| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 | |
|
+12Hlektrologos ENDURASX VITOAVLIS stoui Akis_s3 nktr magiaklaniakeksatmisi Painterz JIMK7 T.R.E valentinosgsxr kapamarou85 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
VITOAVLIS Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 04/04/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 06 Απρ 2012, 16:51 | |
| καλησπερα παιδια.ξειρει κανεις καποιον καλο που να κανει περιεληξη στα πηνια?αξιζει ο κοπος για περιεληξη η καλυτερα να αγορασω απο σφακιανακη καινουργια?δεδομενου απο τι μου πανε οτι τα κ7(600) εχουν θεμα κ μπορει να εχω παλι προβλημα με τα πηνια κ να τα παρω καινουργια.ευχαριστω!
| |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Σαβ 07 Απρ 2012, 03:12 | |
| Κοιτα εγω εχω κανει περιελιξη περιπου 8 μηνες τωρα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.Ασε που γλυτωσα και 100 ευρω απο το να επερνα καινουργια + το οτι στην Suzuki μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και θελαν 25 μερες για να μου τα φερουν. Επισης το συρμα περιελιξης που μου βαλαν ειναι καλυτερο και με καλυτερη μονωση απο το μαμα. Βεβαια η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο ρισκο η ολη φαση γιατι εχει να κανει σε μεγαλο βαθμο και με τον μαστορα που θα σου κανει την περιελιξη.Αν πιανουν τα χερια σου τραβα σε εναν ηλεκτρολογο μηχανων και ρωτησε τον να σου πει σε ποιον τα στελνει αυτος για περιελιξη και μετα τραβα βγαλτα μονος σου και πηγαινε τα να γλυτωσεις και τα εργατικα του ηλεκτρολογου. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Σαβ 07 Απρ 2012, 09:31 | |
| αφου τα πηνια απο τα κ7 εχουν προβλημα και δεν ψηνεσε και πολυ να κανεις περιεληξη γιατι δεν βαζεις πηνια απο κ9 που δεν χαλανε? | |
|
| |
VITOAVLIS Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 04/04/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Σαβ 07 Απρ 2012, 12:06 | |
| τα πηνια απο το κ9 κανουνε? και αν καταληξω να κανω περιεληξη σε ποιον να παω γιατι ειμαι απο επαρχια ξερετε κανεναν καλο μαστορα?
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Σαβ 07 Απρ 2012, 14:28 | |
| - VITOAVLIS έγραψε:
- τα πηνια απο το κ9 κανουνε? και αν καταληξω να κανω περιεληξη σε ποιον να παω γιατι ειμαι απο επαρχια ξερετε κανεναν καλο μαστορα?
δεν ξερω εαν κανουν 100% αλλα υποθετω οτι θα κανουν ... 90% ειναι τα ιδια μηχανακια... αν το δει πιο μετα ο jim ισως να ξερει .... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 11 Μάης 2012, 17:02 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- περιελιξη ..γυρω στα 150ε ..ειναι επισκευη των δικων σ.. απλα να την κανει καποιος γνωστης ..ειναι σιγουρα πηνια ?μηπως εχεις θεμα με τον ανορθωτη??? αυτο το μοντελο ειχε θεμα κ με τα δυο
+1 εγω προσωπικα εδωσα 200 γιουρια και εβαλα χαλκο ανωτερης ποιοτητας και απο τοτε κανενα προβλημα!!!! Παντος οπως λεει και ο Κλημης εχουν ενα θεμα αυτα τα μοντελα!! Δεν προλαβα να μιλησω και μολις χθες την εστειλα ΞΑΝΑ για πηνεια... Αυτη τη φορα θα παρω απο suzuki δεν ειναι δυνατον μεσα σε 1 χρονο να αλλαξω 2 φορες! Κατι ακουσα οτι ισως φταινε τα ξενον........................ Κποιος γνωστης επι του θεματος.....? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 11 Μάης 2012, 17:30 | |
| εγω παντος με το κ6 δεν εχω αλλαξει ποτε .....και εχω και ξενον πανω .....
αφου το λεμε οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι που εχει βγαλει η σουζουκι.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 11 Μάης 2012, 17:31 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 11 Μάης 2012, 18:27 | |
| εγω εβγαλα απο το μηχανακι μου προληπτικα τα xenon γι' αυτο το λογο...δεν ειναι 100% σιγουρο οτι τελικα θα γινει ζημια, αλλα ειναι 100% σιγουρο οτι τα πηνια την ακουνε γερα απο τα xenon... | |
|
| |
spirdom Jr.gixxer
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Παρ 13 Ιουλ 2012, 20:55 | |
| ...και για να μην ξεχνιόμαστε μιας και διακοπές πλησιάζουν, τα ευρά μας περισεύουν... αφού πρώτα διαπιστώσαμε παραμορφωμένη μπαταρία, εξετάσαμε τον ανορθωτή, καμμένος άρα αλλαγή με aftermarket και αλλαγή θέσης τοποθέτησης...αλλά δεν ήθελε να μας κάνει τη χάρη...μέσα σε ένα μήνα καμμένα και τα πηνία :( η παράδοση καλά κρατεί λοιπόν που λεει ότι τα κ6-κ7 (750 το δικό μου) έχουν θέμα με τα ηλεκτρικά Τα γνωστά από εδώ και πέρα, σε καμιά βδομάδα η suzuki θα μας έχει τα καινούργια στην εξαιρετική τιμή των μόλις €260...αλλά πριν από αυτό θα δοκιμάσω την περιέληξη από ηλεκτρολόγο που εμπιστεύεται ο μηχανικός μου με κόστος €140-150 (μαζί με τοποθέτηση και κάτι φλάντζες €200). Θα ενημερώσω για την πορεία της ηλεκτρολογικοΟδύσσειας! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Κυρ 15 Ιουλ 2012, 17:29 | |
| θα σου πρωτεινα να μην δοκιμασεις καν να φτιαξεις παρε τα μαμα κατευθειαν!
| |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Κυρ 15 Ιουλ 2012, 18:44 | |
| Εγω παλι εχω πηνια με περιελιξη εναμιση χρονο χωρις κανενα μα κανενα προβλημα με xenon πανω στην μηχανη και μαλιστα κινεζικα και την κυκλοφορω και καθε μερα.κ7 εχω.Το θεμα ειναι ποιος και πως θα σου κανει την περιελιξη.
Επισης μην ακουω χαζομαρες για τα xenon.Αν υπηρχε θεμα δεν θα εβαζε κανενας σε moto xenon.Αυτα τραβανε πολυ ρευμα οταν αναβουν (δηλαδη ζοριζετε η μπαταρια και οχι τα πηνια μιας και δεν εχει παρει μπροστα η μηχανη) και μετα δουλευουν με μικροτερο ρευμα απ οτι οι απλες λαμπες. | |
|
| |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΕ GSXR-750 K6 | |
|