| Το πήρα το πήρα παίδες!!! | |
|
+25G.E.B. R-09 okeanos GIXXERAKIAS valentinosgsxr κολτρέϊν DENNIS kentaurosk8 papagym sakisole Hamamatsu nktr thanosk6 Zuki kostas_750 DrIoannis kantalis GSX-R 1000 kapamarou85 JIMK7 giatros nasos-v gat0s gsxr1000nitro crockh2001 teo46 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 11:12 | |
| Καλοριζικος ρε φιλε,να το χαρεις σου ευχομαι. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 12:29 | |
| Τεο καλοριζικο ρε φιλε, παντα ορθιος και να το χαρεις οσο δεν παει, φανταζομαι με αυτο πως θα πηγαινεις Σερρες..!!:fvsg: αντε, ριξε και καμια φωτο..!! - nasos-v έγραψε:
και εχω τιποτα αλλο ενα μαυρακι κ9 μου εχει κλεισει το ματι, μου εδωσε και το τηλεφωνο της , μου ειπε και στο αυτι οτι εχει μια θεση για μενα πανω της........... :ohdhds: ........... και η ιταλιδα δεν λεει να ξεκολησει απο πανω μου :logugj: οταν τα ελεγα εγω στο ΑΒ για την μεταπωληση κτλ Νασο, ολοι με κραζατε και λεγατε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο, τωρα ηρθε η ωρα το δεις και μονος σου | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 13:06 | |
| Καλοταξιδο φιλε! Θεικο μηχανημα πηρες και στο σωστο χρωμα | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 13:14 | |
| Καλοριζικος,καλοσουζαριστος,καλοστριφτος και παντα ορθιος ρε Θοδωρηηηη!!!! :aswe: Με γειες το μοτορι ρε αγορινα και με το καλο να μας κανει λιακαδα να βολταρουμε παρεακι μαζι με τον αλλο τον ανεπροκοπο που ακομα να δωσει το Ιταλικο παρταλι που εχει,με το επισης δικο του Gixxeraki το μαυρο το κακο. Α και που ειστε?Τα λευκα ειναι πιο γρηγορα σας εχω και τους δυο. :sbdf: :sbdf: :sbdf: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 13:25 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 13:45 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 17:01 | |
| | |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:17 | |
| μολις το ειδα απο κοντα χτεες επαθα πλακα , εχει καταπλικτικες γραμες και φινιρισμα το μηχανακι ,στην βροχη που το οδηγησα και εγω μου εκανε τρομερη εντυπωση το σασμαν του και οντως ειναι ευκολοδηγητο ο ογκος του δεν τον καταλαβαινεις καθολου και παλι καλοριζικο θοδωρη | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Παρ 16 Οκτ 2009, 23:10 | |
| Καλοριζικο καλες βολτες και παντα ορθιος!!! | |
|
| |
antouan Jr.gixxer
Όνομα: : Αντωνης Τόπος : Καλυβια Ηλικία : 57 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Αγωνιζόμενος : και καλα Hμερομηνία εγγραφής : 14/09/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Σαβ 17 Οκτ 2009, 18:55 | |
| ...καλοταξιδος Θοδωρη και απο εδω...αυριο νομιζω θα ξεκινησεις το...στρωσιμο του θεριου | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:26 | |
| να και οι πρώτες φώτο..βρώμικο μεν κ@υλα δε το μηχανάκι...μου κάνει πολύ κέφι! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo46 στις Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:42, 1 φορά | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:35 | |
| Κατι πηγε στραβα.Δεν βλεπω φωτο | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 22:59 | |
| Ουτε κι εγω που ειναι οι φωτο ρεεεεεεεεεεεεεεε :grgrw: :grgrw: Αντε θα περιμενουμε πολυ ακομα :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:01 | |
| Φτου φτου της λεμε!!!!Αν και την ειδα απο κοντα και την εφτυσα (δεν ειχα φαει κιμα ευτυχως ) καλοριζικη ξανα απο εδω μεσα ρε Θοδωρακο!Τα σπαει το εργαλειο!! :vwrv: υσ:Νασσο το νουνου σου αποψε το βραδυ...τα Ασπρα ειναι πιο γρηγορα στο ξαναλεω!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:04 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Φτου φτου της λεμε!!!!Αν και την ειδα απο κοντα και την εφτυσα (δεν ειχα φαει κιμα ευτυχως ) καλοριζικη ξανα απο εδω μεσα ρε Θοδωρακο!Τα σπαει το εργαλειο!! :vwrv:
υσ:Νασσο το νουνου σου αποψε το βραδυ...τα Ασπρα ειναι πιο γρηγορα στο ξαναλεω!!! Ποια ασπρα ρεεεε :aesfwcv: :aesfwcv: καλα δεν βλεπεις οτι τα μαυρα ειναι μακραν γρηγοροτερα :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:24 | |
