Greek GSX-R forum
Sinioris racing - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Sinioris racing - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Sinioris racing - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_l10Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_c10Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_l10Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_c10Sinioris racing - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Sinioris racing

Πήγαινε κάτω 
+18
mx5
err
gkourv
okeanos
GIXXERAKIAS
wtfrmlk
iosif9
Hamamatsu
mistiriodis_tsantakias
thanosk6
andRewR
nasos-v
JIMK7
gsxr1000nitro
Zuki
DENNIS
κολτρέϊν
giatros
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

Sinioris racing - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 15:57

giatros έγραψε:
andRewR έγραψε:

Άλλος ένας για το Sinioris racing!!!!!!! cheers cheers tralala
(Αραγε δέχονται αναβάτες, πάνω του 1:35???) Sleep scratch

Να χωριστούμε σε 10αδες και να κανονίσουμε να τους κλείσουμε. Θα το κάνουμε SRSG (Sinioris-Racing-School for Gixxers)

Παντελή, oraios thanks

Αυτό που είπες έχει νόημα..! Αν και αυτοί είναι με R1...Πράγματι θα ταίριαζε και γάντι στο Νάσο και τον Τεό..!
Θα πάρω τηλ. το Σάκη και θα επανέλθω. Εν τω μεταξύ , εκδηλώστε ενδιαφέρον όσοι θέλετε , μήπως και βρούμε καμιά ημερομηνία φέτος... ( μου έχει ανοίξει η όρεξη..) ssss
Θελω κι εγω μαθημα doctor.Με παιζετε?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 16:14

alex-k7 έγραψε:

Θελω κι εγω μαθημα doctor.Με παιζετε?
ΟΧΙ , ΔΕΝ σε παίζουμε Αλέξη..!!
Είσαι πολύ γρήγορος για μένα... :P
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 17:55

Μίλησα με το Σάκη .

Σχολείο κάνει όποτε του πούμε , αλλά θέλει να μαζευτούν 10 άτομα.
Μόνος περιορισμός να είναι καθημερινή, Δευτέρα είναι ΟΚ
Οπότε μαζευτείτε 10 και βουρ..!
Αν και λίγο δύσκολο το βλέπω τώρα χειμωνιάτικο.

Επίσης , κάνει και ιδιαίτερα , αλλά μόνο σε αποφοίτους του σχολείου τους.

Αυτά
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 19:17

giatros έγραψε:
Μίλησα με το Σάκη .

Αυτά
Ετσι κι αλλιως το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειμαι λιγο στενα,αλλα για την ανοιξη ειμαι μεσα.
Θα ανοιξουμε μια λιστα συμμετοχων αργοτερα ωστε να μαζευτουμε και να το κανουμε
souza
iosif9
Normal gixxer
Normal gixxer
iosif9

Όνομα: : Ιωσηφ
Τόπος : Ροδος
Αριθμός μηνυμάτων : 62
Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 20:51

φωτογραφιες δεν βλεπω γιατρε...
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Νοε 2009, 21:39

Μπραβο τους παντως που μπορεσαν να υλοποιησουν κατι τέτοιο. Παρα πολυ καλο ακουγεται !!! και θα βοηθηθουμε ολοι μας. Πως γινοταν το μαθημα? ακολουθωντας τους εκπαιδευτες και μετα οι εκπαιδευτες εβλεπαν τους οδηγους και τους ελεγαν τα λαθη τους? απο αναρτησεις πως τις ρυθμισαν, για ποιους οδηγους και με ποια γυρολογια ?
σε ολους τους οδηγους τις ιδιες ρυθμισεις εκαναν πριν μπει ο καθε οδηγος ρυθμιζαν τις μοτό ?
Θα ηθελα καποια στιγμη να το κανω απλως το νουμερο ειναι απαγορευτικο :(
Να δουμε
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 09:07

alex-k7 έγραψε:
giatros έγραψε:
Μίλησα με το Σάκη .

Αυτά
Ετσι κι αλλιως το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειμαι λιγο στενα,αλλα για την ανοιξη ειμαι μεσα.
Θα ανοιξουμε μια λιστα συμμετοχων αργοτερα ωστε να μαζευτουμε και να το κανουμε
souza

+ αλεξ και εγω

το καννονιζουμε ανοιξη εδω και αν μαζευτουν 10 ατομα το κλεινουμε μια δευτερα!

