Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.... Ειμαι νεος στην παρεα θα ηθελα να θεσω ενα θεμα προς σηζητηση...Έχω ένα gsxr 1000 k6 και ετοιμάζομαι να το πειράξω λιγο... Αυτή τη στιγμή το μοτέρ βρίσκετε υπό γενική ανακατασκευή θα μπουν όλα καινούργια απάνω και σκέφτομαι να βάλω πιστόνια Je και εκκεντροφορους piper.... Έχει χρησιμοποιεί κάνεις κάτι από αυτά υπάρχει κάποια γνώμη ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? ? Το αρχικό μου θέμα ήταν ότι το μηχανάκι ήταν πολύ ψόφιο στα χαμηλά ενώ ψηλά είχε αρκετή δύναμη και θέλω να γίνει λίγο πιο νευρικό στα χαμηλά έχετε κάτι υπόψη σαΣ??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις.. (Το προηγούμενο μοτέρ είχε εκκεντροφορους κομμενεΣ πεταλούδες ψιλή φλάντζα για περισσότερη συμπίεση και πιστόνια από κ 8 ολόσωμη ακραποβιτς φίλτρο dna και πρόγραμμα στον μαμά εγκέφαλο!!)
Για την συγκεκριμένη μηχανή υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια πολλές καλές λύσεις ανάλογα το πορτοφόλι σου (min 2-3000; ). Υποθέτω στην περιγραφεί σου "ψιλή φλάντζα" εννοείς λεπτή φλάντζα κεφαλής (αύξηση συμπίεσης) και κομμένες πεταλούδες εννοείς ότι έχουν αφαιρεθεί (χάνει στα χαμηλά έτσι το μηχανάκι). Μερικά μέλη έχουν κάνει αρκετά σε αυτά τα μηχανάκια. Όπως σου έχουν πει και σε γειτονικό forum, διάλεξε σωστά τα ανταλλακτικά, χωρίς να κάνεις ακρότητες, σε καλό μηχανικό, για να έχεις και το σωστό αποτέλεσμα και μακροζωία. Γενικά δεν έχω καταλάβει τι χρήση θες να κάνεις γιατί για το δρόμο η μηχανή, ακόμη και μαμά, είναι εξαιρετικά γρήγορη. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στο project σου.
Αρέσει στον χρήστη K6 gixer
K6 gixer Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2021
Φίλε μου θα σου πω αυτά που έγραψα τα είχε το μηχανάκι γενικότερα όταν τον πήρα δεν ξέρω σε τι βοηθάει το καθενα.... Εγώ η χρήση που κάνω δεν είναι στάνταρ οδηγαω και σαν καγκουρας εν τέλη αλλά γενικότερα και σε ταξιδάκια το χώνω. ... Εμένα με ενδιαφέρει το μπαμ του να δυναμώσει χαμηλά κρέμασε σκέψου ψόφιο τελείως ενώ ψιλά έπαιζε τιμόνια από 3η προς Τετάρτη ταχύτητα σκέψου. ..Ο μηχανικός που ασχολείται γενικότερα με τέτοια μηχανάκια και στηνει γενικοτερα μου είπε ότι με τα πιστόνια και εκκεντροφορους θα δω βελτίωση αλλά όχι τρελά πράγματα. ..Για αυτό ρωτάω πρώτον αν είναι αξιόπιστα τα συγκεκριμένα πράγματα που θα βάλω αν τα έχει χρησιμοποιεί καποιος ή εχει κάτι άλλο να προτείνει. ..σκέφτομαι και το γρανάζια επεισεις μου είπαν ότι με -1 δόντι μπροστά +3 πίσω θα γίνει πολύ νευρικό γενικότερα. ...Αλλά θα χάσει 10 χιλιόμετρα περιπου
Με μαμά 17/42 και μαμά λάστιχα είσαι γύρω στα 320 τελική (κόφτη 6η προφανώς) Με 16/44 πας στα 287 οπότε ναι θα είναι χάος, θα φορτώνει σφαίρα και θα τραβάει παντού καλύτερα.
