)...σκεφτομαι να εβαζα η yoshimura μονη η akrapovic μονη..η την brocks ct με το κοντο τελικο τη μονη...το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τις 3 και εχω μπλεξει λιγο...εχει κανεις καμια ιδεα?! Ευχαριστω | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 15:46 | |
| να παρεις και την υπολοιπη tiforce και εισαι κομπλε.ειναι πολυ καλη εξατμιση. | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Αγωνιζόμενος : Οχι Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2017
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 16:31 | |
| Eιναι μεγαλη ομως...και απ οτι μου εχουν πει και μηχανικοι ειναι καλυτερη για hayabusa υπερκυβισμενα η με φτιαγμενο μοτερ...σε hayabusa με στοκ μοτερ το κοβει χαμηλα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 18:18 | |
| και τι σου ειπαν αυτοι οι μηχανικοι να βαλεις λοιπον? | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 18:52 | |
| Μου ειπαν οτι πολυ καλη ειναι και η akrapovic και η yoshimura...αλλα εγω εχω ακουσει και πολυ καλα λογια και για την brocks ct τιτανιου...αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως...ειναι λιγο μπερδεμα... | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 19:30 | |
| Με αυτή τη κατσαρόλα που έχεις (σπρώξ ) δεν έχει τόσο καλό backpressure όσο θα είχε με μια άλλη με αποτέλεσμα να σου φαίνεται άδειο όπως λες. Είναι ένα κοντό και μικρό σε όγκο τελικό, τελείως αντίθετο από ένα μακρύ και "μεγάλο" τελικό. Διορθώστε με αν τα λέω ανάποδα. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα αυτο εδώ το τελικό το οποίο κάθεται κουτί στο busa και από ήχο είναι ότι πρέπει. Οι λαιμού tiforce είναι κορυφή, έχω και εγώ σε 1000 k8 μη τους αλλάξεις. Απλώς πήγαινε σε ένα εξάτμισα να σου φτιάξει midpipe, ξαναρυθμισε το και θα δεις πολύ διάφορα... | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 19:52 | |
| Λες δηλαδη να φταιει το alienhead τελικο ε? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 20:54 | |
| Έχω 2 τελικά yoshimυra Japan carbon προς πωληση. αν ενδιαφέρεσαι μου στέλνεις πμ. | |
|
| |
busa4ever Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 29/08/2015
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 21:22 | |
| Φιλε μου βγαλε το κοντο τελικο και βαλε το TI FORCE γιατι η εξατμιση αυτη δεν ειναι σχεδιασμενη γι αυτο το τελικο. Επισης ΒΓΑΛΕ το KN και βαλε το μαμα φιλτρο και θα δεις μεγαλη διαφορα σε ολο το φασμα των στροφων.... | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 22:09 | |
| Για την εξατμιση ναι οκ το καταλαβαινω αυτο που λες...αλλα για το φιλτρο αερα για ποιο λογο να βαλω το μαμα το χαρτινο? εφοσον εχει ολοσωμη εξατμιση και προγραμμα ο κινητηρας δεν πρεπει να εχει κι ενα φιλτρο ελευθερας? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 26 Οκτ 2018, 23:15 | |
| Για το φίλτρο αέρα εννοείται είναι καλύτερα με aftermarket, απλώς θες και τη σωστή αντίστοιχη ρύθμιση. Δες και κάτι τέτοιο https://prnt.sc/lawfre | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Σαβ 27 Οκτ 2018, 11:43 | |
| πρόγραμμα σε δυναμόμετρο ε? χμμμμ | |
|
| |
busa4ever Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 29/08/2015
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Σαβ 27 Οκτ 2018, 16:26 | |
| Στο gen 2 hayabusa το μαμα φιλτρο δουλευει καλυτερα απο ολα και πιστεψε με εχω δοκιμασει παρα πολλα φιλτρα(kn-pipercross race-bmc race-dna-sprint) Αν δουλευει καλυτερα στο δικο μου 1441 γιατι να μην δουλευει στο δικο σου?
