Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλως σας βρηκα κι εγω με τη σειρα μου.Ειμαι αρκετο καιρο στο forum αλλα ειπα να συστηθω τωρα που πλησιαζει ο καιρος για να αποκτησω κι εγω το gixxeraki μου.Σε ενα μηνα περιπου πιστευω να εχει λυθει ενα τραπεζικο,γραφειοκρατικο ζητημα που υπαρχει και να παρω κι εγω το μωρο μου.Δεν εχω αποφασισει ομως ακομα αν θα ειναι το 600 ή το 750 και το χρωμα.Πιστευω μεσα σ'αυτο το μηνα να καταληξω.
Δειτε και ενα βιντεακι που ειδα πριν λιγο και εμεινα Μ@Λ@Κ@Σ!!!
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
Σας ευχαριστω παιδες για το καλοσωρισμα αλλα μονο ενας μου ειπε τη γνωμη του αναμεσα στο 600 και το 750...Αν απαντησει καποιος πανω σ'αυτο θα ηθελα και μια μικρη επιχειρηματολογια.
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009