| Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. | |
|
+12Leroy Black Eagle ktm_21 ΚΑΣΤΟΡΙΑ valentinosgsxr crockh2001 kentaurosk8 JIMK7 maikstain giorgostam Lelos69 asteri 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
asteri Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| Θέμα: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Δευ 19 Οκτ 2009, 19:09 | |
| | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 17:21 | |
| Ψαχνω και εγω να βαλω τετοιο μηχανισμο.Τι εκανες τελικα?Το συγκεκριμενο ψιλοακριβο μου φαινεται παντως..... | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 20:22 | |
| | |
|
| |
asteri Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 20:59 | |
| - Lelos69 έγραψε:
- Ψαχνω και εγω να βαλω τετοιο μηχανισμο.Τι εκανες τελικα?Το συγκεκριμενο ψιλοακριβο μου φαινεται παντως.....
Ψηνομουν πολυ να βαλω αυτην αλλα βλεπεις ειναι λιγο ακριβη και δεν ηξερα αν αντεχουν απο τις δονησεις.Τελικα εβαλα μια rizoma αναδιπλουμενη που την ανοιγοκλεινεις με αλενακι και ειναι πολυ σταθερη. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 22:56 | |
| πολυ καλη φαση.το επσαχνα απο καιρο αλλα δεν το εβρισκα.το ειχα προτοακουσει σε εναν απο τη κυπρο ελεγε οτι δεν ειχε προβληματα.(δεν ξερω αν ειναι η ιδια μαρκα)αξιζει ομωσ ειναι πολλα τα λεφτα.(βεβαια ειναι πολλα περισοτερα τησ κλησης).απο τοτε που εβαλα την χειροκινητη δεν την εχω κλισει ποτε και αναροτιεμε συνεχεια ποτε θα μου ερθει το αυτογραφο σπιτι.οποτε στο καινουριο μοτο θα την βαλο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:21 | |
| Υπαρχουν κατι αλλες πιο καλες που δεν ειναι αναδιπλουμενες αλλα συρταρωτες και μπαινουν μεσα στην ουρα | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:24 | |
| θα βοηθαγε πολυ αν εβρισκες κ μια φωτο να καταλαβουμε πια λες.(αν δε σου κανει κοπο) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:29 | |
| - maikstain έγραψε:
- θα βοηθαγε πολυ αν εβρισκες κ μια φωτο να καταλαβουμε πια λες.(αν δε σου κανει κοπο)
Μου την ειχε δειξει παλια ενας φιλος σε ενα Ελληνικο περιοδικο | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:33 | |
| τι να πω δεν την ξερω.ηλεκτρικη?η απλα επρεπε να κατεβεις απτο μοτο κ να την συρταροσεισ εσυ? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:34 | |
| - maikstain έγραψε:
- τι να πω δεν την ξερω.ηλεκτρικη?η απλα επρεπε να κατεβεις απτο μοτο κ να την συρταροσεισ εσυ?
Ηλεκτρικη | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 03 Φεβ 2010, 23:46 | |
| αδερφε με τη bysa για ριξε μια ματια σαυτην,τσεκαρε κ τιμη >http://www.trydeal.com/ | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 11:37 | |
| Πολύ γκουμούτσα όμως.... εδώ μια απλή valter moto βαζουμε και είναι κακάσχημο... άχχχ αυτοί οι μπατσέοι να μην μας κυνηγούσανε... άκωλο θα το χα συνέχεια... (εγώ και όλος ο πλανήτης) | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 11:49 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 14:09 | |
| Για να πω την αμαρτια μου, εμενα μου αρεσει η μαμα βαση πινακιδας σαν σχεδιασμος και δεν θα την αλλαξω ποτε στο Κ7 μου. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι το μεγεθος της πινακιδας...πού οι παλιες καλες πινακιδες που χωρουσαν στην χουφτα μας! | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 14:13 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Για να πω την αμαρτια μου, εμενα μου αρεσει η μαμα βαση πινακιδας σαν σχεδιασμος και δεν θα την αλλαξω ποτε στο Κ7 μου. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι το μεγεθος της πινακιδας...πού οι παλιες καλες πινακιδες που χωρουσαν στην χουφτα μας!
