Θα σας πω μια ιστορια για τον Γαρμπίλια.
Ισως το καλυτερο παρατσουκλι που εχω ακουσει ποτε.
Ο Γαρμπίλας ηταν ενας πιτσιρικας στο χωριο που εκανα διακοπες.
Ο μουρλος/χαζος/τρελος του χωριου.
Τελικα οταν μεγαλωσε σε περναγε απο το ποταμι χωρις να σε βρεξει.Αλλη ιστορια αυτη...
Απογευματακια του Αυγουστου,μαζευομαστε στη πανω πλατεια του χωριου με τα ποδηλατα.
Ειχαμε στησει αυτοσχεδια ραμπα για πεταγματα με βαραθρο απο κατω (ικανο να σε στειλει νοσοκομειο) για να ξεχωρισουν οι κοτες.
Εγω τοτε ειχα ενα γυναικειο KALKOFF.Tο ειχα σαβουρωσει απο την αδερφη μου την μεγαλη.
Τσιτα αλαφρωμενο.Ενας σκελετος με 2 ροδες,τιμονι και πεταλια.Τα πεταξα ολα.
Για φρενο παταγα τη μπροστα ροδα με το ΖΗΤΑ HELLAS ή STRAICK.
Ο Γαρμπιλιας δεν εχει ποδηλατο και κανεις δε του εδινε.Ποτε δε καταλαβα γιατι το καναμε αυτο...
Ενα απογευμα ερχεται ενας και μας λεει
-Τα μαθατε?Ο Γαρμπιλιας ειναι στο νοσκομειο.Πηρε ενα οινοπνευμα ,το ριξε πανω του και λαμπαδιασε.
Δε του περνανε ποδηλατο....
Αν και πιτσιρικας τοτε θυμαμαι ποσο μαλακας ειχα νιωσει που δε του το εδινα βολτα.
Το επομενο καλοκαιρι διακοπουλες ενα μηνα , ΠΑΣΟΚ πρεπει να επαιζε πανω τοτε.
Πρωτη μερα,βγαζω KALKOFF απο υπογειο,πλυσιμο με λαστιχο να φυγουν οι αραχνες και βουρ για πανω πλατεια.
Αραζω κατω απο μια τεραστια καρυδια που ειχε εκει αιωνες.
Και ξαφνικα βλεπω να σκαει το πιο ωραιο custom/mix BMX που ειχα δει ποτε στη ζωη μου.
Κατεβαινει ο Γαρμπιλιας με ενα τεραστιο σημαδι απο καψιμο στα στηθια του.Που σιγουρα χρειαζοταν 2 και 3 πλαστικες επεμβασεις.
-Γουσταρεις εργαλειο? (με ενα τεραστιο χαμογελο.)
0λα απο τα σκουπιδια τα μαζεψα.
Ενα σαπιο ΒΜΧ μπλε, με τις σκουριες να κανουν τελεια αντιθεση.Σελα απο SUPER PEPPERONI με πατεντα απο τον αρχιδατο σιδερά του χωριου για να κατσει.Μονο πισω φρενο που στριγλιζε σα πισω φρενο απο παπι JISHSAN με τακακια που εχουν 171χιλιαδες χλμ πανω.Πεταλια σπασμενα στη μεση και τα δυο εκει που πατας.
Στο αριστερο grip ειχε κρεμασει μια λαγο-ουρα.Θεωρηται γουρι στα χωρια.και δεξια την σπανια μπουγελοφατσα νεκροκεφαλη.
Και κατω απο τη σελα ενα σημα VW.Προφανος καποιος θα το εκλαιγε.
Και για φαναρι ειχε ολοιδιο με αυτο.Ηταν απο ενα μωρουδιστικο 3ροδο ποδηλατακι.
Ο Γαρμπίλιας δε μου το έδωσε ποτε βολτα το ΒΜΧ του.