| Racing κράνος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Racing κράνος Κυρ 15 Μαρ 2020, 19:05 | |
| Καλησπέρα στην ομήγυρη. Αναζήτηση κράνους με κύριο γνώμονα την αερδουναμική, να μην κουνάει, να μην σηκώνεται στα πολλά. Μπάτζετ 400 με 500 ευρώ. Κοιτάζω το Hjc rpha 11 και το Arai chaser x.
Καμία άλλη πρόταση? Για τα παραπάνω που ανέφερα έχεις κάποιος προσωπικές εντυπώσεις? | |
|
| |
giorgio1000k3 Jr.gixxer
Όνομα: : Giorgio1000Κ3 Τόπος : Σερρες Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2015
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Κυρ 15 Μαρ 2020, 22:24 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 16 Μαρ 2020, 12:41 | |
| αναμεσα στα 2 που γραφεις μαλλον για τον κορεατη θα ελεγα τον εχω χρονια και πραγματικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος μαζι του. το φοραω πιο συχνα απο οτι φοραω το αραι μου | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 16 Μαρ 2020, 13:28 | |
| - Miou έγραψε:
- αναμεσα στα 2 που γραφεις μαλλον για τον κορεατη θα ελεγα
τον εχω χρονια και πραγματικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος μαζι του. το φοραω πιο συχνα απο οτι φοραω το αραι μου Σου έστειλε και στο fb. Το rpha11 έχει Αλέξανδρε?Για πες εντυπώσεις? Από Arai ποιο μοντέλο έχεις? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 16 Μαρ 2020, 14:35 | |
| απο αραι rx7 corsair kai gp πιο παλια ειχα και το τσεισερ . κορεατη εχω το rpha 10 το 11 εχει καλυτερο εξαερισμο στο πηγουνι γαιτι το 10 ειχε τελειως μαπα το 11 εχει και λιγο μεγαλυτερο πεδιο ορασης . λιγες μοιρες δεν θυμαμαι ποσες. επισης εχει το συστημα που μπορεις να βγαλεις ευκολα και γρηγορα το κρανος σε περιπτωση ατυχηματος
το hjc εχει καλυτερο αεραγωγο απο το αραι , ειναι πιο ελαφρυ και λιγο πιο ησυχο εχει και 2ρη ζελατινα και πιν λοκ και ολα αυτα με τα μισα λεφτα
| |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 16 Μαρ 2020, 15:14 | |
| - Miou έγραψε:
- απο αραι rx7 corsair kai gp πιο παλια ειχα και το τσεισερ .
κορεατη εχω το rpha 10 το 11 εχει καλυτερο εξαερισμο στο πηγουνι γαιτι το 10 ειχε τελειως μαπα το 11 εχει και λιγο μεγαλυτερο πεδιο ορασης . λιγες μοιρες δεν θυμαμαι ποσες. επισης εχει το συστημα που μπορεις να βγαλεις ευκολα και γρηγορα το κρανος σε περιπτωση ατυχηματος
το hjc εχει καλυτερο αεραγωγο απο το αραι , ειναι πιο ελαφρυ και λιγο πιο ησυχο εχει και 2ρη ζελατινα και πιν λοκ και ολα αυτα με τα μισα λεφτα
Από αεροδυναμική το rpha? Στα πολλά χμ κουναει ή ανασηκώνεται? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
cornell Normal gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 16 Μαρ 2020, 15:35 | |
| το αραι αγκαλιαζει λιιιιγο καλυτερα τα μαγουλα μου αλλα δεν μπορω να πω οτι καθεται πιο καλα- σωστα στο κεφαλι στα πολλα χλμ συγκριτικα με το hjc
γενικα στα πολλα 220+ δλδ και τα 2 κολλανε στην μυτη μου και μενουν εκει | |
|
| |
power Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2019
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Τετ 18 Μαρ 2020, 01:06 | |
| απο το 11ρι ειμαι ευχαριστημενος....το εχω ενα χρονο ισως κ παραπανω.... πολυ καλο ειναι κ πολυ ποιοτικο θα ελεγα.... στην κεφαλα μου εχει τελεια εφαρμογη γιαυτο κ το επελεξα.... στενη γραμμη σχετικα κ μεχρι τα 250-260χλμ δεν βρηκσ κατι μειον(υπερβολικο θορυβο.κουνηματα.ανασηκωματα)....στα συν του ειναι οτι ερχεται κ με 2πλη ζελατινα(λευκη-ψιλοσκουρα) σε σχεση με arai δεν μπορω να σου πω.Παντως εκανα δοκιμη φιλου το Shoei X-Spirit το 2 κ 3 γιατι το ειχα βρει σε προσφορα κ με ξενιζε στο κεφαλι κ το αφησα δες κ αυτο ειναι μεσα στο μπατζετ σου κ μπορει να σου ταιριαξει....ειναι κ πως θα κουμπωσει στον καθενα....θα σου ελεγα να δες κ το Bell Race Star.... παντως το 11ρι στα λεφτα του δεν εχει αντιπαλο....
| |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Τετ 18 Μαρ 2020, 09:53 | |
| - power έγραψε:
- απο το 11ρι ειμαι ευχαριστημενος....το εχω ενα χρονο ισως κ παραπανω....
