Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Θέμα: ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ Σαβ 12 Δεκ 2020, 15:44
Βγηκα απο το κλουβι σημερα το πρωι να παρω ενα φρεντακι,και παρκαρε διπλα μου ενα μαυρο ΚΑΤΑΝΑ. Ρε παιδια τι ομορφο ειναι σε αυτο το χρωμα.Καταμαυρο ολο μεχρι και οι μανετες και ενα λιτο και απεριτο κοκκινο ΚΑΤΑΝΑ στο ντεποζιτο. Το εβλεπα στο ιντερνετ και μου φαινοταν πολυ χοντροκομενο ειδικα το μουτρο.καμια σχεση. ειναι οσο οσο απο κοντα. ηλεκτρονικα ,οσα χρειαζεται. με ψαλιδαρα και διαφορα αλλα απο gixxer. το χτυπαγα ανετοτατα. το χει οδηγησει κανεις?
Xrισταρα εχω καρφωσει ενα συστηματακι 34 στο τζοκερ σημερα. Υπομονη ,θα στο δωσω να το στρωσεις...με πληρωμενες βανζινες. 600χιλιαρικα δινει.
Πάρε μου και ένα L7 να έχω να παίζω και εγώ σαν παιδί
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Θέμα: Απ: ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ Δευ 14 Δεκ 2020, 18:02
Πηρα το πουτσο και πελεκησα Στο δια ταυτα επιασα το 3 και μονο μεσα στο κλουβι και παλι μυριζει και μαντρωμα και Γεναρη. στο 1.05 το δινει με το Ζ θα πεθανω το ξερω