| |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Σαβ 27 Οκτ 2018, 21:47 | |
| | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Τρι 30 Οκτ 2018, 10:08 | |
| Καλημερα φιλε μου!λοιπον εμενα το δικο μου φοραει φιλτρο ελευθερας ολοσωμη acrapovic και φλασαρισμα στον μαμα εγκεφαλο, με δοκιμες στον δρομο και στο δυναμομετρο...εχει δυναμη σε ολο το φασμα των στροφων!!!γνωμη μου κρατησε τους δικους σου λαιμους και βαλε ενα καλυτερο τελικο οχι αυτο που εχεις τωρα (ειτε tiforce,acrapovic,yoshimura) και ξαναρυθμισε το προγραμμα σου και θα εισαι μια χαρα! | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Τρι 30 Οκτ 2018, 12:22 | |
| Δυστυχως δεν μπορω να κρατησω τους λαιμους μονο και να αλλαξω τελικο γιατι ο επιστημωνας που την ειχε πριν τη μηχανη εχει κολλησει το τελικο της brocks πανω στους λαιμους μαλλον γιατι δεν ταιριαζε να μπει κανονικα οποτε πρεπει να δωσω ολοκληρη την εξατμιση οπως ειναι και να παρω αλλη ολοσωμη...οπως βλεπετε υπαρχουν και τετοιοι αναμεσα μας που αγοραζουν hayabusa gsxr 1000 κλπ και μετα τα πληρωνουν αλλοι....θα αλλαξω ολη την εξατμιση και θα κοιταξω να φτιαξω και το φιλτροκουτι.. | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Τρι 30 Οκτ 2018, 12:53 | |
| Τοτε βαλε μια ολοσωμη acrapovic η yoshimura φτιαξε και το φιλτροκουτι και το πιο βασικο στο τελος ειναι να κανεις κ το προγραμμα! | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Τρι 30 Οκτ 2018, 21:30 | |
| Μα μπορείς να πας σε εξατμισα και να σου κάνει ότι τροποποίηση θέλεις, δεν είναι τίποτα να σου κόψει με το τροχό και να φτιάξει το ανταπτορακι για να μπει και το καινούριο τελικό, κανονικά με ελατήρια. Είναι κρίμα να δώσεις αυτούς τους λαιμούς... | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Τετ 31 Οκτ 2018, 09:31 | |
| Tοσο καλοι ειναι ρε παιδια αυτοι οι λαιμοι? χαχαχ δεν το περιμενα να πω την αληθεια!! | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Πεμ 01 Νοε 2018, 02:11 | |
| | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Πεμ 01 Νοε 2018, 11:28 | |
| Πραγματι η αρατα ειναι πολυ καλη! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Πεμ 01 Νοε 2018, 17:12 | |
| ρε φιλε θα πας σε ενα εξατμισα και με τον τροχο θα σου κοψει το τελικο απο τους λαιμους και θα σου προσαρμοσει το καινουργιο τελικο που θα του πας
δεν υπαρχει κανενας λογος να πουλησεις ολοκληρη την εξατμιση και μετα να ψαχνεις να αγορασεις αλλη | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Πεμ 01 Νοε 2018, 20:34 | |
| Απλα ακουσα απο μηχανικο της suzuki πολυ προσφατα οτι οι συγκεκριμενοι λαιμοι ταιριαζουν καλυτερα σε hayabusa 1441 υπερκυβισμενο οχι σε στοκ μοτερ...γι αυτο ψαχνομαι να μαθω τι παιζει | |
|
| |
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Παρ 02 Νοε 2018, 12:33 | |
| Εγω ειχα brocks alien head 2 + λαιμους acrapovich Γενικα την brocks δεν την αλλαζω.. απλα οι κοντες ειναι περισσοτερο για επιταχυνση και μετα κρεμανε λιγο εκτος και αν εχεις εκκεντροφορους κτλ..
Βεβαια εμενα μ αρεσει να ακουγεται η μηχανη οποτε ειναι και θεμα γουστου τι θα βαλεις.. αν θες να βγαλεις αλογα χωρις να επεμβεις μοτερ ( πχ ροικη , εκκεντρα κτλ) παρε μια μακρυα εξατμιση πχ arata, acrapovich κτλ..
Επισης ρωτα και τον μηχανικο σου αν εχει δυναμομετρησει αλλα μηχανακια ( φανταζομαι εχει αρχειο) και τι ειδε σε αλλες μηχανες με παρομοιο σεταπ...
Επισης, αρκετοι να ξερεις κολλανε τα τελικα στο midpipe για πολλους λογους και οχι απαραιτητα γιατι δεν ηταν εξυπνοι να βαλουν ελατηρια.. μπορεις να πας σε εναν εξατμισα και να στο κοψει ανετα.. δεν χρειαζεται να πουλησεις ολη την εξατμιση
Επισης ρωτα και κανα αλλο μηχανικο.. η αποψη ενος δεν ειναι παντα πανακεια..στο λεω εκ πειρας!! | |
|
| |
john_gixxer Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Eξατμιση σε hayabusa gen 2 Σαβ 03 Νοε 2018, 08:42 | |
| Καλα ναι σιγουρα...γι αυτο ρωταω οσους πιο πολλους μπορω να παρω γνωμες...για την ωρα δεν το σκεφτομαι καν να πειραξω μοτερ στοκ θα μεινει και απλα αντε να επεμβω λιγο στο φιλτροκουτι φιλτρο ελευθερας που εχει την εξατμιση και προγραμμα αυτα...αυτο που με νοιαζει πιο πολυ ειναι να πηγαινει καλυτερα στα χαμηλα γιατι τωρα ειναι καπως κρεμασμενο και πολλοι μου ειπαν οτι φταιει η εξατμιση...αλλοι μου ειπαν για το τελικο αλλοι για τους λαιμους κι εκει εχασα τη μπαλα λιγο και το ψαχνω.. | |
|
| |
| Eξατμιση σε hayabusa gen 2 | |
|