πολυ καλο ειναι κ πολυ ποιοτικο θα ελεγα.... στην κεφαλα μου εχει τελεια εφαρμογη γιαυτο κ το επελεξα.... στενη γραμμη σχετικα κ μεχρι τα 250-260χλμ δεν βρηκσ κατι μειον(υπερβολικο θορυβο.κουνηματα.ανασηκωματα)....στα συν του ειναι οτι ερχεται κ με 2πλη ζελατινα(λευκη-ψιλοσκουρα) σε σχεση με arai δεν μπορω να σου πω.Παντως εκανα δοκιμη φιλου το Shoei X-Spirit το 2 κ 3 γιατι το ειχα βρει σε προσφορα κ με ξενιζε στο κεφαλι κ το αφησα δες κ αυτο ειναι μεσα στο μπατζετ σου κ μπορει να σου ταιριαξει....ειναι κ πως θα κουμπωσει στον καθενα....θα σου ελεγα να δες κ το Bell Race Star.... παντως το 11ρι στα λεφτα του δεν εχει αντιπαλο....
To Bell το δοκίμασα, δεν μπαίνει με τίποτα στο κεφάλι μου. Το shoei xspirit 3 είναι κοντά το μπροστινό μέρος του κράνους με το χείλος μου, σε βαθμό που αν κάνω κάποια κίνηση με τα χείλη μου βρίσκουν. Το rpha 11 ταιριάζει γάντι, αλλά κοιτάζω το αεροδυναμικό κομμάτι, δεν θέλω να κουνάει, ούτε να ανασηκώνεται. Το chaser x δεν το έχω δοκιμάσει. | |
|
| |
power Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2019
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Τετ 18 Μαρ 2020, 13:14 | |
| Τοτε μην το σκέφτεσαι καν!!εφοσον σου ταιριαζει γάντι χτυπά το Κ μην το σκέφτεσαι,δεν θα το μετανιώσεις!!το shoei xspirit 3 παντως μπροστα στο 11ρι για τα γουστα τα δικά μου ειναι φτωχο(ανώτερο το 11ρι-ξερω ακούγεται κάπως αλλα ξαναλέω για μενα ειναι καλυτερο)(εκτος οτι δεν μου κάθισε καλα στο κεφάλι έβγαζε υπερβολικό θόρυβο σε σχέση με το 11ρι!! Στα λεφτά που εχει κατω απο 300γιουρο δεν εχει αντίπαλο οπως ξανά εγραψα! | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Πεμ 19 Μαρ 2020, 17:27 | |
| Κοίταξε αν θέλεις κ για suomy sr sport. | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Παρ 20 Μαρ 2020, 10:31 | |
| - NIKOS έγραψε:
- Κοίταξε αν θέλεις κ για suomy sr sport.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η Suomy δεν έχει καλή υποστήριξη(ο Ιταλός τα φέρνει). Το bike accessories έκλεισε, οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσω το μοντέλο που έγραψες. | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 23 Μαρ 2020, 00:29 | |
| Ναι μόνο ο Ιταλός τα έχει.απο εκεί το έχω πάρει. | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 23 Μαρ 2020, 14:13 | |
| Κοίταξε αν θες στο moto market στην Καλλιρόης ,έχει προσφορά τα bell star dlx k τα prostar κοντά στα χρήματα που ψάχνεις. | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Racing κράνος Δευ 23 Μαρ 2020, 22:14 | |
| Η Arai δίνει εγγύηση μόνο για το κέλυφος και το λουράκι. Λαμβάνοντας υπόψην το υψηλό κόστος αγοράς , τα ακριβά ανταλλάκτικά και το γεγονός ότι δεν δίνουν τίποτα άλλο πέραν της θήκης μεταφοράς καταλήγω στο hjc rpha 11 με δώρο δεύτερη φιμέ ζελατίνα και extra βιδάκια. | |
|
| |
| Racing κράνος | |
|