| :darg: :darg: :darg: :darg: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 09:00 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 09:05 | |
| να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ξεκαβαλισα απο το μιλλε ,πηρα το gιxxer και ξανα το μιλλε οποτε η συγκριση ηταν αμεση! το μηχανακι του τεο ειναι ευκολο! αλλαζει σε στυλ σφαλιαρας κατευθηνση!(πιο γρηγορα απο το μιλλε και χωρις κουνηματα) ειναι σταθερα παρα πολυ στη στροφη! του εκανα εσακια πανω στης στροφες της εθνικης, μιας και δεν μπορουσα να ανεβασω χιλιομετρα παραπανω λογο στροσιματος, και το μηχανακι ηταν βιδωμενο και σου εδεινε την αισθηση οτι θελει πολυ για να το ζωρισεις!πιστευω οτι με 55 λαστιχο πισω το μηχανακι θα πεφτει με την σκεψη.αν μπουν και σφυριλατες .... θα πολεμας να το κρατισεις ορθιο το μπροστινο του ειναι φοβερο . δεν ειναι αυτο το αποκομενο ! καταλαβαινεις τα παντα! που παταει το μηχανακι ,τι παταει κτλ. απο αισθηση ειναι σουπερ λοιπον! σε αυτα τα χιλιομετρα και σε τετοιο βαθμο πιεσματος νομιζω δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τα ohlins! σε πιο ζωρικες καταστασεις ....... θα δουμε! παντος ηταν κατι που φοβομουν και χαρικα για την συμπεριφορα του μπροστινου! ηταν πολυ παραπανω απο της προσδοκιες μου! το αμορτισερ ειναι λιγο καλυτερο απο το sachs που φορανε τα mille r και λιγο χειροτερο απο το ohlinw των φακτορυ! ισως καποια στιγμη να χρειαστει καποιο αλλο αμορτισερ. οι αναρτησεις απο της μαμα ρυθμισεις δεν ηθελα τιποτα απο σαγκ. μην σας πω οτι ηταν και ετοιμο για τα κιλα μας (100+ ζωη να εχουμε.....με εξοπλησμο ετσι ) για χρηση πιστας οι αποσβεσεις επαναφορα εγω θα της ηθελα λιγο πιο αργες για το δρομο ! για πιστα δεν ξερω ακομα (μετα το στρωσιμο) φρενα εδω υπαρχει θεμα. θελει αποσδηποτε σωληνακια υψηλης! μια τρομπα θα ηταν ενα μεγαλο + οι δαγκανες δεν νομιζω οτι θελουν αλαγη λογο οτι μονομπλοκ ...και το μεγεθος τους ειναι αξιοσημοιοτο! 34αρες!! πιστευω οτι βασικα το προβλημα ειναι τα σωληνακια! σπογκοδες αισθηση και στο δυνατο φρεναρισμα απλα χανετε τελειος η αισθηση. τα φρενα παντος ειναι δυνατα ! αισθηση δεν εχουν! απο εκει και περα ειναι θεμα τι θελει ο καθενας (τακακια - τρομπα- δαγκανες) αλλα δεν νομιζω να ειναι απαρετητα, τουλαχιστον οχι παραπανω απο οτι ειναι απαρετητα και στα αλλα μηχανακια ή στο μιλλε μου! πραγματικα οταν το καβαλας η συμπεριφορα του θυμιζει φακτορυ καλοστιμενο! αυτα απο μενα. νεοτερα οταν ξανακαταφερω τον τεο να μου το ξαναδωσει και να ειναι και στρωμενο! πρωτη εντυπωση ΑΡΙΣΤΑ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Δευ 19 Οκτ 2009, 09:24, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 09:07 | |
| α ξεχασα να πω οτι ο τεο θα γινει πολυ πορομενος σουζουκακιας!!!
σε ολη την βολτα ειχε το χαμογελο ΔΙΑΠΛΑΤΟ... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 09:43 | |
| | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 10:42 | |
| Βλέπω πώς αλλάζετε στρατόπεδο πάντως και θα σας έχουν στη μπούκα στο ΑΒ!! Τώρα θα ψήσω και τον κολλητό μου τον Γιάννη (V997) να δώσει επιτέλους το ιταλιάνικο γυμνό του και να γίνει άντρας, αν και στην πρώτη επαφή με το Κ9 είχαν ένα θέμα τα δυο τους!! Άντε έρχεται και η σειρά μας σιγα σιγα!! Τeo κούκλα η Σουζουκάρα!! φτου φτου να μη την ματιάξω! βαλε χάντρα! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 10:57 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Βλέπω πώς αλλάζετε στρατόπεδο πάντως και θα σας έχουν στη μπούκα στο ΑΒ!! Τώρα θα ψήσω και τον κολλητό μου τον Γιάννη (V997) να δώσει επιτέλους το ιταλιάνικο γυμνό του και να γίνει άντρας, αν και στην πρώτη επαφή με το Κ9 είχαν ένα θέμα τα δυο τους!!
Άντε έρχεται και η σειρά μας σιγα σιγα!! Τeo κούκλα η Σουζουκάρα!! φτου φτου να μη την ματιάξω! βαλε χάντρα! οσοι θελουν καταλαβαινουν .......... οσοι δεν .... θα μας βαλουν στην μπουκα δεν πειραζει..... αυτα εχει η ζωη... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Το πήρα το πήρα παίδες!!! Δευ 19 Οκτ 2009, 11:04 | |
| | |
|
| |
| Το πήρα το πήρα παίδες!!! | |
|