Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ , ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.....και μια μαντινάδα απο την ΚΡΗΤΗ... Σμύρνα , λιβάνι και χρυσό δεν έχω για να στείλω μα έχω αγάπη και ευχές για όποιο νοιώθω φίλο...
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία ευτυχία βάσω μαρία και άλλες π@@τανίτσες... Είθε το 2010 να σας χρίσει να ζηλέυετε λιγότερο τα λευκά... Φιλιά σε όλους ρε!!!!
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και χαρες και πολλα πολλα ομορφα χιλιομετρα.Αυριο ξεκιναω και εγω το ταξιδι απο γερμανια για ελλαδα με τα μοτορια μαζι σε τρειλερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
χρονια πολλα σε ολους με υγεια παιδια και χαρα , οχι πικρες στεναχωριες και τετοια , χαραααααααααα !!!!! και φυσικα να χαιρομαστε τα μηχανακια μας ....
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009