Παιδιά βλέπω ότι έχει καιρός να γίνει κουβέντα για λάστιχα και μια και εχω σκέψεις για αλλαγή θα ήθελα μια κουβέντα περι των ελαστικών που παίζουν αυτή την στιγμή στην αγορά. Φοράω D211 GP Racer(Soft-Soft), κάνω λίγα χιλιόμετρα αλλά γουστάρω πολύ το λάστιχο να βεντουζόνει τόσο στους καλογυαλισμλενους δρόμους που κυκλοφορώ όσο και σε μια πολεμική βόλτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον παρών λάστιχο και αφού η φθορά λόγω λίγων χιλιμέτρων δεν με πολυνοιάζει έλεγα να πάω στον διάδοχο τους τα D212 GP Racer. Από αυτά που διάβασα είναι παρόμοιο ελαστικό με ελαφρώς λιγότερο επιθετική κορώνα και χωρίς δυνατότητα επιλογής soft γόμας πίσω(κλαιν δηλαδή). Υπέπεσαν επίσης στην αντίληψη μου τα Spotrsmart TT το οποίο δείχνει μια πολύ καλή επιλογή ένα κλικ κάτω από τα D212, δίγομο με αρκετά γρήγορη κορώνα. Θα ήθελα μια κριτική για τα πιο πάνω αν τα έχει φορέσει κάποιος και πιθανές εναλλακτικές, διαβαζω πολύ καλά λόγια για τα rs10 και όπως πάντα υπάρχει ο δυνατός αντίλογος της Pirelli. Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή παιδιά. Ευχαριστώ.