petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: Καλησπερα... Τετ 18 Νοε 2009, 20:50 | |
| KALISPERA SE OLOUS.EXO GRAFTEI SXEDON ENA MINA STO FORUM ALLA TORA STELNO TO PROTO MOU MINIMA.......
καλησπερα σε ολους. εχω γραφτει σχεδον ενα μηνα στο φορουμ αλλα τορα στελνω το πρωτο μου μηνυμα........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Τετ 18 Νοε 2009, 22:10, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..!!) | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Καλησπερα... Τετ 18 Νοε 2009, 22:14 | |
| - petrospropo έγραψε:
KALISPERA SE OLOUS.EXO GRAFTEI SXEDON ENA MINA STO FORUM ALLA TORA STELNO TO PROTO MOU MINIMA.......
καλησπερα σε ολους. εχω γραφτει σχεδον ενα μηνα στο φορουμ αλλα τορα στελνω το πρωτο μου μηνυμα........ φίλε μου κατ' αρχήν καλώς ήρθες αν θέλεις κανε ένα ποστ δικό σου για να σε καλωσορίσουμε ξεχωριστά και θα σε παρακαλούσα να ΜΗΝ γράφεις με greeklish και ακόμα χειρότερα με greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ.. | |
|
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: Καλησπερα... Πεμ 19 Νοε 2009, 00:38 | |
| | |
|