Greek GSX-R forum
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_c10παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_c10παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας

Πήγαινε κάτω 
+21
opoulian
noela
wtfrmlk
G.E.B. R-09
Sotoner
Kydo
teo46
JIMK7
κωστας
valentinosgsxr
gat0s
andRewR
Hamamatsu
crockh2001
okeanos
T.R.E
kapamarou85
thanosk6
panosk8
GIXXERAKIAS
nasos-v
25 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

σερρες σαββατο-κυριακη-κ.δευτερα 13-14-15 /02/2010
θα ερθω
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10 30% παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10
 30%  [ 11 ]
δεν μπορω
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10 3% παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10
 3%  [ 1 ]
ισως
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10 38% παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10
 38%  [ 14 ]
ναι αλλα οχι ολες της μερες
παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_l10 29% παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Poll_r10
 29%  [ 11 ]
Σύνολο Ψήφων : 37

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 08:58

λοιπον προς το παρων δηλωνουμε εδω!

βλεπουμε ποσοι θα μαζευτουν και αν ειναι πολλα τα ατομα περνω τηλ πανω και καννονιζω τι κανουμε!

στην περιπτωση που ο καιρος μας τα χαλασει , θα μεταφερουμε το 3ημερο 15-20 μερες μετα

απλα αυτο το 3ημερο εχει αργια την δευτερα και διαλεξα αυτο γιατι σιγουρα θα μπορουν περισσοτερα ατομα!

μην δηλωνεται ισως για το θεμα καιρου αλλα αν δεν ειστε σιγουροι

το θεμα καιρου νομιζω ισχυει για ολους μας

ασε που εγω δεν εχω θεμα....βαζω βροχολαστιχα.......βροχινες ρυθμισεις......και μπαινω χαλαρα και γυρναω 25αρια
fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.gixxer.gr
Sotoner
Full gixxer
Full gixxer
Sotoner

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα)
Αριθμός μηνυμάτων : 891
Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 15:57

Θα προσπαθήσω και εγώ αν και θα έρθω μόνο για τήν βόλτα γιατι δεν έχω στολή να μπώ μέσα..ακόμα..αν έχω ίσως μπώ..
https://www.facebook.com/SotosTattoos/media_set?set=a.4632994185
okeanos
Normal gixxer
Normal gixxer
okeanos

Άντρας Όνομα: : βαγγέλης
Τόπος : πετρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Το παλευω.....
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 18:07

nasos-v έγραψε:

..., θα μεταφερουμε το 3ημερο 15-20 μερες μετα...

οπως ειπα και στον τεο μαλλον το μετα( μαιο) πεφτει μαζι με τον τρακ νταυ του ανεμου 'η αλλιωσ bikenet ,
θα δω ημερομηνιες και θα πω σιγουρα
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 21:34

okeanos έγραψε:
nasos-v έγραψε:

..., θα μεταφερουμε το 3ημερο 15-20 μερες μετα...

οπως ειπα και στον τεο μαλλον το μετα( μαιο) πεφτει μαζι με τον τρακ νταυ του ανεμου 'η αλλιωσ bikenet ,

ας μην μπερδευόμαστε με το αν θα γίνει κάποια αναβολή λόγο καιρού...αν μας τα χαλάσει το κανονίζουμε μετά!

Εγώ με τον Νάσο θα είμαστε πάνω Κυριακή- Δευτέρα!!

hallo hallo
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 21:58

Είμαι κι εγώ μέσα, μια και που ήρθε και η φορμούλα μου, αλλά ρε παίδες εκείνες τις ημέρες περιμένω να γίνω.... ΜΠΑΜΠΑΣ! bounce bounce bounce Εγώ θα ψηφίσω "ίσως" και πιστεύω ότι θα μπορεσω να κατέβω για να γνωριστουμε από κοντά.
Μήπως όμως ο Φλεβάρης είναι λίγο .... χειμώνας ακόμη; Γιατί πέρυσι, Μάρτιος μήνας ήταν το κύπελλο και αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και κακοκαιρίας και θυμάμαι μου είχε χαλάσει τα σχέδια (σαν θεατής).
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 22:00