θα το κοιταξουμε το θεμα απο την καινουργια χρονια file
http://www.gixxer.gr
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 09:10

Λεω εγω τωρα...η καθαρα δευτερα πιανεται για απλη δευτερα γι οσους θελουν να κανουν το σχολειο αυτο? ssss
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 09:13

GIXXERAKIAS έγραψε:
Λεω εγω τωρα...η καθαρα δευτερα πιανεται για απλη δευτερα γι οσους θελουν να κανουν το σχολειο αυτο? ssss

απο οτι ξερω ειναι επεισημη αργια και ο τιμοκαταλογος της πιστας ειναι σαν κυριακη!

βεβαια το ρωταμε! καλη σκεψη..... geek
okeanos
Normal gixxer
Normal gixxer
okeanos

Άντρας Όνομα: : βαγγέλης
Τόπος : πετρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Το παλευω.....
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 09:31

οντως πολυ καλη σκεψη
gkourv
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gkourv

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 543
Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 09:44

Και εγώ μέσα για το project SR-FG ειδικά αν είναι να γίνει την άνοιξη!
err
Jr.gixxer
err

Άντρας Όνομα: : Ερρίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 39
Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 13:28

παιδία έχει παρακολουθήσει κανείς κάποιο πρόσφατο σχολείο της sinioris racing?ξέρει το κόστος π.χ. για τα μέγαρα?απλά σκέφτομαι αν θα κάνω το δεύτερο level css ή του σινιώρη scratch
mx5
Full gixxer
Full gixxer
mx5

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 13:34

το 2ο level css κανε πρωτα, για να μπορεις να ακολουθησεις σε γρηγοροτερο ρυθμο το μαθημα εντος πιστας
paulosk
Normal gixxer
Normal gixxer
paulosk

Άντρας Όνομα: : Παύλος
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός μηνυμάτων : 148
Αγωνιζόμενος : ε ;;;
Hμερομηνία εγγραφής : 20/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 16:35

το έχω κάνει του Συνιώρη και ήταν €250 για τα Μέγαρα.είναι φοβερό σχολείο αλλά όπως σου είπε και ο Σπύρος κάνε πρώτα το css και μετά αυτό,εκτός και αν είσαι αρκετά προχωρημένος με προπονήσεις σε track days οπότε κάνε του Συνιώρη
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 19:24

err έγραψε:
παιδία έχει παρακολουθήσει κανείς κάποιο πρόσφατο σχολείο της sinioris racing?ξέρει το κόστος π.χ. για τα μέγαρα?απλά σκέφτομαι αν θα κάνω το δεύτερο level css ή του σινιώρη scratch

ειναι 2 τελειως διαφορετικα σχολεια .....
το css ειναι για γρηγορη και ασφαλη οδηγηση στην πιστα και μετα κανεις και εξω σχεδον τα ιδια
του συνιωρη ειναι για αγωνιστικη οδηγηση ... απο αυτα που μου εχουν πει ειναι σχεδον αδυνατον να τα εφαρμωσεις αυτα στους δρομους μας...
err
Jr.gixxer
err

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 19:51

να πω την αλήθεια δεν ενδιαφέρομαι για αμιγώς αγωνιστική οδήγηση, εκτός αν είναι κάτι που θα με βοηθήσει στην πίστα αρκετά.
στην πίστα μπαίνω αρχαριους κ ενδιαμεσους, χαλαρά συνήθως, ακόμη προσπαθώ να αφομοιώσω το css1 από τον οκτώβριο.
Απλά είχα ακούσει ότι έχει λιγότερο κόσμο ο σινιώρης γτ το css είχε αρκετό κόσμο και δεν ξέρω αν πρόλαβα να πάρω το Maximum από τους εκπαιδευτές.
Επίσης έχουν κ μια διαφορά τα χρήματα κ έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα αν ήταν να κάνω ένα σχολείο φέτος να κάνω αυτό(δηλαδή λίγο φτηνότερο και πιο λίγα άτομα), αλλά μάλλον θα το σκεφτώ λίγο.
ευχαριστώ
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 16 Μαρ 2012, 19:57

err έγραψε:

