Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπερα εχω ενα κ6 1000 το οποιο μοτερικα αν και αριστο εχει μερικα θεματακια στα εξωτερικα του .. αρχικα για να αποφυγουμε την συζητηση αν αξιζει να ριξω χρηματα σε κ6 να σας πω οτι το μοτερ εχει 38.000 χλμ και δεν σκοπευω να το αλλαξω τωρα στα κοντα γιατι ειμαι απλα ερωτευμενος μαζι του
Οποτε για να μπω στο ψητο το μηχανακι εχει πεσει απο το σταντ πριν το παρω εγω και εχει καποιες γρατζουνιες σε πλαστικα κλπ εχει επισης μια γρατζουνια στην εξατμιση η οποια ειναι στην κατω αρχη του τελικου με αποτελεσμα να χανει λιγο αερα απο εκει ..
εχω σκοπο σταδιακα να προχωρησω σε μερικες βελτιωσεις οι οποιες ειναι οι παρακατω σωληνακια υψηλης προγραμματισμο μεγαλυτερους δισκους μπρος και πισω τρομπα φρενων
επειτα θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει καποιος αποψη για τα πλαστικα που πουλανε μεσω ιντερνετ , αν αξιζουν αν κουμπωνουν σωστα και ολα τα συναφη ..
και τελος θα ηθελα να σας ρωτησω οσον αφορα το σερβις της μοτοσυκλετας τι λαδια προτεινετε τι φιλτρο λαδιου και τι μπουζι ( μεχρι στιγμης εγω φοραω ipone R400rs και τα υπολοιπα τα παιρνω σαν κιτ απο την suzuki )
οποιος εχει προχωρησει σε καποια απο τις παραπανω αλλαγες ειναι ευπροσδεκτος να μοιραστει την γνωμη του οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη !!
εχω το ιδιο μηχανακι και δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις με το πισω φρενο.αν θες να κανεις κατι βαλε 2 δαγκανες μπροστα απο κ9 1000 και μια αναρτηση πισω.σε ολα τα υπόλοιπα ειναι αστερι.
TsoK6 Jr.gixxer
Όνομα: : Alex Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2019
εχω το ιδιο μηχανακι και δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις με το πισω φρενο.αν θες να κανεις κατι βαλε 2 δαγκανες μπροστα απο κ9 1000 και μια αναρτηση πισω.σε ολα τα υπόλοιπα ειναι αστερι.
τωρα που σε βρηκα την πατησες :Ρ τι λαδια του φορας ? και γενικοτερα τι αλλαγες εχεις κανει πανω στο μηχανακι ?
tyrinthos Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : αιγαλεω Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 09/08/2015
λαδακια βαζω bell ray 10-40 και τα αλλαζω μια φορα το χρονο γιατι δεν κανω πολλα χλμ.μαζι με την αλλαγη λαδιων κανω και αλλαγη υγρων φρενων.αλλαγες δεν εχω κανει γιατι μου αρεσει πολυ οπως ειναι αλλα οπως σου ειπα και πριν πασχει λιγο στα φρενα και στην πισω αναρτηση.τα μπροστινα του με ενα καλο λαδακι και αρκετες ρυθμισεις ειναι μια χαρα για δρομο.
Αρέσει στον χρήστη K6 gixer
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Αν θες πάντως έχω μια δισκοπλακα πίσω brembo που θα τη βγάλω συντομα για πώληση.
ευχαριστω αδερφε αλλα το προτζεκτ θα γινει σιγα σιγα λογω ελλειψης χρονου οταν φτασω σε εκεινο το σημειο ομως θα σου στειλω μηπως και υπαρχει ακομα κατι
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Βάλε σωληνάκια υψηλής και δαγκάνες από Κ9 και μετά. Άντε και μία τρόμπα το πολύ πολύ και καθάρισες με τα φρένα. Μπρος πίσω σέρβις στις αναρτήσεις και ίσως ελατήρια ΑΝ δεν είναι στα κιλά σου. Καυσανάλυση για να δεις που βρίσκεσαι και αν χρειάζεται φτιάχνεις πρόγραμμα.
Αυτά να της κάνεις σιγά σιγά που είναι και τα βασικά.
Α! Επίσης
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ο,τι σου ειπε ο αποπαν δεν υπαρχει λογος να σκορπας λεφτα σε δισκους που δεν χρειαζεσαι για τα λαδια πρεπει να εχουμε σχεδον 50 διαφορετικα θεματα. διαβασε και βαλε ο,τι θελεις στα κινεζικα κουστουμια αλλα ειναι κακα, αλλα μετρια και αλλα καλα. σαν τα μαμα δεν ειναι κανενα
Αρέσει στον χρήστη K6 gixer
TsoK6 Jr.gixxer
Όνομα: : Alex Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2019