καλο ακουγεται mprabo
Για να δουμε θα τα καταφερω να ερθω?
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 22:13

G.E.B. R-09 έγραψε:
Είμαι κι εγώ μέσα, μια και που ήρθε και η φορμούλα μου, αλλά ρε παίδες εκείνες τις ημέρες περιμένω να γίνω.... ΜΠΑΜΠΑΣ! bounce bounce bounce Εγώ θα ψηφίσω "ίσως" και πιστεύω ότι θα μπορεσω να κατέβω για να γνωριστουμε από κοντά.
Μήπως όμως ο Φλεβάρης είναι λίγο .... χειμώνας ακόμη; Γιατί πέρυσι, Μάρτιος μήνας ήταν το κύπελλο και αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και κακοκαιρίας και θυμάμαι μου είχε χαλάσει τα σχέδια (σαν θεατής).

Εχω την ετυπωση οτι πεφτουν οι αλκυονηδες μερες τοτε.
Μακαρι ρε μαγκες να εχει καλο καιρο και να τα πουμε απο κοντα
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Νοε 2009, 22:54

πάντως πέρσι 28/2 1/3 που ήμασταν στην πίστα είχε 18 βαθμούς...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 08:50

παιδια ειναι ενα καλο τριημερο

αστε το καιρο ..... ειναι μακρια ακομα.......... ειπαμε αν δεν ειναι καλος το παμε πιο μετα!!!!

παντος απο οτι βλεπω μαζευομαστε αρκετοι

να δουμε :les?:
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

Άντρας Όνομα: : Μιχάλης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 09:36

Ναι Νασο θα είναι πολύ ωραία γιατί θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε ολοι απο κοντά πλέον...Και απ οτι βλέπω είσαι online το πρωί οπως και εγω.Απο την δουλειά και εγώ...Σκέφτομαι τώρα να προετοιμαστώ ακόμα καλυτερα για σέρρες και να πάρω και το χρονόμετρο του JimK7 το σκέφτεται η τσεπη μου λιγακι γιατι η τελευταιες αγορες τρειλερ 2πλο και κοτσαδορο μας πηγαν πίσω!!
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 09:53

Kydo έγραψε:
Ναι Νασο θα είναι πολύ ωραία γιατί θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε ολοι απο κοντά πλέον...Και απ οτι βλέπω είσαι online το πρωί οπως και εγω.Απο την δουλειά και εγώ...Σκέφτομαι τώρα να προετοιμαστώ ακόμα καλυτερα για σέρρες και να πάρω και το χρονόμετρο του JimK7 το σκέφτεται η τσεπη μου λιγακι γιατι η τελευταιες αγορες τρειλερ 2πλο και κοτσαδορο μας πηγαν πίσω!!

ενα ενα ολα γινονται!!! και μετα απλα σου μενουν και τα εχεις για παντα!

μακαρι να γινει θα ειναι πολυ καλη φαση!!

file

ο jimk7 θα εχει πολυ δουλεια λεμε!!!! αντε δημητρη οτι πιεις απο μενα........ geek
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 09:58

Kydo έγραψε:

Αντε θα σου κανω δωρο και τα μεταφορικα fafoutis fafoutis
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:00

nasos-v έγραψε:
Kydo έγραψε:

file

ο jimk7 θα εχει πολυ δουλεια λεμε!!!! αντε δημητρη οτι πιεις απο μενα........ geek

Προσεχε τι λες γιατι πινω πολυυυυυυυ fafoutis fafoutis fafoutis
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:04

JIMK7 έγραψε:
nasos-v έγραψε:
Kydo έγραψε:

file

Προσεχε τι λες γιατι πινω πολυυυυυυυ fafoutis fafoutis fafoutis

ακυρο!!!!!!!!!!