να πω την αλήθεια δεν ενδιαφέρομαι για αμιγώς αγωνιστική οδήγηση, εκτός αν είναι κάτι που θα με βοηθήσει στην πίστα αρκετά.
στην πίστα μπαίνω αρχαριους κ ενδιαμεσους, χαλαρά συνήθως, ακόμη προσπαθώ να αφομοιώσω το css1 από τον οκτώβριο.
Απλά είχα ακούσει ότι έχει λιγότερο κόσμο ο σινιώρης γτ το css είχε αρκετό κόσμο και δεν ξέρω αν πρόλαβα να πάρω το Maximum από τους εκπαιδευτές.
Επίσης έχουν κ μια διαφορά τα χρήματα κ έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα αν ήταν να κάνω ένα σχολείο φέτος να κάνω αυτό(δηλαδή λίγο φτηνότερο και πιο λίγα άτομα), αλλά μάλλον θα το σκεφτώ λίγο.
ευχαριστώ

απο αυτα που λες εγω σου προτινω να κανεις μερικα ακομα tds και μετα να κανεις το css2
και μετα φαε λαστιχα, λαστιχα, λαστιχα ... οταν αρχισεις να νοιωθεις οτι πας γρηγορα ανεβα στους προχωρημενους... και μετα θα ερθουν ολα απο μονα τους ...

μιλα ρε νασοοοοο και εσυ ρε kydoooo καλα δεν τα λεω σοτ παιδι????
mx5
Full gixxer
Full gixxer
mx5

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 17 Μαρ 2012, 00:06

+1000
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 17 Μαρ 2012, 08:38

Miou έγραψε:
err έγραψε:

ευχαριστώ

απο αυτα που λες εγω σου προτινω να κανεις μερικα ακομα tds και μετα να κανεις το css2
και μετα φαε λαστιχα, λαστιχα, λαστιχα ... οταν αρχισεις να νοιωθεις οτι πας γρηγορα ανεβα στους προχωρημενους... και μετα θα ερθουν ολα απο μονα τους ...

οχι δεν τα λες καλα στο παιδι!!!!!! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

+1000 και απο μενα σε αυτα που λεει ο αλεξ, φαε λαστιχα στην πιστα και μετα θα ερθουν ολα. ο δρομος μετα ειναι παιχνιδι..
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

Άντρας Όνομα: : Μιχάλης
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 17 Μαρ 2012, 09:46

nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:
err έγραψε:

ευχαριστώ

οχι δεν τα λες καλα στο παιδι!!!!!! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

+1000 και απο μενα σε αυτα που λεει ο αλεξ, φαε λαστιχα στην πιστα και μετα θα ερθουν ολα. ο δρομος μετα ειναι παιχνιδι..

+10000 και από εμένα!!!Ξεπάτωσε το μηχανάκι σου στην πίστα και φαε πολύ!!!παρα πολυ λάστιχο!!!!!!! tralala tralala tralala tralala
err
Jr.gixxer
err

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 17 Μαρ 2012, 10:59

ευχαριστώ παιδιά θα τα φάω εκεί που πρέπει τα λεφτά:λάστιχα, σερρες και ίσως css2 κατά το σεπτεμβρη Very Happy
888hayabusa
Normal gixxer
Normal gixxer
888hayabusa

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 111
Αγωνιζόμενος : ΕΤΣΙ ΛΕΩ
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sinioris racing   Sinioris racing - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Μαρ 2012, 18:54

αφομοίωσε αυτά που είδη διδαχθηκες διάβασε κάποιο βιβλίο κανε μερικές έξτρα ασκήσεις και ασχολήσου βασικά με ασφαλή οδήγηση.. αργότερα ίσως σου χρειαστεί και το σχολείο του Σάκη.. αλλά το Α είναι η προπόνηση
http://www.nikolaslaoutaris.gr/nikolaslaoutaris/

Sinioris racing
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» sinioris racing
» live racing
» Greek Racing

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com