| Quickshifter | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gjp Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Αγωνιζόμενος : της καφετεριας
Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2018
| Θέμα: Quickshifter Κυρ 03 Μαρ 2019, 22:12 | |
| καλησπερα ερωτησουλα σχετικα με μαμα quickshifter ,μπορουμε να εχουμε επιλεξει λειτουργια με quickshif και οποτε θελουμε να αλλαζουμε ταχυτητες και με συμπλεκτη? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 09:26 | |
| - gjp έγραψε:
- καλησπερα ερωτησουλα σχετικα με μαμα quickshifter ,μπορουμε να εχουμε επιλεξει λειτουργια με quickshif και οποτε θελουμε να αλλαζουμε ταχυτητες και με συμπλεκτη?
Ναι γιατι να μην μπορεις ? | |
|
| |
gjp Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 12:00 | |
| Ευαριστω,εσυ που το χεις μελετησει το θεμα το quickshif ειναι καλυτερο για το σαζμαν ,δισκους κλπ σε σχεση με την κλασικη αλλαγη με συμπλεκτη η το τσακιζει? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 12:34 | |
| - gjp έγραψε:
- Ευαριστω,εσυ που το χεις μελετησει το θεμα το quickshif ειναι καλυτερο για το σαζμαν ,δισκους κλπ σε σχεση με την κλασικη αλλαγη με συμπλεκτη η το τσακιζει?
Αναλογα το quick shift που θα επιλεξεις η σε τι χρονους θα το εχεις .. υστερα σε χρηση πιστας οι κοντρες στους δρομους ακομα και με συμπλεκτη αν δεν ξερεις πως θα κανεις σωστες αλλαγες καταπωνεις ετσι κι αλλιως σασμαν κ.τ.λ Γενικα εγω είμαι υπερ του quick shift σε ολες τις χρησεις | |
|
| |
gjp Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 16:59 | |
| ησουν κατατοπιστικος ευχαριστω,δοκιμασα το μαμα που εχει το 1000R και αν δεν κανω λαθος διορθωσε με ,στα ανεβασματα θελει σταθερες στροφες και αλλαγη ταχυτητας και στα κατεβασματα να κλεινεις γκαζι και να κατεβαζεις ταχυτητες | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 18:36 | |
| Ναι οπως τα λες .. βεβαια στα ανεβασματα ακομα την ωρα που αλλαζεις αν ανοιγεις το γκαζι παλι θα αλλαξει ταχυτητα χωρις προβλημα | |
|
| |
gjp Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Δευ 04 Μαρ 2019, 20:10 | |
| δεν το δοκιμασα αυτο που λες θα το δω συντομα γιατι το εχω 4 μερες το μηχανακι,αυτο που ειδα ειναι οτι στα κατεβασματα αν δεν μειωσεις γκαζι αναβει το traction. Μια αλλη απορια ειναι τι ειναι οι 2 ρυθμισεις στο shifter , ευαισθησια στην δυναμη που βαζεις στο λεβιε ταχυτητων? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Τρι 05 Μαρ 2019, 08:49 | |
| - gjp έγραψε:
- δεν το δοκιμασα αυτο που λες θα το δω συντομα γιατι το εχω 4 μερες το μηχανακι,αυτο που ειδα ειναι οτι στα κατεβασματα αν δεν μειωσεις γκαζι αναβει το traction.
Μια αλλη απορια ειναι τι ειναι οι 2 ρυθμισεις στο shifter , ευαισθησια στην δυναμη που βαζεις στο λεβιε ταχυτητων? Nαι ευαισθησια και διαφορετικους χρονους .. οταν επιλεξεις στο shifter το mode 2 που ειναι και καλα για πιστα θα ειναι πιο ευαισθητο και με μικροτερους χρονους διακοπης η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη το καταλαβαινεις αμεσα, στο δικο μου το εχω μονιμα στο 2 | |
|
| |
gjp Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter Τρι 05 Μαρ 2019, 10:51 | |
| Ευχαριστω για τις απαντησεις Δημητρη | |
|
| |
| Quickshifter | |
|