10 μπυρες απο μενα στο δημητρη!!! fafoutis
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:14

Και από εμένα άλλες 10 μπύρες για τα μεταφορικά cheers ....Θα γίνει πανικός λέμε
noela
Jr.gixxer
noela

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 42
Αγωνιζόμενος : Οι εξάωροι μετράνε; :-p
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:17

okeanos έγραψε:

Γκούχου-γκούχου... Ούτε άνεμος ούτε bikenet. Trackbike. Wink
http://www.happypuppy.gr
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:23

Kydo έγραψε:
Και από εμένα άλλες 10 μπύρες για τα μεταφορικά cheers ....Θα γίνει πανικός λέμε

οχι ρε παιδι μου και αλλες δεκα!!! θα κατσει κατω και δεν θα συκωνετε να κανει καμια δουλεια.... geek geek geek
okeanos
Normal gixxer
Normal gixxer
okeanos

Άντρας Όνομα: : βαγγέλης
Τόπος : πετρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Το παλευω.....
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 10:26

noela έγραψε:
okeanos έγραψε:

Γκούχου-γκούχου... Ούτε άνεμος ούτε bikenet. Trackbike. Wink

νοελα τοσα ονοματα εχετε αλλαξει... το ιδιο ειναι.... τοτε δεν ειναι ?
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 11:04

Νάσο στις Σέρρες πόσο γυρνάς???Εγώ στο 1.10 πλέον (έχω βρει ένα καινούριο δρομάκι απο το γκαζόν lol! )
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 11:08

Παρεπιπτόντως και σορρυ που το βάζω σε αυτό το θέμα αν κάποιο πρωινό το έχετε κενό αν θέλετε και οποιος θέλει βασικά να περασει απο την καφετέρια που δουλευω το πρωι για ενα καφεδακι!!Ειναι παραλιακά....Για να τα πούμε και από κοντα!!!Νάσο αν και εχεις αρκετή δουλεια αν θέλεις καμια μέρα πέρνα Very Happy
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 11:17

Kydo έγραψε:
Νάσο στις Σέρρες πόσο γυρνάς???Εγώ στο 1.10 πλέον (έχω βρει ένα καινούριο δρομάκι απο το γκαζόν lol! )
..................................
Παρεπιπτόντως και σορρυ που το βάζω σε αυτό το θέμα αν κάποιο πρωινό το έχετε κενό αν θέλετε και οποιος θέλει βασικά να περασει απο την καφετέρια που δουλευω το πρωι για ενα καφεδακι!!Ειναι παραλιακά....Για να τα πούμε και από κοντα!!!Νάσο αν και εχεις αρκετή δουλεια αν θέλεις καμια μέρα πέρνα

μιχαλη στειλε μου σε πμ που δουλευεις και ποιες ωρες.... file

τωρα ποσο γυρναω......... και της 16 στροφες??? γιατι μια ταση την εχω στη 10 να βγω κατευθειαν στην 13.... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

31-32 γυρναγα με το απριλια.... τωρα με το κ9 θα δουμε....
thanosk6
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 12:16

nasos-v έγραψε:

τωρα ποσο γυρναω......... και της 16 στροφες??? γιατι μια ταση την εχω στη 10 να βγω κατευθειαν στην 13.... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

Μετριοπαθής όπως πάντα! να ξέρετε λοιπόν οτι εχω μετρήσει τον Νάσο να γυρνά στο 30 και κάτι ψιλά...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 12:21

thanosk6 έγραψε:
nasos-v έγραψε:

Μετριοπαθής όπως πάντα! να ξέρετε λοιπόν οτι εχω μετρήσει τον Νάσο να γυρνά στο 30 και κάτι ψιλά...

ρουφιανοι fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

δεν το κανω ευκολα ομως... εκει που ειπα γυρναω..

υ.σ. βαλε καμια φοτο να γουσταρουμε..... good
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 12:49

Με το Ευρωπαικο ανταλλακτικο ησουν καλός αλλα τώρα με το Τουμπανο το Ιαπωνέζικο πιστευω θα έχουμε θέμα.... souza
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας   παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Νοε 2009, 12:58

Kydo έγραψε:
Με το Ευρωπαικο ανταλλακτικο ησουν καλός αλλα τώρα με το Τουμπανο το Ιαπωνέζικο πιστευω θα έχουμε θέμα.... souza

μεγαλη συζητηση αυτη... θα δουμε,, και εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω διαφορες

παννελληνια συνάντηση gixxer.gr εντος πιστας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ)
» 6η πανελληνια συναντηση GIXXER
» 1η πανελληνια συναντηση ''GIXXER.GR'' (συζητηση)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: TRACK DAYS-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com