okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 10:28 | |
| το μηχανακι μου γραφει οτι δουλευεει και τα δυο πια ομως να βαλω? μεχρι στιγμης παντα εβαζα συνθετικα απλως μου μπηκε και η ιδεα για ημι και το σκεφτομαι τι λετε ?? ποιεσ ειναι οι διαφορεσ τους? | |
|
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 10:58 | |
| Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σε όλα μα όλα τα forum (και σε αυτό "search") για αυτό το θέμα.Έχω καταλήξει στο εξής: Ημισυνθετικά λάδια κατεξοχήν εκτός και αν το λιώνεις στην πίστα... | |
|
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 11:02 | |
| - DrIoannis έγραψε:
Ημισυνθετικά λάδια κατεξοχήν. +Dr Ioannis | |
|
Jpan Normal gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 160 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 11:13 | |
| | |
|
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 14:30 | |
| ...παιδιά αν ανατρέξετε στην ενοτητα ''τεχνικα θεματα μοτοσυκλετας'' στο θεμα''λαδια'' , θα διαβασετε καποια στοιχεια που εχω τα οποια ειναι συνεταγμενα απο χημικους μηχανικους και ειναι εδραιωμενα παγκοσμιως και απο εταιρειες πετρελαιοειδων αλλα και απο κατσκευαστες κινητηρων. Εκει αναλυεται αυτο που η πλειοψηφια ''βαφτιζει'' συνθετικο ή ημι , και θα διαπιστωσεται οτι η διαφορα βρισκεται στο ποσοστο του πακετου χημικων προσθετων που η καθε κατηγορια περιεχει...δηλ. 70%ορυκτελαια και 30% χημικα προσθετα=συνθετικο και 80% ορυκτελαια και 20% χημικα=ημισυνθετικο (πακετο χημ. προσθετων=ταπεινωτης ροης , διαμορφωτης ιξωδους κ.α)...κατοπιν των ανωτερω πιστευω και υποστηριζω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ειτε λογω κοστους , ειτε γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος για την κοινη χρηση , ειτε γιατι εσκεμμενα υπαρχει ''λογος'' , λογω αψογης συντηρησης ,να μην υπαρχει στην κοινη αγορα....απλως ο καθενας μας μπορει ειτε με ψαξιμο ειτε με προσωπικες εμπειριες να διαμορφωσει την αποψη του για την προσωπικη του χρηση στο μηχανημα του αναμεσα στις τοσες εταιρειες και ποιοτητες , βαση των αναγκων του κρινοντας συμπεριφορα και τιμη κτισης του εκαστοτε λιπαντικου... | |
|
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Δευ 21 Δεκ 2009, 22:01 | |
| ωραια θα δοκιμασω τα ημι ετσι και αλλιως εχω δοκιμασει 2 μαρκεσ συνθετικων και εχω αποψη για αυτεσ και βλεπω | |
|
binos1975 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Μπίνος Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Αγωνιζόμενος : Πλάκα κάνεις !!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: συνθετικα 'η ημισυνθετικα Κυρ 27 Δεκ 2009, 15:47 | |
| Τα συνθετικά ''καίγονται'' πιό γρήγορα και είναι πολύ πιό ακριβά. Επειδή είμαι μηχανικός χρησιμοποιώ συνέχεια ημισυνθετικά και σε μεγάλα μηχανάκια ( CBR 1000 R , VFR 800 , VARADERO 1000 ) και συμπεριφέρονται άψογα χωρίς προβλήματα . Σίγουρα θα συμφωνήσω με τον ΣΚΟΡΠΙΟ !!! | |
|