| Αεροκλειδο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Αεροκλειδο Τετ 24 Απρ 2019, 22:30 | |
| Θέλω πολύ να πάρω ένα όμως δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω κ δεν ξέρω καν πως λειτουργεί στο σφίξιμο. Πχ βλέπω έχει από 30 κιλά ροπή έως όσο θέλεις.έχει σκάλες στο σφίξιμο η βαράει μόνιμα τέρμα?
Ξέρει κανεις να με κατατοπίσει στα χαρακτηριστικά που θα χρειαστουν για χρήση μοτο?
Κατά προτίμηση θέλω ηλεκτρικό αλλά κ κομπρεσερ υπάρχει | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 08:00 | |
| Καλημερα! Ναι εχει σκαλες στο ποση δυναμη θα βαλει και το ρυθμιζεις εκει που το θελεις. Αν παρεις με αερα, προσοχη θελει δυνατο κομπρεσερ για να δουλεψει! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 08:54 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Θέλω πολύ να πάρω ένα όμως δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω κ δεν ξέρω καν πως λειτουργεί στο σφίξιμο. Πχ βλέπω έχει από 30 κιλά ροπή έως όσο θέλεις.έχει σκάλες στο σφίξιμο η βαράει μόνιμα τέρμα?
Ξέρει κανεις να με κατατοπίσει στα χαρακτηριστικά που θα χρειαστουν για χρήση μοτο?
Κατά προτίμηση θέλω ηλεκτρικό αλλά κ κομπρεσερ υπάρχει Θα σου στείλω μέσα στην ημέρα από αυτό που έχω πάρει. Έλυσα κ έδεσα ολόκληρο το αυτοκίνητό μου με 50αρι κομπρεσέρ Έψαχνα κανά μήνα στο ebay τα χαρακτηριστηκά τους.Πολύ δυνατό με πολύ μικρή κατανάλωση αέρα. Λύνω κ τοθς 4 τροχούς κ τότε ξεκινά να δουλεύει το κομπρεσέρ. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 11:03 | |
| Καλά να λύσω αμάξι δεν πρόκειται, το θέλω για βίδες που δεν έχουν κόντρες, βολάν καμπάνες γρανάζι κτλ στο ξεσφυγμα οκ, στο σφυξιμο τι παιζει? Πως ξέρεις με πόσα κιλα σφίγκει?
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 14:17 | |
| συνηθως εκει που κουμπωνει ο αερας στην λαβη εχουν την ρυθμιση για την ροπη ρυθμιζεις τα κιλα πουθελεις και σφιγεις οπως κανεις και με το ροποκλειδο | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 17:27 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Καλά να λύσω αμάξι δεν πρόκειται, το θέλω για βίδες που δεν έχουν κόντρες, βολάν καμπάνες γρανάζι κτλ στο ξεσφυγμα οκ, στο σφυξιμο τι παιζει? Πως ξέρεις με πόσα κιλα σφίγκει?
Δεν έχει σχέση αν θα λύσεις αυτοκίνητο ή όχι,αν θες να λύσεις βολάν κ εμπρός γρανάζι,θες δύναμη!Κ τα περισσότερα καταναλώνουν αρκετό αέρα με αποτέλεσμα να θες πάνω από 100άρι κομπρεσέρ. Π.χ. είχε φίλος του Lidl,το οπόιο δεν είναι κακό για ερασιτέζνη,θέλει όμως πολύ αέρα για τις δουλειές οου το θέλουμε εμείς Έχει 3 σκάλες στο σφύξημο κ στάνταρ ροπή στο λύσημο. Αύριο φώτο,δεν θα πάω στο γκαράζ σήμερα. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Πεμ 25 Απρ 2019, 18:21 | |
| Στο λύσιμο το αερόκλειδο πάει και έρχεται... Δεν ξέρω αν τα service manual λένε πουθενά για χρήση powertools, εγώ στα 2 που έχω διαβάσει δεν το λένε πουθενά. Στο δέσιμο-σφύξιμο που θέλει ροπή συγκεκριμένη γιατί να μην το δέσεις όπως πρέπει...δηλ με ροπόκλειδο; Γενικά είμαι κατά των powertools για χρήση σε μηχανή. Προτιμώ να έχω μία μεγάλη μακριάααααα καστάνια από τη χρήση αερόκλειδου. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Δευ 29 Απρ 2019, 00:05 | |
| Χρωστούσα φώτο [img]
[img]/388][/img] [img][url=https://servimg.com/view/19616372/388] [img][url=https://servimg.com/view/19616372/387] | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Δευ 29 Απρ 2019, 15:00 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Τρι 30 Απρ 2019, 00:02 | |
| Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό? | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αεροκλειδο Τρι 30 Απρ 2019, 01:09 | |
| [quote="panosk8"]Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό? [/quote
Πάνο σου επαναλαμβάνω,έχω 5οαρι κομπρεσέρ κ δεν ήθελα ούτε θέλω να πάρω μεγαλύτερο.
Άρα έπρεπε να βρω ένα αερόλέιδο δυνατό με πολύ μικρή κατανάλωση αέρα.
Κανά 2 που είχα δανειστεί για να λύσω το παξιμάδι του γραναζιού στον πήγασο που έχω,δεν δούλευαν με το κομπρεσέρ μου,"κλατάριζε" ήθελάν αρκετό αέρα κ δουλειά δεν έκανα.
Θα μπορούσα να πάρω κ με μικρότερη δύναμη κ να γλίτωνα 40-50 ευρώ,προτίμησα να πάρω το πιο δυνατό γιατί στο αυτοκίνητο που θα έλυνα κάποια μπουλώνια αππ λάδια,βρώμες κλπ θα με δυσκόλευαν. | |
|
| |
| Αεροκλειδο | |
|