Ε για να γινουν λιγο πιο κουκλακια μωρε!!!!!!!! 8) (και να μαστε μαι νομιμοι) Εχεις πινακιδα-πορτα ντουλαπας ε? Πλεον δεν ειναι και τοσο μεγαλες... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 20:36 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- kentaurosk8 έγραψε:
- Πολύ γκουμούτσα όμως.... εδώ μια απλή valter moto βαζουμε και είναι κακάσχημο... άχχχ αυτοί οι μπατσέοι να μην μας κυνηγούσανε... άκωλο θα το χα συνέχεια... (εγώ και όλος ο πλανήτης)
Kατεβα Κρητη Εδω και χρονια δεν ασχολουνται με τους ''κωλους'' μας στην Καστορια αλλα παρηγγειλα τελικα μια αναδηπλουμενη βαση της BARACCUDA για να εχω το κεφαλι μου υσηχο!!! Κυριως γιατι την πινακιδα την εχω διπλωμενη (στην κυριολεξια) και κατω απο το μονοσελο!! ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΣ.... Δεν λεει | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:34 | |
| - Lelos69 έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- Για να πω την αμαρτια μου, εμενα μου αρεσει η μαμα βαση πινακιδας σαν σχεδιασμος και δεν θα την αλλαξω ποτε στο Κ7 μου. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι το μεγεθος της πινακιδας...πού οι παλιες καλες πινακιδες που χωρουσαν στην χουφτα μας!
Ε για να γινουν λιγο πιο κουκλακια μωρε!!!!!!!! 8) (και να μαστε μαι νομιμοι) Εχεις πινακιδα-πορτα ντουλαπας ε? Πλεον δεν ειναι και τοσο μεγαλες... Ευτυχως δεν εχω εκεινη την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ που βγηκε σε μεγεθος κολλας Α4 για κανα χρονο. Εχω την συνιθησμενη μεγαλη πινακιδα που βγαινει και σημερα. Αυτη που νοσταλγω ομως ειναι αυτη που ειχαν τα μηχανακια μεχρι το 2004 (αν θυμαμαι καλα) και η οποια ηταν σαν τις σημερινες αλλα ελειπε ολη η πλαινη πλευρα που τωρα εχει το σημα της ευρωπαικης ενωσης....μινι δηλαδη! Εχω πληρωσει πολλα προστιμα για παραποιημενη ή καθολου πινακιδα εδω στην θεσσαλονικη και αποφασισα πλεον να ειμαι εντελως νομιμος. Η αναδιπλουμενη ηλεκτρικη βαση μου αρεσε παρα πολυ αλλα την βρισκω και πολυ ακριβη γι αυτο που ειναι. Δηλαδη ενας τηλεχειρισμος μ εναν δεκτη κι ενα σερβομοτερ κοστιζουν στην αγορα περιπου στα 50 ευρω...αντε κι αλλα 50 για την κατασκευη, παμε στα 100.Τα αλλα 120 ευρω που ζηταει ο "καλλιτεχνης" τί ειναι...πνευματικα δικαιωματα? | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τρι 09 Φεβ 2010, 19:42 | |
| Λοιπον παιδες βρηκα την πινακιδα την συγκεκριμενη απο το site στο εξωτερικο! O εμπορος που τις πουλαγε εδω εχει κλεισει πλεον!
Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει γιατι μαλλον θα παιχτει μαζικη παραγγελια οποτε θα καταφερουμε και καλυτερη τιμη!
Ανεμενουμε.... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τρι 09 Φεβ 2010, 21:29 | |
| ΓΙΑ ΠΙΑ ΜΙΛΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τρι 09 Φεβ 2010, 21:37 | |
| Επειδη εγω δεν εμπιστευομουν αυτες που κυκλοφρουν στο εμποριο... Εκανα πατεντα και ιδου η φωτο... ανοιγοκλεινομενη ειναι! Την εχω εδω και 1 χρονο ετσι και κανενα προβλημα! [img] [/img] | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τρι 09 Φεβ 2010, 21:42 | |
| EINAI ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΥΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΑΧΝΟ ΕΓΩ. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τρι 09 Φεβ 2010, 21:47 | |
| - Παράθεση :
- EINAI ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΥΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΑΧΝΟ ΕΓΩ.
Οχι δεν ειναι ηλεκτικη, αλλα αν φτιαξεις κατι αντιστοιχο μπορεις ευκολα με ντιζα περνοντας την απο την τρυπουλα που εχει για το λαμπακι της πινακιδας να την ανοιγοκλεινεις. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. Τετ 10 Φεβ 2010, 06:46 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Λοιπον παιδες βρηκα την πινακιδα την συγκεκριμενη απο το site στο εξωτερικο! O εμπορος που τις πουλαγε εδω εχει κλεισει πλεον!
Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει γιατι μαλλον θα παιχτει μαζικη παραγγελια οποτε θα καταφερουμε και καλυτερη τιμη!
Ανεμενουμε.... Καλημερα, Για τι τιμη δηλαδη μιλαμε? Ετσι πανω κατω, παντος εγω ψηνομαι για μια. | |
|
| |
| Αναδιπλουμενη βαση πινακιδας ηλεκτρικη. | |
|