Αρέσει στον χρήστη K6 gixer
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Μπορεί να παίζουν ρόλο όλα αυτά πάντως τώρα το μηχανάκι με τα Je τα πιστόνια έχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά από πριν πολύ πιο νευρικό χαμηλά και αρκετή δύναμη στα ψιλά παίζει τιμόνια με κάθε αλλαγή ταχύτητας. ...Τελικά ήταν καλή επιλογή τα συγκεκριμένα αν και τα ψιλό φοβόμουν στην αρχη
K6 gixer Jr.gixxer
Και μου είπαν επεισεις ότι αντεχουν πολύ περισσότερο γιατί είναι σφυρίγματα φτιαγμένα λέει για πιο δυνατές πιέσεις...Τώρα δουλεύει με 14 συμπίεση το μηχανακι
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
σορυ κιολας αλλα σφυριγματα σιγουρα δεν ειναι ... σφυρηλατα μαλλον ηθελες να γραψεις και ειμαι σιγουρος οτι με 14 συμπιεση δεν θα κρατησει περισσοτερο απο το μαμα μοτερ ... μην λεμε ο,τι θελουμε ...
κοιτα να το ευχαριστιεσαι και να το χαιρεσαι και ας μην κρατησει για παντα ...
Αρέσει στους χρήστες boutser και K6 gixer
K6 gixer Jr.gixxer
Μπρο σίγουρα σφυριλατα γάμων το ταφ 9....Τώρα έτσι μου είπαν δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. ... Παίδες μια ερώτηση ακόμα είχα ένα θέμα μάλλον με το σασμαν όταν πατάω συμπλέκτη κάνει έναν θόρυβο δεν μπορώ να τον παρουσιάσω κάπως μόλις αφήνω τον συμπλέκτη σταματάει έχει κανείς εικόνα τι μπορεί να είναι? ?? Το μηχανάκι είναι ήδη στον μάστορα και περιμένω πόρισμα απλά ρωταω μήπως το έχει αντιμετώπισε καναΣε άλλος. ..Ο θόρυβος είναι περίεργος σαν να βρίσκει κάτι. ...
Miou Full gixxer
Έχει κανείς να προτεινει κάποιο λάστιχο μαλακό που να γατζωσει καλά κάτω( οχι αγωνιστικό. ...) Έβαλα πρόσφατα shinko radeal 200/50 μετά από σύσταση του μάστορα αλλά δεν έχω μείνει εικανοποιημενος είναι πολύ σάπιο λάστιχο και γλιστράει πολύ γενικότερα...Έχετε να μου προτείνετε κάτι θα προτιμούσα Bridgestone αλλά δεν έχω θέμα και σε άλλες μάρκες αρκεί να γατζωνει καλά. ..
K6 gixer Jr.gixxer
μα αυτα τα λαστιχα απο οτι γνωριζω δεν ειναι για βολτες στον δρομο μαλακο λαστιχο που να γαντζωνει καλα κατω και να μην ειναι γομα δεν παιζει. το θεμα ειναι τι θελεις απο το λαστιχο. να ειναι μαλακο και να πιανει και σχετικα κρυο? τοτε δεν θα εχει διαρκεια ζωης και σε ταξιδι θα το φας γρηγορα.
μπριτζεστον και μαλακο ειναι μονοδρομος η γομα.
δες ντανλοπ ή την σειρα gp racer ή TT τα racer πρεπει να τα παιξεις με πολυ χαμηλη πιεση για να δουλεψουν σωστα και στην εθνικη θα τα εξαφανισεις. το ΤΤ δεν εχει τοσο μαλακια γομα αλλα το προτιμω για τον δρομο και την χρηση που κανω στα πιρελι εχω μεινει πλεον πισω και δεν γνωριζω τα νεα μοντελα της
K6 gixer Jr.gixxer
Τι εννοείς εγώ για δρόμο του τα ζήτησα βολτισια καθαρά αλλά το λάστιχο δεν βαστάει του τόνισα ότι δεν θέλω αγωνιστικά !!!Και ότι θέλω μαλακό αυτός μου είπε ότι είναι γομα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την K6 gixer στις Τρι 27 Ιουλ 2021, 18:49, 1 φορά
K6 gixer Jr.gixxer