Greek GSX-R forum
συνθετικα 'η ημισυνθετικα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
συνθετικα 'η ημισυνθετικα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

συνθετικα 'η ημισυνθετικα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_l10συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_c10συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_r10 
JIMK7
συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_l10συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_c10συνθετικα 'η ημισυνθετικα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

συνθετικα 'η ημισυνθετικα

Πήγαινε κάτω 
+2
DrIoannis
okeanos
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
okeanos
Normal gixxer
Normal gixxer
okeanos

Άντρας Όνομα: : βαγγέλης
Τόπος : πετρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Το παλευω.....
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009

συνθετικα 'η ημισυνθετικα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 10:28

το μηχανακι μου γραφει οτι δουλευεει και τα δυο πια ομως να βαλω?
μεχρι στιγμης παντα εβαζα συνθετικα απλως μου μπηκε και η ιδεα για ημι και το σκεφτομαι
τι λετε ?? ποιεσ ειναι οι διαφορεσ τους?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 10:58

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σε όλα μα όλα τα forum (και σε αυτό "search") για αυτό το θέμα.Έχω καταλήξει στο εξής:
Ημισυνθετικά λάδια κατεξοχήν εκτός και αν το λιώνεις στην πίστα...
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 11:02

DrIoannis έγραψε:

Ημισυνθετικά λάδια κατεξοχήν.

+Dr Ioannis
Jpan
Normal gixxer
Normal gixxer
Jpan

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 160
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 11:13

Συμφωνω και εγω απολυτα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 14:30

...παιδιά αν ανατρέξετε στην ενοτητα ''τεχνικα θεματα μοτοσυκλετας'' στο θεμα''λαδια'' , θα διαβασετε καποια στοιχεια που εχω τα οποια ειναι συνεταγμενα απο χημικους μηχανικους και ειναι εδραιωμενα παγκοσμιως και απο εταιρειες πετρελαιοειδων αλλα και απο κατσκευαστες κινητηρων. Εκει αναλυεται αυτο που η πλειοψηφια ''βαφτιζει'' συνθετικο ή ημι , και θα διαπιστωσεται οτι η διαφορα βρισκεται στο ποσοστο του πακετου χημικων προσθετων που η καθε κατηγορια περιεχει...δηλ. 70%ορυκτελαια και 30% χημικα προσθετα=συνθετικο και 80% ορυκτελαια και 20% χημικα=ημισυνθετικο (πακετο χημ. προσθετων=ταπεινωτης ροης , διαμορφωτης ιξωδους κ.α)...κατοπιν των ανωτερω πιστευω και υποστηριζω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ειτε λογω κοστους , ειτε γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος για την κοινη χρηση , ειτε γιατι εσκεμμενα υπαρχει ''λογος'' , λογω αψογης συντηρησης ,να μην υπαρχει στην κοινη αγορα....απλως ο καθενας μας μπορει ειτε με ψαξιμο ειτε με προσωπικες εμπειριες να διαμορφωσει την αποψη του για την προσωπικη του χρηση στο μηχανημα του αναμεσα στις τοσες εταιρειες και ποιοτητες , βαση των αναγκων του κρινοντας συμπεριφορα και τιμη κτισης του εκαστοτε λιπαντικου... kapelo
okeanos
Normal gixxer
Normal gixxer
okeanos

Άντρας Όνομα: : βαγγέλης
Τόπος : πετρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Το παλευω.....
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΔευ 21 Δεκ 2009, 22:01

ωραια θα δοκιμασω τα ημι ετσι και αλλιως εχω δοκιμασει 2 μαρκεσ συνθετικων και εχω αποψη για αυτεσ και βλεπω
binos1975
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης Μπίνος
Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Αγωνιζόμενος : Πλάκα κάνεις !!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα   συνθετικα 'η ημισυνθετικα EmptyΚυρ 27 Δεκ 2009, 15:47

Τα συνθετικά ''καίγονται'' πιό γρήγορα και είναι πολύ πιό ακριβά. Επειδή είμαι μηχανικός χρησιμοποιώ συνέχεια ημισυνθετικά και σε μεγάλα μηχανάκια ( CBR 1000 R , VFR 800 , VARADERO 1000 ) και συμπεριφέρονται άψογα χωρίς προβλήματα . Σίγουρα θα συμφωνήσω με τον ΣΚΟΡΠΙΟ !!!

συνθετικα 'η ημισυνθετικα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com